Arama sonuçları: *

1. e.ozden

❌İndirim Bitti! GameSir Nova HD Rumble NS PTT ASIL FATURA İSTEYİP DURUYOR

Merhaba ben bu ürünü yine bir indirim zamanında temudan almıştım. Ürün kaliteli, sağlam. Ancak bazı nedenlerden dolayı tavsiye etmiyorum. Bilemiyorum belki benim ürüne özel bir sıkıntıdır. 1. Üründe dongel çıkmıyor. Bluetooth ile pcye bağlayamadım. Yani şöyle ki belli modları var ürünün...
  2. e.ozden

Asus V16 Rtx 5060 nasıldır?

Merhaba, 45-65 bin civarında laptop aramaktayım. Şu ürün dikkatimi çekti. Nasıldır acaba? https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-v16-v3607vm-rp049-core-5-210h-16-gb-512-gb-ssd-rtx5060-16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1181538295.html
  3. e.ozden

Bilgisayar açılmıyor

Ek olarak kasa içinde (corsair SPEC delta) Fan RGB kontrolcüsü (kumanda) pini kırılmış. Bu bir sebep olabilir mi? Pc fişteyken çalışmasa bile ekran kartı üzerindeki led yanıyordu. Onda da ışık yok. Sadece anakart üzerinde ışıklar yanıyor RGB şeklinde
  4. e.ozden

Bilgisayar açılmıyor

Merhaba, Bugün, dört yıldır kullandığım bilgisayarı letgo üzerinden bir arkadaşa sattım. Bilgisayar temiz sıkıntısız çalışıyordu. Arkadaş, gece aradı. Bilgisayarın açılmadığını söyledi. Gittim baktım. Hakkaten de açılmıyordu. Taşıma esnasında zarar görmesin diye ekran kartını söktüm, kasayı...
  5. e.ozden

Bilgisayar Upgrade DDR4

Verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeler için teşekkürler. Aslında fikrim şu. Hemen bir sistem çizmekten ziyade biraz zamana yaymak istiyorum. Mevcut sistemimdeki parçaları (kasa dahil) çok kullanmak taraftarı değilim. Bütçe konusunu zamana yayacağım. 35-40 civarı belki biraz daha artabilir. Uzun...
  6. e.ozden

Bilgisayar Upgrade DDR4

Peki sizce mantıklı mı Ryzen 5 5600+Rx9060xt? Biraz bekleyip DDR5 hazır sistem mi almalıyım? Psu yeterli bu arada 650w. Son olarak bu pc'de 5.'nci senem. Artık yavaştan ayrılmalı mıyız? 1756285899 Ek olarak ikinci el Rx9060xt için 15000 TL fiyat iyi midir? 1756292744 Yardımcı olacak var mıdır?
  7. e.ozden

Bilgisayar Upgrade DDR4

Merhaba, Halihazırda kullandığım bilgisayar artık ihtiyaçlarımı tam karşılamıyor. Ben de biraz arayışa girdim. Önümde bir kaç seçenek var. Öncelikle şu an kullandığım bilgisayar temel bileşenleri şu şekilde; 1. Ryzen 5 5600 (Şubat 2025'de Ryzen 5 3600 sattım. Bu işlemciyi aldım) 2. Anakart...
  8. e.ozden

KONSOL İÇİN TV ARIYORUM AMA!

Chatgpt'ye ben de sordum. Karar sizin. Kısacası oluşmaz diyor. Sizin durum plasebo etkisi olabilir. Ya da monitörün ekstra bir özelliği olabilir, bilmiyorum. Genel olarak gözle görülür bir fark yok deniyor.
  9. e.ozden

🔥İndirim Gaming Gecesi Hazır Sistemler Fiyatları Aktif🔥9070XT 32K

https://www.incehesap.com/fenix-gold-tavsiye-sistem-fiyati-48955/ Bu alınır mı?
  10. e.ozden

Harici SSD ile Oyun Oynayabilir miyim? Marka tavsiyeleriz neler?

5000-10000 TL arası uygundur.
  11. e.ozden

Harici SSD ile Oyun Oynayabilir miyim? Marka tavsiyeleriz neler?

Merhaba, Taşınabilir dizüstü bilgisayarımda yeterli bellek alanı bulunmuyor. SSD için ek slot yerim de yok. Oyun oynamak için taşınabilir SSD almak istemekteyim. Hangi yolu izlemek daha doğru olacaktır? 1- Harici SSD alıp; oyunları ona yüklemek performans kaybına yol açar mı? Bir de hangi ürünü...
  12. e.ozden

Valorant hesabım kaç lira eder? Nereden alıcı bulabilirim?

Kaç lira yazmak gerekir sizce?
  13. e.ozden

Valorant hesabım kaç lira eder? Nereden alıcı bulabilirim?

Merhaba, Oyunu bıraktım sayılır. Pek arkadaşım da kalmadı. Temiz, hilesiz, küfürsüz, bansız bir hesap. İçerisine bugüne kadar 2021'den beri 5500 TL yatırmışım. Olan skinler aşağıdadır. Hesabımı nereden satabilirim, kaç lira yazmak uygun olacaktır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yitik Classic...
  14. e.ozden

Ryzen 5 3600'den 5600'e GEÇİLİR Mİ

Ben de ryzen 5 3600'den ryzen 5 5600 'e yükselttim. Ciddi fark ediyor. Geçmeni tavsiye ederim. Valorant'ta 200-250 fpslerden 350 fps'lere çıktım. Pubg 80 fps'den 90-100 çıktım
  15. e.ozden

%100 Klavye Tavsiyesi

Merhaba, Halihazırda Aula F75 klavye kullanmaktayım. Temu'dan almıştım. Evet klavye güzel ama bu küçüklüğüne alışamadım. Böyle tam boy bir klavye tavsiyeniz var mıdır? Aula F75 isteyenle takas da edebiliriz
  16. e.ozden

Bilgisayar video izlerken kitleniyor.

Merhaba, Bilgisayarımda video izlerken kitlenme problemi yaşamaktayım. Oyunlarda vs bir sıkıntı yaşamıyorum ama herhangi bir video açtığımda izlerken 10 sn içerisinde bilgisayar kitleniyor. Hiçbir şekilde ctrl-alt-del gibi fonksiyonlar çalışmıyor. Misal Netflix uygulamasında aynı durumu...
  17. e.ozden

734 TL'ye Aj159 Pro aldım, kullanılır mı? (CS2)

CS2 de hiç denemedim hocam. Valorant'ta ve Pubg'de o tip problemler yaşamadım. Dürüst olmak gerekirse 8K farkını da hissetmiyorum zaten.
  18. e.ozden

734 TL'ye Aj159 Pro aldım, kullanılır mı? (CS2)

Razer Deathradder V2 'den geçtim ben de. Kablom çok dolanıyordu ondan ötürü geçmek istedim. İlk başlarda Ajazz 159pro farklı bir hissiyat verdi bana. Hafiflik farkından dolayı bilmiyorum ama kalitesiz gibi hissettirdi. Ancak sonrasında alıştım. Gayet keyifli. Gecikme gibi durumlar yaşamadım...
  19. e.ozden

Overcooked, Overcooked 2, Call of Juarez, Dishonered Oyunları (GOG)

Başlıktaki oyunlar amazon prime tarafından ücretsiz verildi. Ancak arşivimde halihazırda bu oyunlar mevcut. Bu nedenle eklemek isteyen aşağıdaki kodları GOG üzerinden ekleyebilir. Keyifli akşamlar dilerim. DQZXBCF16869A199EB - Overcooked GVNHBBCF1B60B272A7 - Overcooked 2 98QCACF1C23E36DBC5 -...
Geri