Arama sonuçları: *

1. D

Bilgisayarı açınca başlangıç uygulamaları açılmıyor ve bilgisayar donuyor.

Temiz windows 11 kurulum yaptım updateleri yaptım Windows etkinleştirme yaptım. Amd chipset driverları kurdum, Radeon driver temiz kurlum yaptım. Sonra bi yeniden başlatma denedim bir sorun yok. Steam ve epic games indirdim kurdum. Tekrar yeniden başlattım ve Windows’um kitlendi.. sonra güvenli...
  2. D

Dediğim gibi zaten sistem geri yükleme yaptığım zaman ilk pc açıldığında bir sorun yok. Ama kullanmak istediğim programları kurunca ve programlar yeniden başlatma isterse veya kendim kapatır açarsam bu durumla karşılaşıyorum. Önce bi güvenli başlatma deneyeyim akşam. Ya da en sağlıklı şekilde...
  3. D

Yeni bilgisayarımda aynı sorunu bende yaşıyorum, ilk yaşadığımda kurtarma ile başa döndüm. Sonrasında tekrardan bi yandan win güncellemeleri yaptım bi yandan steam vs kurdum oyun kurdum. Hatta oyuna girip kabaca ekran kartı işlemci sıcaklıklarına vs vs baktım. O an kullanımda hiçbir sorun yok...
  4. D

Hangi Sistem Tercih Edilmeli

Bende dün topladın sandım kanka 😀 Allah aşkına kasımdan bugüne hepsi arttı.
  5. D

Nasıl yok knk zaten o sisteme yakışır bi ssd bi Ram ile özelleştirirsen direkt 150 bini geçer o sistem.. ne zaman topladın o sistemi?
  6. D

ssdyi sonradan bi tane daha almayı düşünüyorum. Arkadaşımda nitro+ var aşırı derece coil whine sesi var bi önceki nitro+ da aynısını yaşadım diyince uzaklaştım ondan. Kasa benim için çok mühim değil açıksacı görüntüsü benim için iyi ve özellikle güç kaynağının kalitesi beni cezbediyor..
  7. D

Kanka niye herkes sadece ekran kartı üzerinden bakıyor olaya 😀 bileşen kalitesini de göz önünde bulunduruyorum.. 9070xt ile 70 bine de düşerim belki ama Ramin adı 32 gb olur ssd sözde 6000/4000 olur vs vs
  8. D

Hangi açıdan?
  9. D

Bu fiyat bandında neyi yükseltebilirim ki? Yani 5070ti veya 5080 ‘e geçip bu fiyatta kalamam Rami 48 veya 64 yapamam..
  10. D

Kampanyalı paketleri özellikle bekledim ama kullanılan bileşenler markalar yetersiz geldi bana. Biraz stok eritme amacı var gibi geldi. 1768776545 Yerine ne önerirsin? Benim amacım tek bi parçaya yüklenmek yerine sistemin komple iyi ve dengeli olması.
  11. D

Merhaba 2 adet sistem arasındayım artıları-eksileri nedir nasıl hareket edilmelidir karar veremedim.. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.. Bu sistemde 9070XT için GIGABYTE marka var. Kafamı kurcalayan tek konu da o aslında.. Burada da SSD diğer sisteme göre 1 adım geride gibi ve Ekran...
  12. D

EA FC 25 Rus yazılımcılar tarafından kırıldı!

Hani nerde crack? 😄
  13. D

Boyasız göçük düzeltme

15 bin ₺ nedir babacım bu sanayiciler kafayı yemiş.
  14. D

Öneri Para nasıl biriktirilir

Eğer maddi yükümlülüklerin yoksa aslında tek kuralı var kardeşim, yapacağın harcamayı 1 dakika boyunca düşüneceksin.. Ona gerçekten ihtiyacın mı var yoksa tamamen tatminkarlık içgüdüsü ile mi istiyorsun. Tatmin olmak içinse almayacaksın.. :D Buna ek olarak bu enflasyonist ortamda para...
  15. D

Ryzen 9 9900X işlemciye En İyi Soğutma Hangisi? Acil Yardım

Thermalright kule tipi soğutuculara bakabilirsin çok başarılı ürünleri var.
  16. D

GTA 6 2. Fragman Niye Çıkmıyor ?

Şu an oyun dünyasında öncü isimler yarı yarıya bölünmüş durumda bi kısmı kesin erteleme gelecek diyor bir kısım oyun çok iyi durumda diyor. Normalde RS şimdiye sızıntı diye bir şeyler servis ederdi medyaya ama bilmiyorum enteresan bir durum..
  17. D

GTA 6 2. Fragman Niye Çıkmıyor ?

Galiba fragmanla birlikte erteleme duyuracaklar onu bekliyorlar :D
  18. D

Ryzen 5 5600 işlemci alınır mı??

5 5600x kullanıyorum stok fan ile işlemci katili The Last Of Usda 90 dereceleri gördüm. Bu kule tipi soğutucu ile 65-69 derecelere düşürdüm oyunda. Boşta 40-41. Orta vadeli seni götürebilecek bir işlemci ama kule tipi soğutucu şart bence. Ekran kartı da 3060 iyi gider bence..
  19. D

Sizce sistem nasıl?

Zaten rekabetçi oyunlarda dediğin gibi işlemci önemli. Bir sorun yaşamazsın, Ekran kartının da kaldırabileceği oyunlarda ekran kartın tam performans verir. Sadece dengesiz bir sistem toplamış olursun bu durumda.
  20. D

Temu ayrı ayrı 3 şipariş vermek sorun yaratırmı

1 gün arayla 2 ayrı sipariş vermiştim her iki siparişte birbirimden bağımsız şekilde geliyor şu an. Farklı sipariş kodundaki kargoları birbiri İçin bekleteceklerini sanmıyorum..
Geri