Arama sonuçları: *

1. K

Anakart enerji var tetikleme yok

Sistemde koku yok herhangi bir yanık olabilme durumu olmadı çünkü herhangi bir güç altında çalışma yapmadım. Umarım dediğiniz gibi benimkide açılır 😄 1699262855 Güç kablolarını söküp yaptım ama parça sökmedim
  2. K

Anakart enerji var tetikleme yok

Herkese merhaba. İşlemci fanını söküp macunu değiştirdik. Vidaları sıkışmıştı biraz uğraştık. Kolay olsun diye ekran kartını da söküp işlemleri tamamladık. Fakat şuanda anakartta enerji var tetikleme almıyor. Fanlar bile dönmüyor. Statik ten şüphelendim. Birkaç video izleyip bios pilini söktüm...
  3. K

İş Bilgisayarı Toplama Yardım

yaklaşık 10bin. Render'lık pek bi işimiz yok ama ileriye yatırımlık olarak almayı düşünüyoruz. Autocad'i 2D kullanıyoruz.
  4. K

İş Bilgisayarı Toplama Yardım

Merhaba arkadaşlar. Ofisimiz için PC alacağız. Autocad (2D) ve MS Office programları ağırlıklı olarak kullanılacak. AMD veya İNTEL tercihini nasıl yapmalıyım. i7 10. nesil veya amd ryzen 3700x-3800x serisini düşünüyorum. İş için kullanacağım için AMD mi İntel mi karar veremiyorum. Seçeceğim...
  5. K

Windows kurmadan önce boot ayarları

Çok teşekkürler. Eline koluna sağlık.
  6. K

Teşekkür ederim. Çok sağol. Son olarak CHA1 FAN'da RPM değeri stabil çalışmıyor. Bazen çok kısa süreli ani düşüşler yapıyor. Ama FAN'da herhangi bir değişiklik olmuyor. Sence sorun olur mu
  7. K

Dediğini şuanda yaptım kayıt edip çıkmak yeterli olacak mı?
  8. K

Evet . Bios sürümü kontrol ettim en son güncel olan var. Fakat RAM'lerim 3000Mhz biosta 2133MHz gözüküyor bunu nasıl güncellerim? 1592899311 Bios'um güncel. Fakat RAM'lerim 3000MHz biosta 2133Mhz gözüküyor.
  9. K

Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım. Sistem w10 kurulu gelmedi ve boot ayarları eksik. Donanım arşiv videoların da Windows kurulmadan boot ayarlarının yapılması daha iyi olacağı söyleniyordu. Boot ayarı daha önce hiç yapmadım. Bildiğiniz açıklama yapan, adım adım gösteren video link var mı...
Geri