Arama sonuçları: *

1. E

GTX 750 Tİ İÇİN EN İYİ İŞLETİM SİSTEMİ

sizce ?
  2. E

MSİ GTX 750 Tİ OVERLOCK

Selamın Aleyküm arkadaşlar gtx 750 ti ekran kartım var overlock yapıcam da bu değerlerde kaldım çok korktum sizce ben bunları ne 1593175453
  3. E

GTX 750 Tİ OVERLOCK

mese mesela kaç yapmam lazım
  4. E

GTX 750 Tİ OVERLOCK

Selamın Aleyküm arkadaşlar gtx 750 ti ekran kartım var overlock yapıcam da bu değerlerde kaldım çok korktum sizce ben bunları ne yapmam lazım
  5. E

Yardım yeni modem ping sorunu

çok teşekkür ederim yardımlarınız için fakat yaptım ancak olmadı diyebilirim
  6. E

deneyip geliyorum
  7. E

kapatıp açiyimi resetlessemmi bilemedim
  8. E

kablolar felan aynı taktım modemde bir sorun olmaması lazım ama
  9. E

iyi geceler eski modem arızalandı yeni bir modem aldık fakat internet hızı çok düşük oyunlarda felan ping sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım kafayı yicem yardım edin
  10. E

Yardım yeni internet ping sorunu

iyi geceler eski modem arızalandı yeni bir modem aldık fakat internet hızı çok düşük oyunlarda felan ping sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım kafayı yicem yardım edin
  11. E

Yardım modem yandı everest 2nci el modem aldık

evet ama anlamadılar
  12. E

dedik ama 300 tl istiyolar yeni modem için
  13. E

kablolu kullanıyorum zaten de ama yine internet hızı kötü
  14. E

arkadaşlar ttnet zyxel modemim vardı yandı ve 2nci el olarak modem aldım everest internet hızı çok düşük ve oyunlara girince ping giriyor ne yapmam lazım yardım edin
  15. E

Yardım ekran soluk

casper eski model aslında
  16. E

Yardım ekran soluk

bilmiyorum ama nasıl yapalabilrim
  17. E

Yardım ekran soluk

merhaba ben chrome yi açınca 5 7 saniye sonra renkler soluk gösteriyor kapatınca açınca 5 saniye sonra yine aynısı oluyor ne yapmam lazım yardım edin
  18. E

Yardım ekran soluk

merhaba ben chrome yi açınca 5 7 saniye sonra renkler soluk gösteriyor kapatınca açınca 5 saniye sonra yine aynısı oluyor ne yapmam lazım yardım edin
  19. E

Chrome'da ekran renkleri soluyor

Geri