Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Getir'de Doritos Twist Kırmızı Biberli Sepette Hediye

Olabilir, SS almak için web'ten giriş yaptığımda gözükmedi. 1782332508 Kampanyalarda 50 TL indirim + ücretsiz teslimat vb. varsa uygulayın hocam ben öyle yaptım.
  2. M

Ekranı aşağıya çekerek birkaç defa yenile hocam.
  3. M

Aratınca çıkabilir hocam belki, ekran görüntüsü atacaktım ama uygulama güvenlik ilkesi vs. diyor.
  4. M

4 Adet ekleyebiliyorsunuz sepete. Normal Getir'e girin, GetirBüyük vs. değil. Ana sayfada ''Haziran Fırsatları'' sekmesinde gözüküyor.
  5. M

🔥🔥16gb Ddr5 5500₺ 🔥🔥İhtiyacı Olan Çöksün!

Hepsiburada mağazasında;
  6. M

Nays’A Alternatif Uygulamalar

Ücretsiz
  7. M

Nays’A Alternatif Uygulamalar

On Mobil var bankacılık uygulaması;
  8. M

Nays Kapanıyor R.I.P

2 Hafta kadar önce kart ile bakiye yüklemeyi birden habersiz kaldırmışlardı, meğer bunun habercisiymiş. Olsun en azından şimdiye kadar kazandırdığı Cashbackler ile iyi anılacak bir uygulama oldu :D
  9. M

🔥İndirim Trendyol Plus Üyelerine Özel 2000/200 İndirim Kodu

https://forum.donanimarsivi.com/konu/vodafone-pay-1000-tl-alisverise-250-tl-iade.1238834/ Bu da var hocam
  10. M

Paycell'den PlayStation Network İçin %20 İade(Maks 300₺)

Herkeste olmayabilir ancak kartı olanlar kontrol etsin, 600 TL'ye kadar Bonus; https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonus-oyun-muzik-kampanya
  11. M

❌İndirim Bitti! Getir - Getirbüyük Algida İndirimi

Dün de vardı bu kampanya. 4 Al 3 Öde oluyor sadece 250 TL'lik indirim hiçbir şekilde yansımıyor.
  12. M

İlk Defa İçin Banka Kartı Önerisi

Hocam duruma göre değişiyor benim bildiğim. Çoğu banka o durumda şubeden başvuru yapın diyor. Bazıları görüntülü görüşme ile başvuru alıyor.
  13. M

İlk Defa İçin Banka Kartı Önerisi

Enpara en iyi seçenek gibi hem Havale/EFT ücretsiz hem de; vb. indirimler mevcut.
  14. M

🔥İndirim Google Play 750tl Hediye Kartları İndirimli

Bir defa fırsattır olur, ikinci defa bu kadar uzun süreli ve bu kadar büyük indirim boşuna olmaz. Almayın dostlar.
  15. M

Köy evi için hangi kamerayı almalıyım?

Almadan önce bu bütçe civarları için araştırıp aldım, başka kamera da kullanmadığımız için karşılaştırma yapmam pek mümkün değil maalesef. Hikvision, IDS gibi markaları internet üzerinden araştırdım, Dahua'nın görüntü kalitesi bir tık daha kötü sanırım. Ancak genel kalite olarak daha iyi/sağlam...
  16. M

Köy evi için hangi kamerayı almalıyım?

Hocam 2 SS'teki Dahua setini aldık, yaklaşık 2 senedir arıza vs. çıkmadı. Köyde sık sık elektrik kesintisi de oluyor ancak bir problem yaşamadık. Görüntü kalitesi fiyatına göre normal, pek ayrıntı yakalayamazsınız ancak köy için yeterli diye düşünüyorum (Youtube'da ilgili videolar olması lazım)...
  17. M

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

Valla kim bu kampanyaları tanımlıyorsa Allah razı olsun, kütüphaneyi iyi doldurduk 3-4 aydır :D
  18. M

Alınır mı Bu Fiyata Beyler

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i7-12700kf-rtx-5070-h610m-1tb-ssd-16gb-ramss.html 1778767793 Bu var, göz at istersen.
  19. M

Çözüldü✓ Max 50 Bin Tl Ye Pc Arıyorum

Bütçene tam uygun sistem ayağına gelmiş, üstelik Vatan satıyor. Kaçırma hocam (Üstteki Sistem)
Geri