Arama sonuçları: *

1. C

İ7-6700 75 derece fazla mıdır?

İ7-6700 işlemciye sahibim. Diğer oyunlarda 60-68 derece arasında iken gtada 75 dereceyi buluyor. Sizce 75 derece fazla mıdır ve işlemcim için tehlikeli midir?
  2. C

Yardım Bu hdmi to vga dönüştürücü nasıldır işimi görür mü?

Almaya değer mi peki? Yoksa daha iyi bir tavsiyeniz var mıdır?
  3. C

Yardım Hdmi to vga tavsiyesi

Gtx 1660S ekran kartı aldım. Monitörümde vga bağlantısı olduğu için dönüştürücü alacağım. Bu dönüştürücüyü kullanan veya bilen var mıdır? İyi midir? https://www.hepsiburada.com/alfais-al-4548-hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu--ses-p-HBV00000CI7CO?magaza=Evaletim Başka bir tavsiyeniz...
  4. C

Şuan monitör alacak param yok bu yüzden dönüştürücü kullanmak zorundayım. Ne gibi sorunlar olur?
  5. C

Gtx 1660S ekran kartı aldım. Monitörümde vga bağlantısı olduğu için dönüştürücü alacağım. Bu dönüştürücüyü kullanan veya bilen var mıdır? İyi midir? https://www.hepsiburada.com/alfais-al-4548-hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu--ses-p-HBV00000CI7CO?magaza=Evaletim Başka bir tavsiyeniz...
  6. C

Yardım Hdmi to vga aktif dönüştürücü tavsiyesi

Gtx 1660 Super ekran kartı aldım ama monitörümde hdmi çıkışı yok. Hdmi to vga aktif dönüştürücü almam lazım sanırım. Tavsiyesi olan var mıdır? Ucuz olursa çok mutlu olurum
  7. C

Yardım 1660 Super için dönüştürücü

1660 Super ekran kartı aldım ama monitörüm 60 hz ve sadece Vga destekliyor. Hdmi to vga kullansam olur değil mi? Bir de aktif dönüştürücü olması zorunlu mu sanırım aktif modeller daha pahalıymış.
  8. C

Yardım Dark guardian

Siz de Teknobiyotik'ten mi aldınız?
  9. C

Yardım Dark guardian

Dark guardian model kasa almayı düşünüyorum ama hangi siteden alsam bilmiyorum. Sinerji ve Teknobiyotik satıyor ama Sinerji'de stok yok. Teknobiyotik için ise çok sikayet var sizce sorun olur mu?
  10. C

Teknobiyotik güvenilir mi?

Sorunlu gelirse Müşteri hizmetleri konusunda nasıllar? Bir bilginiz var mıdır?
  11. C

Teknobiyotik güvenilir mi?

https://www.teknobiyotik.com/dark-guardian-4x12cm-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchguardian.html Dark Guardian adlı kasayı alacağım. Sinerji'de bulunmadığı için teknobiyotikten alacağım. Site güvenilir midir? Aranızda hiç alışveriş yapmış olan var mı...
  12. C

Yardım Forma atılmalı mı?

Anladım teşekkürler.
  13. C

Peki eski driverlar temizlemeli miyim ve bunu yapmanın basit bir yolu var mı
  14. C

Yeni bir bilgisayara geçmek durumundayım ama bir hdd satın almadım. Elimdeki eski hddyi kullanacağım. Ondaki eski driverlar dosyalar falan sorun çıkartır mı sizce nasıl yapmalıyım? Format atmalı mıyım?
  15. C

Yardım 1660 Super ile h110m Pro vd

Tamamdır teşekkürler.
  16. C

Yardım 1660 Super ile h110m Pro vd

İ7-6700 işlemci ve Msi H110m Pro-VD anakart sahibim. Sistemimi yükseltip 1660 Super almayı düşünüyorum. Anakartım 1660 Super ile çalışır mı çünkü anakartı yükseltmek istemiyorum(ileride amdye geçmeyi düşünüyorum). Bir de şimdilik 16 GB 3000 Mhz RAM alsam yeni anakart geçene kadar H110m Pro-vd'de...
  17. C

Yardım İ7-6700 ve 1660S Darboğaz yapar mı?

Teşekkürler.
  18. C

Yardım H110m Pro VD 1660 Super uyumu

İ7-6700 işlemci ve Msi H110m Pro-VD anakart sahibim. Sistemimi yükseltip 1660 Super almayı düşünüyorum. Anakartım 1660 Super ile çalışır mı çünkü anakartı yükseltmek istemiyorum(ileride amdye geçmeyi düşünüyorum). Bir de şimdilik 16 GB 3000 Mhz ram alsam yeni anakart geçene kadar H110m Pro-vd'de...
  19. C

Yardım İ7-6700 ve 1660S Darboğaz yapar mı?

İ7-6700 bir işlemciye sahibim ve sistemimi yükselteceğim. Şimdilik ekran kartını ön planda tutmaya çalıştığım için 1660 Super modelini alıp ilerde ryzen 3500x veya 3600'e geçmeyi düşünüyorum. İşlemcisini değiştirene kadar olacak süreçte i7-6700 ile 1660 Super darboğaz yapar mı?
  20. C

Yardım Power Boost X-59 nasıldır ve Sharkoon Psu iyi midir

Şimdi bakacağım teşekkürler.
Top Bottom