Arama sonuçları: *

1. T

FİYAT PERFORMANS LAPTOP

Araştırmalarım sonucu f/p odaklı 4 laptop belirledim. Arasından hangisini tercih etmeliyim karar veremedim, konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Acer Aspire 7 NH.QGCEY.001 -...
  2. T

HP Victus Laptop 16 - E0012NT ALMAK MANTIKLI MI?

https://www.teknosa.com/asus-tuf-gaming-f15-fx506hchn375-i5-11400h-156-8-gb-ddr4-512-gb-pcie-ssd-4-gb-rtx-3050-fhd-144-hz-freedos-laptop-p-785353528 Bu fiyat performans açısından nasıl sizce? 1676754332 https://www.teknosa.com/asus-tuf-ga...tx-3050-fhd-144-hz-freedos-laptop-p-785353528 Bu fiyat...
  3. T

HP Victus Laptop 16 - E0012NT ALMAK MANTIKLI MI?

Merhabalar, daha çok iş ortamında kullanacağım, (render vs yapmıyorum daha çok word, powerpoint kullanıyorum) nadiren de olsa oyun oynayacağım şarj ömrü fena olmayan şık bir laptop arıyorum. HP Victus Laptop 16 - E0012NT bu modeli gözüme kestirdim. Kullanan arkadaşlar varsa + - yönlerini...
  4. T

DA-2 Sistemde takılma

Driverları güncelledim bi de extra driver booster 7 kullandım ondan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
  5. T

DA-2 Sistemde takılma

Selamlar, da-2 sistemi satın aldım kurulumunu yaptım fakat anlam veremediğim bi sorunla karşı karşıyayım bilgisayarda takılma söz konusu masaüstünde mouse anlık takılıyo spotifydan açtığım şarkı bile kesik kesik geliyor yüklediğim driverlarda mı bi sıkıntı var yoksa bi parçada mı sıkıntı var...
  6. T

Da-2 ekran kartı montajı

Tuttanak tutturacağım bi durum yoktu kargoyu alırken kontrol ettim kutularda bi deforme yoktu ekran kartı kutudan çıkıp tekrar yerleştirildiğinde özenli konulmadığından kargo sırasında kutu içinde savrulduğundan olduğunu düşünüyorum
  7. T

Da-2 ekran kartı montajı

Selamlar, da-2 sistemini satın aldım ekran kartı montajını yapıyorum ama ekran kartının demiri ekran kartını vidalayacağım yere oturmuyor ekran kartının demirinde kargolanmadan kaynaklı hafif bir bükülme vardı elimle düzeltmiştim ondan kaynaklı mı acaba diye düşünüyorum sizin de fikrinizi almak...
  8. T

DA SİSTEM 2 EKRAN KARTI KARGOLANMASI REZALETİ

Bu başlıktan sonra ekran kartını ben de kontrol ettim monitör daha elime ulaşmadığı için ekran kartı montajı yapmamıştım, benim de aynı şekilde demirde bi yamulma olmuş yarın iletişime geçmeye çalışıcam itopya ile
  9. T

Monitör karşılaştırma

AOC 23.8" 24G2U Asus TUF VG249Q Monitör almayı düşünüyorum forumda baktığım ve araştırdığım kadarıyla en çok tavsiye edilen monitörler bunlar sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim kullan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  10. T

Da sistem 2 crystaldiskmark sonuçları

Hocam karşılaştırmayı yaptınız mı?
Top Bottom