Arama sonuçları: *

1. C

Ryzen 5 3500X + RX 5500 XT sistem GTA V, Forza Horizon vs. gibi oyunlarda kasma yapar mı?

Sistemim için Uygun kaliteli bir psu önerir misiniz teşekkürler Max 500 tl olursa iyi olur yada akım korumalı priz kullansam olur mu
  2. C

Ryzen 5 3500X + RX 5500 XT sistem GTA V, Forza Horizon vs. gibi oyunlarda kasma yapar mı?

İptal edemiyorum sanırsam başka bir psu satın alsam olmaz mı? Bu psu patlar mı diyorsunuz yani
  3. C

Sorun şu ki şuan bilgisayar kargo aşamasında ne yapabilirim psu hakkında herhangi bi sorun yaşatır mı
  4. C

İlerde herhangi bi sorunlar yaşar mıyım? ssd satın alabilirim farklı , ama psu'lar hakkında hiç bilgim yok
  5. C

Yanına 500 GB HDD takacağım için çok gerek duymadım üstelik çok da bilgisayarı zorlayacak programları kurmayacağım birtek discord fln
  6. C

Genel olarak GTA 5 , forza horizon , the crew 2 tarzı oyunlar için aldım ek olarak photoshop da kullanacağım yanında ise 500 GB HDD var herhangi bir sorun kasma yaşar mıyım pek bilgim yok İnce hesap'dan aldım şuan kargoya verilmiş durumda.
  7. C

All İn One Bilgisayarıma Kasa Bağlayabilir miyim ?

eski bir monitörüm var ama birazcık eski giriş yeri var vga mı deniliyordu bilmiyorum umarım olur
  8. C

All İn One Bilgisayarıma Kasa Bağlayabilir miyim ?

Merhaba Lenovo A340-22IWL kasasız AIO bilgisayarım var buna kasa bağlayabilir miyim Ek Bilgiler : 2 x USB 2.0 2 x USB 3.1 3'ü 1 arada kart okuyucu (SD, SDHC, SDXC) HDMI™ Çıkışı
Geri