Arama sonuçları: *

1. M

R5 5600 RX600 PS5 Takas?

Bence iyi teklif. Parça fiyatlarından veya sistemin kendi ederinden hesaplayınca kafa kafaya takas gibi hesapladım ben.
  2. M

🔥İndirim 32GB CL38 5070 7500F Sistem 71.699🔥🔥🔥

Sanki fazla fiyat avantajı yok gibi geldi. 3 Gün önce bir arkadaş 70K diyordu 5070, B850 sisteme.
  3. M

İtopya Cherry-Vortex Ryzen 5 5500 RX 9060 Sistem 32.500 TL

Ram 16 hocam 1772366146 32K'ya 10 numara kaliteli 5060, 9060 XT sistemler vardı. Şimdi hep bir yerden kısık sistemler kalmış. Yakında düzelir umarım.
  4. M

İtopya Cherry-Vortex Ryzen 5 5500 RX 9060 Sistem 32.500 TL

Vatan'da aynı şekilde indirimli OEM paketler varmı 1-2 tanesi fena değil. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rx-9060-b450m-512gb-m-2-ssd-16gb-ram.html 1772364063 https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rx-9060-xt-a520m-512gb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  5. M

20-30 k bandı idarelik sistem

Hocam şu an 30K edecek bir sistem pek yok, bulabildiğim tek sistem 32.5K ve onda da işlemci eksiği var. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-5060-a520m-512gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Bu gece İncehesap'ta belki kampanya olabilir (Gaming Gecesi) orayı takip etmek lazım, birde YouTube...
  6. M

20-30 k bandı idarelik sistem

Hocam 28K RX 580 inanılmaz kötü değil mi? 1772147691 30K'ya İdarelik olsa bile güzel bir sistem toplanır. Göz atıp geliyorum hemen.
  7. M

Oyunlardan Zevk Almıyorum.

Ben de arada yalnız kalıyorum evde, o rahatlığı ve keyfi başka hiçbir yerde bulamıyorsun :D İşte dengeyi tutturmak lazımda nasıl yapacaksın o mesele. Hem hanımı mutlu edeceksin, hem çalışacaksın, hem çocuk ile ilgileneceksin ondan sonra arta kalan vakitte kendini eğlendireceksin. Sanırım eşiniz...
  8. M

Artık maksimuma ulaştı bu dediklerin cidden :D Bir ara asıl videoyu değil ''...... izleyip tepki veriyor'' izlemeye başlamıştım sadece. Sonra durumun vahimliğini fark edip eskisi gibi izlemeye başladım.
  9. M

Geçiş evresi içinde doğru oyunları seçmek lazım. Her saniye aksiyon olan oyundan 30 dakika sadece konuşma olan oyuna geçince tabii ki daralma gelir. Doom veya Detroit Become Human gibi oyunları daha kolay oynayabilirsin belki. Doom hızlı ve aksiyonu bol, Detroit ise biraz daha bir şey izler gibi...
  10. M

Hocam demek istediğim neredeyse herkesin bunları yapmak için fırsatı var. Herkes günde 1 saatini ayırsa 1 sene içerisinde İngilizce'yi yalayıp yutar ancak çoğu kişi yapmıyor, hem de buna ihtiyacı olduğu halde.
  11. M

Buna artı olarak hikayeli oyunlara alışmak gerek. Rekabetçi oyunlar çok hızlı ve sürekli bir aksiyon olduğu için hikayeli oyuna geçince de ''Hemen bir şeyler olsun'' diye beklenti oluşuyor. Bunu kırmak lazım, gerisi zaten geliyor sonra.
  12. M

Hocam ofansif algılama ama ''Zengin ol'' tarzı bir öneri olmuş :D
  13. M

Çoğu gencin 1-2 eğlencesi kaldı hocam. Oyun oynamakta o 1-2 hobi/eğlenceden birisi. Arkadaş şu anda belkide tek keyif aldığı ve eğlendiği hobiden bile artık keyif alamıyor ve haliyle "Ben bundan bile keyif alamayacaksam ne anlamı var?" diye bir düşünce oluşuyor. Tabii ki üniversite, eğitim...
  14. M

Bu durumla çoğu kişi aynı yaşlarda karşılaşıyor. Benim düşüncem beyin artık oyunu 2. plana atıyor ve ana odağı gerçek hayatta bir şeyler başarmak haline getiriyor. Bu bizim ülkemizde daha yoğun yaşanıyor. Sistemin gayet güzel. Laptop düşüncen üniversite için mantıklı ancak sistemini satmak...
  15. M

❌İndirim Bitti! TürkTelekom 200 TL A101 Hediye Çeki

Ben de LCW kodu ekledim. Eğer yanlış hatırlamıyorsan 2028'e kadar geçerli yazıyordu ekledikten sonra. Geçen gün tekrar baktığımda silmişlerdi hesabımdan.
  16. M

🔥İndirim 4060 8GB, 4060Ti 16GB, 4070 SUPER'li Exper PC 30,000 ,45,000,55,000 TL(H.burada)

Ederinden fazla ancak bazı arkadaşlar hala 2025'te gördüğü fiyatlara göre yorum yapıyor. Arkadaş yazmış zaten tek tek toplayınca 1000 TL daha ucuz diye, taksit imkanı ile şu an sistem ihtiyacı olan varsa alır. Konuyu açan adam öldürdü sanki :D
  17. M

🔥İndirim EA SPORTS FC 26 TOTY SÜRÜMÜ Epic Games'te 989 TL!

Epic Games olması lazım, arkadaş eklemeyi unutmuş :D
  18. M

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Şubat - Mart YENİLENDİ (KİŞİYE ÖZEL)

İlginç, sanırım sende indirim gözüküp yansımamış hocam :/ Yazık olmuş.
  19. M

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Şubat - Mart YENİLENDİ (KİŞİYE ÖZEL)

TLcard hocam. Play TLcard farklı bir kart diye biliyorum.
  20. M

Wo long, Lords of the fallen benzeri oyun onerisi

Lords of fallen güzel mi? Oynayanların çoğu tam olmamış diyor.
Geri