Arama sonuçları: *

1. bünyamin01

1000cc ile motor kurye olunur mu?

Merhaba kardeşim ben kuryeyim. Arkadaşın hayalimdeki motosiklete sahip. O motosiklet ile kuryelik yapmamalı çünkü benzine para yetiştiremez ve trafikte çok yorulur. Motosikleti kendi veren birkaç firma vardı (getir-pizza taksi) ama o firmaların kazancı iyi mi araştırması lazım. Çünkü her şehirde...
  2. bünyamin01

-

Mevzu ne la ahiretlik mi oldunuz 😂😂
  3. bünyamin01

50Bin₺ İle 65Bin₺ Arası PC Alacağım.. Önerilerinizi Beklerim..!!!

Eline geçecek 3 5 kuruşu zevkine harcama be ollooom
  4. bünyamin01

Steam ve Epic hesaplarım kaç ₺ eder

YOOOOOOĞK
  5. bünyamin01

Para lazım moruk
  6. bünyamin01

Oyunları tek tek yazamam uzun sürer. Forza horizon 4de dlc var
  7. bünyamin01

Yardım Başlangıç Ktm Duke 125 alınır mı

Ne?? kardeşim parça sıkıntısı yaşayacağın son marka bajajdır emin ol. ve parçaları da honda ve yamahanınki gibi pahalı değil
  8. bünyamin01

Yardım Başlangıç Ktm Duke 125 alınır mı

Bajaj kullanıcısı olarak sana pulsar ns125i öneririm. ama eğer ben akıllı efendi bir sürücüyüm diyorsanız ns200ü daha çok öneririm. hem zaten yeni model motorlarda güvenlik nedeniyle kesici var hepsinde. öyle yüksek hızlara çıkamazsın.
  9. bünyamin01

A55 yavaş çalışıyor gibi

2 hafta önce aldım demiş neyin dosyasını neyin uygulamasını silsin?? (n) 1730051154 a54 kullanıyorum ben. dün boştayken güncelleme var mı diye kontrol ettim. varmış, hemen güncelledim. sen de kontrol et istersen. işe yarar.
  10. bünyamin01

2k lık sistemle 1080p oynamak

Öyledir tabi ama ben 2kya geçtiğimde curved tercihim olmayacak kanki
  11. bünyamin01

Ben de curved monitör kullanıyorum. curved olupda ghosting olmayan monitör görmedim ben zaten
  12. bünyamin01

27" 2k alın geçin hem ileriye dönük düşünmeniz daha iyi olur https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpf-e2-27-1-ms-wqhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608254666.html...
  13. bünyamin01

50Bin₺ İle 65Bin₺ Arası PC Alacağım.. Önerilerinizi Beklerim..!!!

70KLIK sistem alacaksın neyin gariban genci la
  14. bünyamin01

3000mhz olması gereken Ramlerim 2133çalısıyor

Xmp ayarını açmanız lazım. Sendeki bios benimkinden farklı olduğu için yönlendiremicem ama ytda videosu vardır.
  15. bünyamin01

BİOSTAR B550MH EN FAZLA KAÇ MHZ RAM KALDIRABİLİR

İŞLEMCİ AMD RYZEN 5 5600 EKRAN KARTI RX 6600 ANAKART BİOSTAR B550MH 32GB(2x16) olacak şekilde RAM satın almayı düşünüyorum. Anakartım en fazla kaç mhz belleği kaldırabilir
  16. bünyamin01

İphone 15 Pro almak istiyorum sizce doğru bir seçim mi ?

İphone'a o kadar parayı vermek saçmalık. kim ne derse desin. o paraya füze gibi f16 gibi hatta s400 SİHA İHA gibi amiral gemisi telefonlar var. Gidin o paraya amiral gemisi telefonlardan alın
  17. bünyamin01

God Of War Ragnarok klavyeyle sarar mı

Ben de 2018i klavye ile oynadım gayet sarıyor. Ama PS oyunlarını gamepadle oynamak ayrı bir zevk
  18. bünyamin01

Öneri Kuryelik İçin Yağmurluk

Hayır kanka bunlar değil. Benim istediğim balıkçı tarzı var ya onlardan.
  19. bünyamin01

Öneri Kuryelik İçin Yağmurluk

F/P yağmurluk satan, önerisi olan, link atabilecek olan var mı? Full takım satın alma taraftarıyım. Piyasayı bilmediğim için bütçe gösteremiyorum. Vücut Bilgileri; Boy 175, Bacak boyum normal, Kilo 60
  20. bünyamin01

R5 5600 sistem için kaç watt PSU yeterli olur?

Bende de R5 5600 var rx 6600le beraber kullanıyorum 650W 80+ PSU İşimi görüyor
Top Bottom