Arama sonuçları: *

1. M

Atom Bilişim güvenilir mi?

Tek tek veya başka bir yerden daha uyguna bulma ihtimalin yüksek hocam. Forumdaki arkadaşlar yardımcı olur şimdi.
  2. M

1000 TL Bandında Kablosuz ve Şarjı Uzun Giden Fare Önerisi

Ben de alacaktım ama kronik dediler diye vazgeçtim, şans işi sanırım.
  3. M

Yarış Oyunu Tavsiyesi

FlatOut 2 eski ama güzeldir. Ultimate Carnage diye bir sürümü var, o sürümde fizikler biraz daha farklı diye biliyorum. Karşılaştırmalarına bakabilirsiniz.
  4. M

🔥İndirim Silen 3 Katlı 40'li Tuvalet Kağidi 139₺🔥

1-2 Tane olsa tamam da, 5 tane alınca kötü çıkarsa bitmesi kaç ay sürer :D
  5. M

Call of duty warzone oynatır mı sistem

4 GB Vram sıkıntı ama oynatır gibi.
  6. M

Forumdaki eleştiri başlığı forumdan kaldırıldı

Sorunu çözmeye odaklanmıyor kimse, sadece ben haklıyım şöyle oldu böyle oldu. Karşılıklı insan gibi tartışmayı bilmiyor bazıları. Lafım öyle olanlara yanlış anlamasın kimse.
  7. M

❌İndirim Bitti! 1.499 TL * Stanley Classic Legendary Vakumlu Çelik Termos 1.9 LT

Reklam değildir! Bu grupta benzer indirimleri paylaşıyorlar arkadaşlar. İhtiyacı olan katılabilir. Ben de normal üyesiyim grubun, çıkarım vs. yok.
  8. M

🔥İndirim Chippin 200 TL Puan ve Trendyol Yemek 200 TL + Trendyol Market'te 250 TL İndirim

Hocam Yapı Kredi uygulamasına gir. Kartlarım>Banka Kartlarıma gir. Kartını seç, Diğer İşlemler>Puan Bilgilerine Gir. Marka Puan kısmına geçip, üstüne tıkla. Kullanabileceğin yerler çıkıyor :D Kullanmak içinse sanırım Chippin uygulamasına o kartını eklemen ve Chippin ile ödeme yapman gerekiyor.
  9. M

YENİ HAT ÖNERİSİ OLAN

Şaka bir yana Vodafone'un kampanyalı tarifeleri oluyor sık sık baya ucuz. Buna artı olarak Vodafone Happy üzerinden kod veriliyor 2-3 Bin TL değeri oluyor işine yararsa.
  10. M

YENİ HAT ÖNERİSİ OLAN

Köye gidiyorsan Türk Telekom. Köyde 1 adet doğrulama sms'i aldığında yaşadığın mutluluğu başka hiçbir operatör veremez.
  11. M

🔥İndirim Migros 2. Ürüne %60 İndirim (belirli kategoriler) + %11 indirim kodu

Yaw adam klavyesinde tuş yok diye bölme işaretiyle açmış konuyu bundan da kavga çıkarmayın.
  12. M

GTA 5 Online Araba Önerisi

Bu olabilir belki, göreve vs. giderken baya işime yarıyordu benim. MK II versiyonu çok daha iyi ama pahalı.
  13. M

Bu Sistemi Alarak Hata Mı Yaptım?

İade neden etmiyorsun hocam göremedim sebebini.
  14. M

🔥İndirim Akbank 200 TL Chip-Para Kazanma ve Pazarama ile 400 TL Yapmak

Pazarama Puanlar yansıdı arkadaşlar, ilk başta hata yapıp 100 puan attılar ama sonradan o attıklarını silip 200 eklediler :D
  15. M

🔥İndirim Duracell pil %30 indirim+ kupon

Kargo bedava olması lazım. Lazım olduğunda bakkaldan tanesi 10-15 TL'ye dandik pil alıyoruz boşa gidiyor. Lazım oluyorsa yapıştır hocam. 1762791064 https://www.pazarama.com/firsat/secili-duracell-pillerde-kasima-ozel-2-al-1-ode
  16. M

🔥İndirim Duracell pil %30 indirim+ kupon

Pazarama'da 2 al 1 öde var. Fiyat biraz şişirilmiş tabii indirimden önce ama yine fena değil.
  17. M

Çözüldü✓ GPU Çalışmıyor: Termal Macun Yenileme Sonrası Sorun

Durduk yere mutlu olmuşsundur iyi olmuş :D
  18. M

🔥İndirim Chippin 200 TL Puan ve Trendyol Yemek 200 TL + Trendyol Market'te 250 TL İndirim

Sanırım bu şekilde, bana gelmediği için henüz tam kullanım alanını bilmiyorum hocam.
  19. M

🔥İndirim Aula Win68 He Pro Manyetik Klavye 1659 TL

Yarın 11.11'de 2 taneyi sepete atıp 1000 TL kupon ile ikisini 2000 TL'ye alma ve birini satıp klavyeyi bedavaya getirme işi
  20. M

Şu iki maddeye göre baktın değil mi hocam? 1762775983 Yapı Kredi üzerinden giriliyor o kampanyaya. Chippin içinden sadece Trendyol kampanyasına katılabilirsin hocam.
Geri