Arama sonuçları: *

1. K

Victus mu Lenovo mu (Laptop önerisi)

https://www.trendyol.com/hp/victus-16-e1014nt-amd-ryzen-5-6600h-16gb-512gb-rtx3050ti-16-1-fhd-144hz-dos-79y91ea-p-752671808?boutiqueId=619598&merchantId=968 ve...
  2. K

Müzik dinlemelik kulaklık tavsiyesi ve öneriler plss

Kanka jbl hem çok sevmeyeni var hem de gördüğüm kadarıyla özellikleri paylaştığım diğer ikisinden kötü gibi maalesef çok anlamıyorum ama yazdıkları öyleydi
  3. K

Müzik dinlemelik kulaklık tavsiyesi ve öneriler plss

Arkadaşlar kardeşim için kulaklık bakıyorum da oyunla felan arası yok müzik için alacaz. Ortalama ve iyi bir performansa sahip olması önemli...
  4. K

AC Valhala ile Cyberpunk 2077 arasında kaldım. HELP

Çok da şey yapmamak lazım sanırım teşekkür ederim vakit ayırdığınız için :peepokalp::peepokalp::peepokalp:
  5. K

Peki şu an cyberpunk oynanacak durumda mı biliyor musun internetteki yorumlar çok karışık herkes farklı konuşuyor
  6. K

Arkadaşlar Epicten alacam bir 6 7 oyunluk sepet yaptım. Ama bu ikisi arasında kaldım. Cyberpunk düzeliyor gibi gördüğüm kadarıyla yamalarla felan ama valhala zaten düzgün bir oyun ama şöyle de bir şey var ki AC Originsi hiç beğenemedim ve 1 saat oynayıp sildim. Farkı var mıdır felan bilmiyorum...
  7. K

Laptop alacam bunu mu alayım bekleyeyim mi

Maalesef taksitli hali zaten 1 2 K eklenmiş hali oluyor bu iş yapar mı peki bu paraya alınır mı
  8. K

Laptop alacam bunu mu alayım bekleyeyim mi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-rtx-3050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82k200k2tx-p-HBCV00000BDM1Y Bunu almayı düşünüyorum ama bu hafta indirim olacak felan diye duydum en iyisi hemen almak mı bekleyeyim mi
  9. K

F/P monitörü 700-800 liraya

Güzelmiş alttaki arkadaşın dediği gibi ms1 den fazla olma durumu olabilir mi
  10. K

F/P monitörü 700-800 liraya

Fps oyunlarını sevdiğim için ms si az olursa işime gelir ortalama bi monitör arıyorum yardımcı olursanız sevinirim maalesef ekipmandan anlamıyorum o yüzden 2. El fiyatı ile çok cazip olsa da herhangi bir kazıklanma olayına çok açık olduğum için pek bakmadım yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom