Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

18 yaşında öğrenci birisi hayatını nasıl devam ettirmeli?

2 seçenek sunabilirim sana 1. part time işlerde çalışıp para kazanmak. Kazandığın parayı da yatırım yapmak. 2. Zanaat öğrenmek. Bu zanaat eskiden marangozluk veya terzilik gibi olan şeylerin günümüze uyarlanmış hali. En iyi örnek video kurgu programları öğrenmek olabilir. (Bu sadece bir örnek...
  2. Heath Ledger

A1 seviye ingilizce sorusu

Its very good
  3. Heath Ledger

Logitech Pebble Keys 2 (K380S) İnceleme

Merhaba arkadaşlar. Bu klavyeyi alırken pek fazla inceleme görememiştim. Ondan dolayı yazmak istedim. Öncelikle kendi klavye kullanımımdan bahsedeyim. Uzun bir süre A4Tech klavyesi kullandım. Yaklaşık 15 yıldır felan o klavyeyi kullanıyorum ve ben masaüstü bilgisayar kullanmayı seven bir...
  4. Heath Ledger

2025 ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLUR ?

Güncel asgari ücret zaten yaklaşık 500 dolar. Geçmiş senelere göre gayet iyi bir değer. Mümkünse çok fazla artmazsa ekonomi daha hızlı düzelir diye düşünüyorum. (tek çözüm bu değil biliyorum)
  5. Heath Ledger

ADA WONG MU ,LARA CROFT MU,KİTANA MI ?

:cool::blobdance:
  6. Heath Ledger

14 yasinda milyoner olmak

14 de felan zor da 25-27-30 tan önce olunması gerekiyor bence. Gerçi artık ₺ milyoneri olmanın bir anlamı kalmadı da. 30 dan önce 1 ev 1 araba hedefi olması lazım herkeste.
  7. Heath Ledger

Bu fiyat gerçek olabilir mi?

3 tane çektim!
  8. Heath Ledger

Home ofis çalışıyorum Monitör önerisi lazım

Huawei D16 laptobum var ve 2010 yılından kalma philips 190V monitör ile birlikte kullanıyorum. Tüm günüm bilgisayarda geçtiği için ve 2. monitör olarak 19 inç küçük geldiği için monitör arayışına girdim. Hemen almayacağım. Mümkünse büyük (27 inçten büyük olmasın) ve gözümü yormayan kaliteli bir...
  9. Heath Ledger

Logitech Lift İnceleme

Güncelleme yapayım. İlk zamanlar biraz ağır geliyor gibiydi ama şu an çok alıştığım için gayet normal geliyor. Rahatsız etmiyor
  10. Heath Ledger

Samsung Odyssey G9 G95C 49 alınır mı?

hayırlı olsun
  11. Heath Ledger

240Hz önerebileceğiniz monitör var mı?

Samsung g4 almıştım zamanında şimdiki fiyatını hakeder mi bilmiyorum ama gayet güzel bence
  12. Heath Ledger

OYUN OYNAMA İSTEĞİNİN OLMAMASI

Reis oyunu felan boşver make money. Gençken şansını deneyeceksin gelecekte rahat edeceksin.
  13. Heath Ledger

Samsung Odyssey G9 G95C 49 alınır mı?

O monitörün OLED olanını deneyimleme fırsatım oldu ve tek kelime ile ŞAHANE. Ancak VA panele güvenemedim.
  14. Heath Ledger

Adam Kazandı! Donald Trump Ulusa sesleniyor

Hocam bu zengin destekçilerin ne etkisi olur bilmiyorum. Amaç zaten ülke dışından gelen yatırımcıları dolara teşvik etmek. Ama dediğiniz gibi yatırım yapan destekçilerin de etkisi olur az da olsa. Kadın seçilse belki yatırım yapmaktan vazgeçip doların etkisinin azalmasına sebep olacaktı. IDK
  15. Heath Ledger

Hocam dolar zaten hiçbir zaman önemsiz olmadı ki. piyasaya güven vermiş olabilir ancak faiz düşürürken nasıl değer kazanacak dolar? Amerika tarafından konuşuyorum ben. TR de zaten faiz düştü mü dolar yükselir ancak amerikada faiz düşerken neden insanlar dolara yatırım yapsın? bunun için ne...
  16. Heath Ledger

dolar niye artıyor?
  17. Heath Ledger

Yardım teknil bir soru soracağım grafik analizi ile ilgili

bir saatte yüzlerce dolar kazandığım da oldu. Ama 1-2 günde binlerce kaybettiğim de oldu. Kısa süreli yatırım çöptür çöp olacaktır.
  18. Heath Ledger

🔥 ABD Başkan Seçimi Başladı ! Trump vs Harris 🔥

Adam kazandı
  19. Heath Ledger

Aktarmalı uçuş nasıl oluyor

Emin misiniz hocam? 2017 de uçmuştum aktarmalı olarak en son. Bavulları otomatik thy transfer etmişti. Eğer bu şekilde güncelleme geldiyse vay thy'nin haline
  20. Heath Ledger

🔥 ABD Başkan Seçimi Başladı ! Trump vs Harris 🔥

Michigan ve Winsconsin kesinleşirse zaten bitiyor. Bu seçimin neresinde çekişme var anlam veremedim. Basbaya adam kazanıyor işte 1730873690 Tahminim Trump 310 Kemala 228
Top Bottom