Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Deepseek V4 Flash Beta'da: Arena Skoru ve Fiyatı

Çok ucuza bunları yapabilmesi gerçekten şaşırtıcı. Hocam sürekli yapay zeka gelişmeleri oluyor ve her biri için ayrı konu açmaktansa tek bir konu üstünden ilerlersek daha iyi olur diye düşünüyorum. Hem ileride bu konu üzerinden geçmişteki gelişmeleri de tek yerden takip edebiliriz...
  2. Heath Ledger

Yapay Zeka Seslendirme Tavsiyeleri

Vox CPM ElevenLabs heygen bunlar var ama ücretsiz istediğini belirtmişsin ücretsiz deneme sürümlerinden başka düzgün ai bulamazsın diye düşünüyorum. Belki notebookLM podcast işini görebilir ama o da çok belli ediyor. Para kazanma konusuna gelirsek youtube bazı kanalları ai ile ilişkili olarak...
  3. Heath Ledger

Yardım Kodlama İcin Suan En Mantikli Ai Hangisi

Hocam, işim gereği ben de çok kullanıyorum ai ları. gemini kullanıyordum 3-4 aydır ancak hiçbir güncelleme gelmeyince ben de aboneliğimi iptal ettim ve gittim 18 aylık paketi aldım. Geminiyi basit işlerde kullanıyorum artık sadece. claude aboneliği aldım. Geminiden birkaç kat daha iyi. ama kota...
  4. Heath Ledger

Yapay Zeka Gelişmeleri

Opus 5 deneyimleyen oldu mu? olduysa yorumları nasıl? 4.8 den farkı ne kadar
  5. Heath Ledger

Claude En Uygun Nereden Alabilirim ?

androidde 799 olan aylık en mantıklısı. Eğer ki uzun süre kullanırım ve para sıkıntım yok dersen al 1 yıllık 820 ₺ ye geliyor. (total 8649₺)
  6. Heath Ledger

Yapay Zeka Gelişmeleri

4- 5 ay öncesine kadar chatgpt kullanıyordum. 4-5 ay önce geminiye geçtim. Geminiye geçtim geçeli gerçek anlamda bir güncelleme göremedim. Claude kullanım sınırları ve fiyatı için pek düşünmüyordum ancak şu an düşünmeye başladım. Fiyatına değer mi? ayrıca 1 yıllık 8640 lliraya almak mı mantıklı...
  7. Heath Ledger

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

Hocam paketiniz aylık 700 lira, burası 18 ay 100 lira. O kadar da farketmez şimdi aktif edip etmemeniz.
  8. Heath Ledger

Yapay Zeka Gelişmeleri

Hocam zaten sosyal medya ile işim yok benim. Kullanmıyorum hiçbirini. O yüzden o konuda rahatım. Hukuk sistemine gerçekten çok darbe vuracak bu çünkü gerçekten öyle videolar fotoğraflar üretiliyor ki gerçek ile ayırt etmek çok zor. İlk konuya gelirsek de, mining zamanı aynı şey ekran...
  9. Heath Ledger

Troy kabul emtiyor bende de
  10. Heath Ledger

Hocam aldım ancak 15 dk dır gelen mail yok. Kaç dakikaya gelir bu aktifleştirme maili. Bir de şahsi mailinizi mi bağlıyorsunuz başka maili mi?
  11. Heath Ledger

Yapay Zeka Gelişmeleri

:) kardeşim. Muz dilinde anlatayım. Ne kadar az muz, o kadar değerli muz. Herkes üşenip dili önemsemeyince, dil bilenler değerli hale gelecek 1784723811 Hocam şahsi düşüncem bir süre daha bu şekilde gidecek. Başka firmalar sadece kullanıcılara ram üretmeye başlayınca yeni yeni markalar gelecek...
  12. Heath Ledger

Yapay Zeka Gelişmeleri

Hocam şimdi bile son model kulaklıklar yapıyor bunu ama yavaş yapıyor. Bence 5 yıl sonra da çok çok verimli olmaz ama iş görür seviyeye gelir. O yüzden dil bilmek her geçen gün daha değerli olacak diye düşünüyorum. Yeni nesil daha az dil öğrenecek.
  13. Heath Ledger

Yapay Zeka Gelişmeleri

Dil bilmek ileride çok daha nadir olacak bence bundan dolayı daha değerli olacak
  14. Heath Ledger

Gemini 3.6 Flash ve Yeni Gemini Modelleri

https://forum.donanimarsivi.com/konu/yapay-zeka-gelismeleri.1245870/
  15. Heath Ledger

Mazda 323 Familia 1.5 Yağ Yakan Araba Alınır mı?

önceden çok iyi arabaydı ama şu sıralar çok fazla motor sorunu duymaya başladım. eski olmalarından kaynaklı malzeme yorgunluk sınırına ulaştı diye düşünüyorum. 2000 model 1.5i 323 var aynı sorun bizde de oldu. Aslında 6 ay önce satmayı düşünüyorduk. Satsak arkamızdan söverlerdi (15 yıldır bizde...
  16. Heath Ledger

Yapay Zeka Gelişmeleri

Yazılım danışmanlığı yapıyorum. Ekipte zaten az kişiyiz. ekipteki herkesin işi başından aşkın. ai araçlarını bize destek olması için kullanıyoruz. Bir iş (mesela 5 adam günlük iş olsun) yapay zeka sayesinde 3 güne kadar düşebiliyor. Ancak yine 3 adam gün olarak çalışmak gerektiği için beni işten...
  17. Heath Ledger

Yapay Zeka Gelişmeleri

20 sene sonra falan yapay zekanın doğuşu şeklinde belgeseller izleyeceğiz. çünkü cidden internet devriminden daha etkili bir gelişme bence. Evet daha çok gelişmesi lazım ama zaten yapay zeka kullanmaya başlayalı 3 yıl anca oldu. bundan 10 yıl sonrasını düşünemiyorum
  18. Heath Ledger

Yapay Zeka Gelişmeleri

Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim :)
  19. Heath Ledger

Yapay Zeka Gelişmeleri

Hocam biraz özel olacak da hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ayrıca bu sunumdan sonra belediyenin geri dönüşünü merak ediyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Umarım olumlu bir sonuç alırsınız
  20. Heath Ledger

Yapay Zeka Gelişmeleri

Hocam bir ara mac mini furyası varken ben de kapacaktım birkaç tane zor tuttum kendimi. Şu an yan proje geliştirmiyorum sadece işimde kullandığım için aylık abonelikli planlar gayet yeterli geliyor ancak yan proje olarak uygulama geliştirirken gerçekten çok büyük rahatlık sağlar local modeller.
Geri