Arama sonuçları: *

1. Yavuzhan

Öneri 1500TL Bütçe ile kablosuz kulakiçi kulaklık tavsiyesi.

JBL Tune 230NC ve JBL Wave 300 arasında kalmış durumdayım. Basların iyi olması benim için önemli. Sporda kullanacağım için ter vs. konusunda da dayanıklı olmalı. Önerileriniz varsa bekliyorum.
  2. Yavuzhan

WHATSAPDAN GELEN MİLYONLUK HESAP?

Hesaba giren ip sayısını arttırıp kendi iplerinin dikkat çekmesini engelliyor olabilirler.
  3. Yavuzhan

Öneri F/P Orta-Üst Segment Telefon Önerin

Max 12-13k bütçem var. Telefon önerin.
  4. Yavuzhan

Solar Aydınlatma Sistemi Önerisi

Bahçedeki kamelyayı akşamları birkaç saat aydınlatabilecek solar aydınlatma sistemi arıyorum. Üst sınır 400TL. Birkaç ürün dikkatimi çekti fakat detaylı tavsiye veren bir yer bulamadım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Projektör Şeklinde Akü Şeklinde
  5. Yavuzhan

Yardım Spotify Lyrics Özelliği Neden Gözükmüyor?

İnternetim genelde açık oluyor ama lyrics yok.
  6. Yavuzhan

Yardım İncehesap PİŞMANLIKTIR : müşterilerini mağdur ediyor.

Benzer bir durumu Despec Bilgisayar ile yaşadım (Steelseries Türkiye servisi) Rival 3 almıştım 350 liraya ama bir süre sonra sağ tık bozuldu ve garantiye gönderdim. Bana ellerinde başka Rival 3 olmadığını söylediler ve 350 lira iade için iban vermemi istediler. O dönemde mousenin fiyatı 680...
  7. Yavuzhan

Yardım Spotify Lyrics Özelliği Neden Gözükmüyor?

1 yılı aşkın süredir Spotify Premium üyesiyim. Lyrics özelliği hesabıma gelmiyor. Premium olmayan bir hesaba giriş yapınca özellik aktif oluyor. Sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  8. Yavuzhan

Windows 10 Flash hazırlama

Win 10 indir yazdınında Microsoft'un kendi uygulaması çıkıyor karşına. Onu kullanmak en rahatı.
  9. Yavuzhan

Samsung ML2165 toner önerisi.

Samsung ML2165 model yazıcımın baskı kalitesi düştüğü ve lekeli baskı yaptığı için yeni toner almak istiyorum. Piyasada önereceğiniz markalar nelerdir?
  10. Yavuzhan

Yardım Görseldeki malikanenin mlo'su lazım.

başka bir fivem forumunda buldum ama ücretli :(
  11. Yavuzhan

Yardım Görseldeki malikanenin mlo'su lazım.

Buradaki malikanenin içini açmam gerekiyor. ymap, script, mlo olabilir. Fark etmez.
  12. Yavuzhan

Öneri Hangi SSD f/p olarak daha iyi?

Samsung 860 EVO 1TB Samsung 870 QVO 1TB Hangisi f/p olarak daha iyidir? Laptopa takacağım. 860 EVO 1400TL, 870 QVO 1000TL civarında.
  13. Yavuzhan

Rival 710 Ekrana Yazı Yazmak

Rival 710 kullanıyorum. CS:GO'da öldükten sonra ekrana bazı istatistikleri yazmak istiyorum. Prefix ve Suffix ayarı var. Bunları nasıl kullanabilirim? Arayüz fotoğrafını ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim. - - -
  14. Yavuzhan

Video Bit Hızı Kaç Olmalı?

1080p 60fps Fortnite kaydı almak istiyorum. OBS kullanıyorum. Oyunun tüm ayarları yüksekte. Kaç bit olursa görüntüde donma olmaz?
  15. Yavuzhan

Öneri 5mbps Upload ile Canlı Yayın Açmak

720p60 ile 2100bit yaptım. 2 saat 15 dakika Fortnite yayını yaptım. Pingim son 15 dakika 100'ün üzerine çıktığı için yayını bitirdim. Yayının başında 5dk CS:GO oynadım ama ping aşırı yüksekti. Galiba sunucu kaynaklı. Yayın çok güzel geçti. Bitrate i arttırmayı deneyeceğim. Yardımınız için...
  16. Yavuzhan

Öneri 5mbps Upload ile Canlı Yayın Açmak

Superonline kullanıcısıyım. 24mbps download 5mbps upload ve speedtest sonucuna göre 18 ping ile CS:GO yayını yapmak istiyorum. OBS kullanıyorum. GS:GO her şey ultra ayarlarda ve fps 144'e sabitli. Kaç bitrate ile hangi çözünürlük ve fps ile yayın açarsam hem oyundaki pingim az olur hem de...
  17. Yavuzhan

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Geçen hafta Rival 710 kaç liraydı?
  18. Yavuzhan

Öneri LG G5 Batarya Alacağım Ama Nereden?

LG G5 telefonun bataryası öldü. Hepsiburada'da satılan bu Trendyol'da bu ve bu var. Hangisi daha güvenlidir, kalitelidir ve daha uzun süre dayanır? Acil cevap verirseniz sevinirim.
  19. Yavuzhan

Kasa için wifi adaptör önerisi

Telefonun çok ısınmasına sebep oluyor. Denendi.
Top Bottom