Arama sonuçları: *

1. Ö

250 cc motor için kask tavsiye yardım

merhaba öncelikle kask alıcam bütçe kısıtlı max 6k ls2 modellerine mi yoksa mt modellerine mi yönelmeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim düz siyah veya siyah ve ufak kırmızı dokunuşlar olan bir kask tercihim önerilerinizi bekliyorum 1730641980 güvenlik açısından hangisi daha iyidir kalite...
  2. Ö

Genç Kredi Kartlarında Limit Sınırı

eyvallah çok teşekkür ederim yorumun için 1729867325 eyvallah 1729867975 hocam kredi kartını talep ederken iş yeri adresini girdim mülkiyet yazıyor orada ne işaretlemem gerekiyor? seçeneklerde aile mülkü- kira- lojman- kendi mülkü- hisseli mülkiyet- ortağın mülkü -yurt seçenekleri var
  3. Ö

sigortam var aylık 20-30k gelirim var ona istinaden sordum yükselir mi limit diye 1729865264
  4. Ö

Öncelikle merhaba ben kredi kartı almak istiyorum garanti hesabıma aylık 20-30 arası giriş çıkış oluyor kısa zamanda limit arttırmam lazım kredi kartı çıkarıp öğrenciyim aynı zamanda çalışıyorum herhangi bir farkı var mı bonus genç ve bonus kartının bu soru diğer bankalar için de geçerli limit...
  5. Ö

Yeni bir motor alıcam bayiler hakkında yardıma ihtiyacım var

evet işte sitelerinde bir şey bulamıyorum o yüzden buraya danışmak istedim illa aramam mı gerekiyor diye de çok teşekkür ederim bu arada voge 250 r hakkında ne düşünüyorsun o alınır mı sence onda da taksit imkanı sunuyorlar çünkü bilgin var mı o motor hakkında
  6. Ö

hocam ben genelleme yapıyorum valla kullanan insanların yalancısıyım belki bayilerinden ötürüdür bilemiyorum abs iptali ve elektronik aksam sıkıntısı var motorun sr üstünden söylenenler bu şekilde en azından bunlar dediğim gibi rksde de olabiliyor elektronik aksam muhabbeti ve parça sıkıntısı...
  7. Ö

cf motonun tonla kroniği var stop etmesinden tut abs iptali buji sorunu gösterge sıkıntısı parça bulunurluğu da keza çok kötü en azından aldığım dönütlere göre öyle 1 ay falan bekliyosun basit bir parça için bile debriyaj teli için 2 ay bekleyen insan tanıdım ki bu muhabbet aslında rks içinde...
  8. Ö

uzun zamandır kullanan arkadaşlar var örneğin rks r250 sorun yaşayan hiç görmedim uzun vadeli kullanan kişilerin çoğu bile yaşamamış şöyle bi yuvarlama yapim hatta sana konuştuğum 15 kişiden 1sinde bi sorun olmuş o da kullanımla mı alakalı yoksa kronik mi bilmiyorum debriyaj teli kopmuş bi...
  9. Ö

merhaba öncelikle iyi akşamlar diliyorum herkese rks markasının 12 ay vade farksız kampanyasından yararlanarak rks srk 250 rs modelini almayı planlıyorum ancak bayilere baktığımda bu 12 ay vade farksız seçeneği ne yazık ki göremedim ama rks kendi sayfasında bunu paylaşıyor nasıl öğrenebilirim...
  10. Ö

Yeni Laptop Aldım nvidia güncellemesi yaptım ama ekran hz değiştiremiyorum

Yeni Laptop Aldım nvidia güncellemesi yaptım ama ekran hz değiştiremiyorum btün güncellemeleri yaptım yok olmuyo ekran 144 hz ama seçenek yok ve nvidia denetim masasında olması gerekenden az seçenek var bayağı az 4 tane seçenek gözüküyo
  11. Ö

Laptop Nvidia kurulum oldu ancak düzgün çalışmıyor

yeni laptop aldım her şeyi kurdum hazırladım sonra nivida geforce experience indirdim bütün güncelleştirmeleri yaptım denetim masasına giriyorum ancak sadece 4 seçenek var nasıl düzelticem yardımcı olur musnuz
  12. Ö

LCW satış danışmanı olmak mı kasa elemanı olmak mı daha mantıklı

LCW satış danışmanı olmak mı kasa elemanı olmak mı daha mantıklı daha rahat olur yani kafa hangisi tercih edilmeli
  13. Ö

Emaar akvaryum mu sea life akvaryum mu

Emaar akvaryum mu sea life akvaryum mu hangisi daha iyidir ve daha büyüktür güzel vakit geçirmek için
  14. Ö

IOS iphone buldan bakmak istediğimiz kişiye bakarken o kişi baktığımızı görebilir mi

iphone buldan bakmak istediğimiz kişiye bakarken o kişi baktığımızı görebilir mi bunu merak ediyorum yani ben bul uygulamasını açıp o kişinin konumuna bakarken o kişinin benim ona baktığımı anlayabilir mi
  15. Ö

Deniz kabuğundan kolye nasıl yapılır

merhabalar kız arkadaşıma deniz kabuğundan bir kolye yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum elimdeki kabuğun bizde bi anısı var bunu kolye haline getirmek istiyorum ama yardıma ihtiyacım var bunu yaptırabileceğim bir yer var mı ya da kendi başıma nasıl yapabilirim elimde gümüş zincir...
  16. Ö

Çözüldü✓ Yeni kulaklık aldım çalışıyor ancak ses gelmiyor

yeni kulaklık aldım gamepower kyruse ilk başta taktım ses falan her şey geliyor sonra driver indirdim pc yeniden başlattım ses gelmedi aygıt yöneticisine baktım Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10) bu hatayı gösteriyor kulaklığın rgbleri çalışıyor ama ses aygıtlarında gözükmüyor denetim masasında...
  17. Ö

Çözüldü✓ Yeni kulaklık aldım çalışıyor ancak ses gelmiyor

yeni kulaklık aldım gamepower kyruse ilk başta taktım ses falan her şey geliyor sonra driver indirdim pc yeniden başlattım ses gelmedi aygıt yöneticisine baktım Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10) bu hatayı gösteriyor kulaklığın rgbleri çalışıyor ama ses aygıtlarında gözükmüyor denetim masasında...
  18. Ö

Çözüldü✓ Samsung Tab a9 nasıldır alınır mı

Merhabalar üniversite öğrencisiyim bol bol not tutmak film izlemek pdf dosyalarında iyice kafayı yemelik bi tablet arıyorum bütçem 4000TL samsung tab a9 naılsıdr sizce alınır mı? yardımcı olursanız sevinirim
  19. Ö

Çözüldü✓ Öğrenci işi fiyat performans tablet önerisine ihtiyacım var

bütçemi arttıramam max bu 3500-4500 arası tabletlerin hepsine açığım 1699122616 samsung a9 nasıldır benim bütçem için 1699122947 samsung a9 nasıldır
  20. Ö

Çözüldü✓ Öğrenci işi fiyat performans tablet önerisine ihtiyacım var

Öğrenci işi fiyat performans tablet önerisine ihtiyacım var maximum 4500 TL lik bir bütçem var üniversite öğrencisiyim not tutma uzun süreli kullanım film izleme gibi gibi şeyler için kullanacağım her türlü öneriye açığım yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom