Arama sonuçları: *

• Users: Trem
  • Order by date
  1. Trem

Kyk kredi burs geri ödemeli mi

Sırf elimde para var diye mekanlara gidip bu parayı ezeyim diye bir düşünceye girmek saçma. Şahsen harcadığın yeri düzgün seçersen benim açımdan faydası var. Taksit sayısı da kaç ay kredi aldıysan o kadar ay taksitle geri ödeniyor.
  2. Trem

@Volkan:/ Komik olan nedir? Söylediğimde neyi komik buldun?
  3. Trem

Benim kredi bitiş tarihi 06.2026 Geri Ödeme Başlangıç Tarihi 07.2028 yani mezun olduktan 2 yıl sonra taksitli olarak ödeme olacak. Zaten faizsiz. Kredi çıksa bile alınması mantıklı bence .
  4. Trem

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Bilgilendirme için teşekkürler. scyrox v8 aldım 3000 TL'ye toplam 1700 TL cashback verdi.
  5. Trem

Çözüldü✓ Güncelleme Sonrası Siyah Ekran

Merhaba arkadaşlar. Bilgiyarım HP victus 16. 2 gün önce win11'e güncelleme gelmişti yaptım. Yaptıktan sonra bilgisayarda bazı ayarlar değişti. Yüklü olan bazı uygulamalar konum izni vs. sormaya başladı. Sonrasında işlemcinin ekran kartını kullandığımda siyah ekrana düşüyor. Aslında bilgisayar...
  6. Trem

50 MBps İnternet İçin VDSL Modem Önerisi

TPlink VR300 modeline baktım. Genel olarak özellikleri iyi gözüküyor ama modemin bulunduğu odanın dışındaki odalarda hız düşüyormuş sanırım. 4 antenli olmasına rağmen kapsama alanı pek iyi değil herhalde. Bu modem 1500 TL civarında. Bunun gibi bir şey almak mı yoksa aradaki fiyat farkına rağmen...
  7. Trem

50 MBps İnternet İçin VDSL Modem Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta görüldüğü üzere VDSL modem önerisi istiyorum. Bütçe 1500-2000 TL arası. Şimdiden teşekkürler.
  8. Trem

Modem arayüzünden yanlışıkla internetleri sildim

şu anda telefonda veya bilgisayarda wifi açınca hangi ağlar gözüküyor?
  9. Trem

10 saniye kadar tuttunuz mu? Bütün ışıkların gidip teker teker yanmaları gerek.
  10. Trem

Modem arkasındaki reset tuşuna iğne gibi bir cisimle birkaç saniye basılı tutun, ışıkların yanıp sönmesini bekleyin. ondan sonra wifi ye gelmesi gerekir. modem altında yazan şifreyle wifiye bağlandıktan sonra 192.168.1.1 adresinden tekrardan wifi şifre belirlemeniz lazım.
  11. Trem

192.168.1.1 adresine girebiliyor musunuz?
  12. Trem

Sakarya İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Erenler'deyim ben.
  13. Trem

Sakarya İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Altyapımı sorguladığımda 57 Mbps hız çıkıyor. Hangi iss'yi önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
  14. Trem

10-15K arası kalem dahil tablet önerisi

Evet Huawei cihazlara da bakıyoru. Onlarda öyle bir sıkıntı var. 3. taraf yazılımlarla hallediliyormuş sanırım. Bazı kalemleri bazı tabletler çalıştırmıyor diye biliyorum. Ondan emin olamadım.
  15. Trem

Google servisleri ve ayrıyeten kalem alınması aklımı kurcalayan sorunlar arasında. Tam emin olamadım ben de
  16. Trem

Merhabalar, bütçem kalem de dahil 10-15k arası. Dersler için youtube veya pdf uygulaması açıkken not almak amacıyla kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
  17. Trem

GT 730 bilgisayar kendi kendine kapanıyor

1 hafta kadar bilgisayara hiç dokunmadım başka şeylerle uğraştım. Sonradan tekrar denedim. O günden beri kapanmıyor şükür. Neden yaptığını ben de hâla çözemedim. Üstüne gitmiyorum artık :)
  18. Trem

i5 2450M Laptop Yükseltme

Peki şu an bu bilgisayarın ortalama ederi nedir?
  19. Trem

Önerebileceğin ram ve ssd için önerilerin var mı? Ram değerlerine baktım CL9 1333 MHz. İnternette 8GB ile 4 GB arasında 20 TL fark var. 4+4 mü 4+8 mi yapayım?
  20. Trem

Merhaba. HP Pavilion G6 laptopa sahibim. İnternette birkaç sekme açtıktan sonra kasmalar başlıyor. Açılışı ve windows'ta gezinmesi zaten yavaş. Ram ve SSD takviyesi yapsam internette gezinmek için yeterli olur mu? Çok yüksek masraf da yapmak istemiyorum. Bataryası bitik olduğu için batarya da...
Geri