Arama sonuçları: *

1. Ç

HyperX Cloud 2vs LogitechGProX vs Razer Blackshark V2 Special edition vs Corsair HS80

Hocam kulaklığı teslim aldım teşekkürler yardımcı olduğunuz için
  2. Ç

Razer blackshark v2 special edition farkları nedir

ben yanlış anlamışım herhalde ilk yazdığınızı çok kötü bir durum gibi algılamışım kusura bakmayın
  3. Ç

Bunu yazılımdan açıp kapatabiliyor muyuz?
  4. Ç

anc ne oluyor hocam?
  5. Ç

Hocam teşekkürler bilgi için, şuan Logitech G Pro X'i mi alsam yoksa Razer Special Editionı mı alsam karar veremedim sizce hangisini almam daha mantıklı olur?
  6. Ç

HyperX Cloud 2vs LogitechGProX vs Razer Blackshark V2 Special edition vs Corsair HS80

hocam o zaman bu dipses milletin abarttığı kdar büyük bi problem değilmiş çok teşekkür ederim 1712003861 @Oneomous hocam bu arada fps oyunlarında performansı nasıl? rakibin nerden geldiğini vs rahat bir şekilde anlayabiliyor muyuz
  7. Ç

hocam sizin öneriniz bu 4 kulaklıktan hangisi olucaktır? ben daha çok aslında razer ve g pro x arasında kaldım hatta razera daha yakınım diyebilirim g pro x te dip ses problemleri varmış diye duydum
  8. Ç

Bu 4 kulaklık arasında kaldım ama benim için en verimli hangisi hala karar veremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim (fps oyunları oynamak için alıyorum)
  9. Ç

Razer BlackShark v2 Special Edition alınır mı?

Hocam peki G Pro X hakkında yorumunuz nedir?
  10. Ç

Razer BlackShark V2 Special Edition vs Logitech G Pro X

Cloud 2 ile 3 arasında ne fark var?
  11. Ç

Hocam peki BlackShark V2 ile Blachshark V2 Special Edition arasında ne fark var? special edition 500lira daha ucuzmuş onu almayı düşünüyorum şuan
  12. Ç

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Gaming Kulaklık Special Edition ₺2.549,00

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, herhangi bir dip ses ile vs. karşılaştınız mı?
  13. Ç

Hocam peki Blackshark V2 diye bahsettiğimiz ürün Blackshark V2 X midir? sadece v2yi bulamadım çünkü
  14. Ç

Razer BlackShark v2 Special Edition alınır mı?

Bu fiyata daha güzel bir kulaklık öneriniz var mıdır? G Pro X düşünüyordum ama çok sıkıntı çeken arkadaş varmış onları gördüm o yüzden ondan vazgeçtim başka önerileriniz varsa bekliyorum 1711929121 Ekstra bir sorum daha var Razer BlackShark V2 Special edition ile Razer BlackShark V2 X arasında...
  15. Ç

Anker Soundcore Q45 vs Q30

Q45 hakkında herhangi bir bilgim yok ama Q30 çok güzel kullanıyorum memnunum
  16. Ç

Razer BlackShark V2 Special Edition vs Logitech G Pro X

Bu iki kulaklık arasında kaldım, logitech hakkında kötü yorumlar gördüm ama hangisini alsam herhangi bir fikrim yok. 3000 4000 TL bandında başka bir kulaklık öneriniz varsa bekliyorum. (Ses kasmak için alıyorum ve güzel bir mikrofonu olsa yeter)
  17. Ç

Mecidiye köy metrosundan nasıl Sabiha gökçene giderim

abi ben anlamadım ben anlamadım diyince abi sende bi sikimden anlamadın diyosunuz
  18. Ç

100TL DP kablosu önerisi

ASUS VG259QM monitörünü kullanıyorum ve DisplayPort kablosu yırtıldı 100₺ civarında DisplayPort kablosu önerebilir misiniz? (280Hz veya 240Hz destekli olması gerekiyor)
  19. Ç

Klavye maus seti aldım nasıl?

bim maus aldin?
  20. Ç

Oyunda alt+tab atınca oyun crash veriyor

en son sürüm ama ona rağmen crash vermeye devam ediyor
Top Bottom