Yükseltme yapacaksın hiç geçme daha iyi, ismimdende anlayabilirsin W11 konusunda benden tecrübelisi yoktur iddia ederim.
1694447369
Hayır alakası yok, çoğu kişi üşengeç ondan kaynaklı veya alıştıkları için değişime karşılar.
Aynen hocam bende enayiyim ya Levon ne yaparsa yapsın efsane diyeceğim gidip komple Rampage sistem toplasın genede başkaları gibi efsane diyeceğim demi? Komiksiniz ya.
Beğenmiyorsan kendin topla iki katı pahalıya al seni tutan yok, alan alıyor deli gibi teşekkür mesajları geliyor. Millet neyin ne olduğunu biliyor siz anca boş laf edin sizi takan yok.
Alanlara hayırlı olsun.
Geceden kamp kurdum hcm okulda sabah girdim kimse yoktu anıra anıra gezdim müdür yardımcısının pc sini açıp baktım sonra en arka sırayıda kaptık. Ondan sonrası şu mebin yeni zımbırtıları varya yönetmelik midir neyse hocalar onu okudu klasik korkutmalar öyle yani tr de okul günü max ne kadar iyi...
Ya o olay çok ergence bi "şaka" ya. Çok pis ağrısını çekiyorsun hatta üstüne bile oturamayabiliyorsun. Bende yaşamıştım 2 hafta sürdü sonra geçtiydi.
1694443055
İşte iyi olmuş böylesini eşşek sudan gelinceye kadar döveceksin anca öyle anlar
Hocam sonradan gördüm kusura bakmayın. Windows kurulumunda biçimlendirme yaptığınız için sürücüye windows kurulum için gizli dosya yüklemiş. Bu şekilde kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz. Veyahut o girdiğiniz bölüm disk yönetimi varya oradan bölümü sil deyip, bant siyah olacak o mavi bant sonra...
Onu disk yönetimi ile halletmeniz zor. Çünkü windows kurulumunda biçimlendirme yaptığınız için o bölüm oluşmuş. Bu şekilde kullanmanızın bir sakıncası yok.