Arama sonuçları: *

1. S

Winrar kullanarak zip dosyası yapamıyorum

Arkadaşlar merhaba Farming simülatör 2022 oynuyorum bazı modlar için zip dosyası oluşturmam gerekiyor bu yüzden WinRAR programını kullanıyorum ama bir türlü dosyaları zip halinde sıkıştıramıyorum. Bilgisi olan var mı? windows 11 kullanıcısıyım Program rar olarak sıkıştırıyor ama zip yapmıyor
  2. S

windows 10 etkinleştirme

sitede olumsuz yorum yok denecek kadar az. yani sorun benim pc demi çözememdim.
  3. S

windows 10 etkinleştirme

aldığım key pro bende de win 10 pro deneme sürümü yüklü 1596297001 deneme sürümü pro aldığım key de pro
  4. S

windows 10 etkinleştirme

beyler bugün bir post açtım bu konu ile ilgili herkes 3-5 tl ye key satın al etkinleştir dedi bende 2 tl ye bir key buldum ama etkinleştiremiyorum bunun sebebi deneme sürümü yüklü olduğu için olabilir mi bilgisayarım yeni geldi daha.
  5. S

windows 10 ürün anahtarı

Aldım yalnız ürün etkinleştirileyor diyor. Bunun pc nin deneme sürümü olmasıyla bir ilgisi var mı ?
  6. S

windows 10 ürün anahtarı

önrdiğin bir site var mı
  7. S

windows 10 ürün anahtarı

peki bu keyleri satanlara nerden ulaşırım
  8. S

windows 10 ürün anahtarı

arkadaşlar sizce windows 10 ürün anahtarı bulup etkinleştirmek mi yoksa bilgisayarcıya gidip win10 kurdurmak mı ?
  9. S

kulaklık giriş yeri ses vermiyor..

arkadaşlar merhaba ince hesaptan sistem aldım elime ulaştı. monitöre ayıracak param yoktu bende vga to hdmı aldım ve ses kablosunu da hdmı ile birlikte pc ye bağladım. ayrı olarak hoparlörü de taktım güzel bir sıkıntı yok. ancak pc nin üst tarafında bulunan hızlı ulaşılabilmek için yapılmış...
  10. S

Yeni PC'de Eski Ekran Kullanmak

kardeşim kargo geldi ama herhangi bir yansıtma falan olmadı ne yapmalıyım. monitörün vga girişini direk pc (leptop) ye bağlayınca çalışıyor ama bu aparatı takıp hdmı ya bağlayınca ekran gelmiyor.
  11. S

çok teşekkürler :)
  12. S

teşekkürler yorumların için.
  13. S

evet sadece vga var. yani bütçem olmadığı için alamıyorum. eğer varsa bildiğin bi dönüştürücü link yada önerini alabilirim teşekkürler.
  14. S

https://www.incehesap.com/xfx-amd-radeon-rx-590-fatboy-core-edition-gaming-ekran-karti-rx-590p8dld6-fiyati-45699/ 1595624393 bir bakar mısın kart bu.
  15. S

malesef vga gözükmüyor
  16. S

yani uymazsa sıkıntı dönüştürücülere güvenerek aldım çünkü ekran için bütçem yok. ama dönüştürücü hangisi olacağı konusunda kararsızım
  17. S

hangi sistemi önerirsiniz ?

aynen psu kötü ama hazır sistemde başka önerisi yok bunu sevmiyorum.
  18. S

GameBooster GB-G2112B ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa bu kasayı önerir misin ? 1594711097 tek bir yerden
  19. S

max 5000 hocam
Top Bottom