Arama sonuçları: *

1. vanhacker

700 Tl Vdsl Modem Önerisi

Evet internet hızım 40mbps olduğundan biraz sıkıntı oluyor sadece. Üst katta 10 15 mbps alıyorum.
  2. vanhacker

Bina İç Tesisat Hız Sorunu

Altyapı sorgulamasinda 75 mbps gözüken internetim için turknetin paketine geçtim ancak 35mbps hız alabiliyordum.Turk Telekom ekibi kontrol için geldi ve ankastre kutusuna bakıp ölçdüğünde hızın 90 mbps olduğunu, eve gelip ölçtüğünde 30mbps bunun sebebinin bina içi kablo olduğunu söyledi...
  3. vanhacker

Altyapım fazla iyi değil 60mbps alabiliyorum omni dsl üst katta fazla düşüyormuş. Tenda V12 alacağım teşekkürler.
  4. vanhacker

Duvarlar kalın değil ama ev dubleks şuan Tenda v300 kullanıyorum üst katta çekmesine rağmen internet kullanılamıyor fazla.
  5. vanhacker

Merhabalar bütçem 700 lira vdsl çekim gücü iyi olan bir modem bakıyorum. https://www.hepsiburada.com/keenetic-omni-dsl-n300-2x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBV00000MI5NJ?magaza=Arestrendy&url_src=and-product-detail Bu modemi buldum önerir misiniz?
  6. vanhacker

Şu Anda Ne Dinliyorsun?

7. vanhacker

G332 Kulaklıkta Ses Az Geliyor

Merhabalar. Bugün bir arkadaşım G332 almış ve sesin az geldiğini söylüyor. Başka PC olmadığı için bakamamış ancak IPad'inde sesin yüksek olduğunu söyledi. Yazılımsal desteği yok kulaklığın, sebebi nedir çözülebilir mi?
  8. vanhacker

GÜNCEL 450TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Açılmiş konular var ancak fiyatlar değişiyor en son 2 ay önce gördüm. Güncel fiyatlar olarak media markt,teknosa ve vatandan olmak üzere önerebilir misiniz ? Biliyorum pahalı olduğunu ancak yarın 3 mağazanın 1inden gidip alınıcak teşekkürler
  9. vanhacker

WD Green vs. Crucial P2 vs. Kingspec NE series

swordfish den iyi midir
  10. vanhacker

Çok da önemli bir şey değil bence
  11. vanhacker

Adata swordfish de alabilrim bütçeme yetiyor teşekkürler
  12. vanhacker

Hızını farkettim ancak laptopumda sadece m2 ssd yeri var o yüzden ekledim
  13. vanhacker

Merhabalar laptop kullanıyorum ve 5400rpm harddisk e windows 10 kurulu olduğu için çok yavaş açılıyor kendine gelmesi uzun sürüyor. Bende bu yüzden m2 ssd almaya karar verdim 240gblık olanlarından 3 tane arasında kaldım KingSpec markası hakkında bilgim yok ama hızı yüksek yazılmış hangisini...
  14. vanhacker

Windows 8.1 Bluetooth Açılmıyor

Merhabalar bir arkadaşım yazdı az önce bluetooth açma butonu kitlenmiş kapalı diye. Ben de driver güncellemesini söyledim olmamış. Daha sonra aygıt yöneticisine baktığımızda bluetoothla alakalı hiçbir şey yoktu.Çözümü nedir ?
  15. vanhacker

Xprime Ucuz Oyuncu Koltuğu

Merhabalar 700 800 tl civarında rahat bir koltuk arıyordum.Karşıma xprime in yeni 700tllik koltuğu çıktı kullananlar var mıdır tavsiye edenler 1000 lira üstündekiler gibi rahatlık beklemiyorum başka önerileriniz varsa alabilirim teşekkürler...
  16. vanhacker

İşlemci çok kullanılıyor

Dün yazamadım ama bunu yaptigimda sorun geçti herkese teşekkürler
  17. vanhacker

İşlemci çok kullanılıyor

Yüklemiştim torrentten oyun ancak 3 4 ay oldu
  18. vanhacker

İşlemci çok kullanılıyor

19. vanhacker

İşlemci çok kullanılıyor

Evet
  20. vanhacker

İşlemci çok kullanılıyor

Şuan tarama yapıyorum MalwareBytes ile bitince buraya yazarım.
Geri