Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

Bankaya çekerken komisyon olmuyor. Ayrıca giden komisyon toplam 5-6 TL civarı :)
  2. M

Playstation 5'e 32K verilir mi?

Tek kol verisyonu 20K, ama çift kol çok işe yarıyor arkadaş için olsun, şarj açısıncdan olsun. https://www.beymen.com/tr/p_sony-playstation-5-1-tb-slim-digital-edition-oyun-konsolu_1380841?ref=akakce&v=1.51.2
  3. M

🔥🔥 BİTCOİN 100.000 $'A KOŞUYOR!

Pump fun, herkesin coin çıkardığı yer hocam. Pnut mesela oradan çıktı bildiğim kadarıyla, şimdi Binance'da listeli. Bunu görünce millet daha da yüklenmeye başladı bu sisteme, yeni coin çıkar 200x yapar diye. Ancak %90 para çöp oluyor.
  4. M

🔥🔥 BİTCOİN 100.000 $'A KOŞUYOR!

Pumpfun'da dönüyor diyorlar parayı. Normalde altcoinlerde dönmesi gereken para Pumpfun'da dönüyor.
  5. M

Windows Fotoğraf Uygulaması Gitti Yardım

Rica ederim hocam. Çözemediğin konuları ingilizce aratıp bulmaya çalışırsan daha çok sonuç çıkar, bunu öyle buldum:)
  6. M

Fotoğraflar uygulamasını yeniden kaydetmeyi deneyin. Şu adımları gerçekleştirin: 1. Cortana veya Windows Search'ü kullanarak Windows PowerShell'i arayın. 2. Sonuçlardan Windows PowerShell'e sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin. 3. Ardından aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna...
  7. M

Microsoft Store'da ne durumda Fotoğraflar Uygulaması?
  8. M

Fotoğraf uygulaması nedir? Normal fotoğrafları açmaya çalışınca ne oluyor?
  9. M

Satım fortnite hesabı

Hesap satmak yasak. Ama almakta yasak bildiğim kadarıyla. Yani pekte bir şey çıkacak gibi gözükmedi bana. Ayrıca alan kişi bu tür sorunları göze alarak alıyor.
  10. M

❌İndirim Bitti! Müşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan!

Bana 7 dakikadan fazla diyordu, uygulama hata verdi tekrar deneyince hemen bağlandı.
  11. M

❌İndirim Bitti! Müşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan!

Şube seçtirmeden direkt İstanbul üzerinden açtı İş Bankası hesabımı, açan arkadaşlarda da öyle mi oldu acaba?
  12. M

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

1 Tane kullanılmış çıktı onun dışında çalıştı hocam. 1730222146 Bu arkadaşı R10'da buldum. Profili güvenilir gibi ancak bir bağlantım veya ilişkim yok. İsteyen alıp deneyebilir.
  13. M

Sınırsız stok olan birisi var ancak minumum 100 TL'lik satıyordu.
  14. M

Alaeddin adlı kişi mi? Bende ondan almıştım sıkıntı çıkmadı. Ayrıca tabii ki değer. 2 aylık Süper Lig, Premier Lig paketi 20 liraya denk gelmiş oluyor :)
  15. M

🔥İndirim Coca Cola 6x250ML 95TL🔥

Yok hocam herkesin kendi görüşü kendi kararı, ama siz sırf birisi boykot ürün kullanıyor diye kötü davranırsanız hoş olmaz, bende mesela savaş olmasın istiyorum ama zaten zor durumdayız, mevcut koşullardaki halimizdende kısarsak iyice çekilmez olacak hayatımız. İlk önce kendi ülkemizdeki...
  16. M

Sanırım Iphone kullanıyorsun hocam. Yanlış mı tahmin ettim?
  17. M

Hisse sahipleri aynı gördüğüm kadarıyla, bu da hisse sahiplerinin insafına kalmış demektir. Ayrıca firmalar bu tarz durumlarda kâr hedefine bakmazlar mı? Politikaya girmezler satışları etkileyeceğinden dolayı ve tarafsız şekilde devam ederler.
  18. M

İsrail'i kesinlikle savunmuyorum ve savaşa karşıyım ama Coca Cola ile iş bitmiyor. Herkes Coca Cola almayın diyor ama Iphone için kredi çekiyor bazıları :)
  19. M

3500 TL 2.El telefon önerisi

A21s olabilir. Bende şu an aktif olarak kullanıyorum, istediğiniz özelliklere sahip, fiyatına göre yeterli.
  20. M

Apex Legends'de bir den bire PASS geldi ?!?!?!?!

Hahaha şansınız varmış hocam. Bedava gelmiş, bug sanırsam. Çünkü sol tarafta hala Battle Pass yükselt seçeneği var.
Top Bottom