Arama sonuçları: *

1. Windows 11 aşığıyım

Pc yi 6 ay açık bıraksam ne olur

Benim laptop 10 aydır açık hocam. Güncellemeleri kapayın bu arada kendi kendine pc yeniden başlatma yapıyor yoksa.
  2. Windows 11 aşığıyım

PUBG PC VERSİON OYNANIRMI

Hilelere ölmek isteyen pubg oynasın
  3. Windows 11 aşığıyım

Abdullah abi hazır sistemler de hangi işletim sistemi kullanıyor

Her zaman en güncelini kullanın, format ile 11 kurun.
  4. Windows 11 aşığıyım

WİNDOWS 11 GEÇİLİR Mİ?

Yükseltme yapacaksın hiç geçme daha iyi, ismimdende anlayabilirsin W11 konusunda benden tecrübelisi yoktur iddia ederim. 1694447369 Hayır alakası yok, çoğu kişi üşengeç ondan kaynaklı veya alıştıkları için değişime karşılar.
  5. Windows 11 aşığıyım

WİNDOWS 11 GEÇİLİR Mİ?

Geçilir ancak kesinlikle format ile geç. Aksini düşünme başın ağrır.
  6. Windows 11 aşığıyım

ModArt X3 yeni sistem yayında!

Aynen hocam bende enayiyim ya Levon ne yaparsa yapsın efsane diyeceğim gidip komple Rampage sistem toplasın genede başkaları gibi efsane diyeceğim demi? Komiksiniz ya.
  7. Windows 11 aşığıyım

Siz kimsiniz pardon? Vazfınız nedir? Böyle siz kimsinizli konuşuyorsunuzda devlet başkanı falansınız herhalde.
  8. Windows 11 aşığıyım

Modum diye Levon abinin yaptığı herşeyi eleştirmeyeceğim anlamına mı geliyor? Hayır. Beni başka sitelerin moderatörleri ile karıştırmayın.
  9. Windows 11 aşığıyım

Beğenmiyorsan kendin topla iki katı pahalıya al seni tutan yok, alan alıyor deli gibi teşekkür mesajları geliyor. Millet neyin ne olduğunu biliyor siz anca boş laf edin sizi takan yok. Alanlara hayırlı olsun.
  10. Windows 11 aşığıyım

Yeni sistem yayında, ihtiyacı olan çöksün. Sistem Bileşenleri: AMD Ryzen 5600 İşlemci MSI B450M-A PRO MAX Anakart MSI RTX 4060 Ti Ventus 2X Ekran Kartı GSKILL Ripjaws 16GB 3200MHz Ram MLD M300 500GB NVME M.2 SSD VENTO VG20A 650W 80Plus Temperli Kasa
  11. Windows 11 aşığıyım

okulda ilk gününüz nasıldı

Geceden kamp kurdum hcm okulda sabah girdim kimse yoktu anıra anıra gezdim müdür yardımcısının pc sini açıp baktım sonra en arka sırayıda kaptık. Ondan sonrası şu mebin yeni zımbırtıları varya yönetmelik midir neyse hocalar onu okudu klasik korkutmalar öyle yani tr de okul günü max ne kadar iyi...
  12. Windows 11 aşığıyım

Düştüğüm yer ağrıyor ne yapmalıyım

Ya o olay çok ergence bi "şaka" ya. Çok pis ağrısını çekiyorsun hatta üstüne bile oturamayabiliyorsun. Bende yaşamıştım 2 hafta sürdü sonra geçtiydi. 1694443055 İşte iyi olmuş böylesini eşşek sudan gelinceye kadar döveceksin anca öyle anlar
  13. Windows 11 aşığıyım

🔥 Modart Galaksinin En İyi Sistemi Geliyor 🔥

Etiketlemenize gerek yok biliyorum zaten. :)
  14. Windows 11 aşığıyım

Bilgisayarımda NTUSER.DAT dosyası var

Hayır, bir sistem dosyası. Silmeye çalışmayın.
  15. Windows 11 aşığıyım

SATA SSD'yi USB üzerinden biçimlendirdim 465 gb üzerinden 21GB'ını kullanıyor.

Hocam sonradan gördüm kusura bakmayın. Windows kurulumunda biçimlendirme yaptığınız için sürücüye windows kurulum için gizli dosya yüklemiş. Bu şekilde kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz. Veyahut o girdiğiniz bölüm disk yönetimi varya oradan bölümü sil deyip, bant siyah olacak o mavi bant sonra...
  16. Windows 11 aşığıyım

Onu disk yönetimi ile halletmeniz zor. Çünkü windows kurulumunda biçimlendirme yaptığınız için o bölüm oluşmuş. Bu şekilde kullanmanızın bir sakıncası yok.
  17. Windows 11 aşığıyım

Tamam ona basın sonra ki gelen ekrandan ileri ileri ileri
  18. Windows 11 aşığıyım

D sürücüsüne sağ tıklayın ardından birimi genişlet kısmı aktif mi bakın. (ss atın)
Geri