Arama sonuçları: *

1. Vartex

DGS mi Yoksa Mezuna Kalmak mı?

Merhabalar bu sene üniversite sınavım var büyük ihtimalle ya mezuna kalacağım yada 2 senelik bölüme gidip eğer başarabilirsem DGS ile mühendisliğe geçiş yapacağım ama sınavın kontenjanları çok az eğer başarısız olursam boşuna 2 sene okumuş olacağım sizce ne yapmalıyım?
  2. Vartex

Bilmem düşünmedim daha

Bilmem düşünmedim daha
  3. Vartex

Elektrik Elektronik Dersinde Hangi Dalı Seçmeliyim

Hangisinin iş imkanları fazla? (not: konuyu tekrar yükseltince mesaj sayısı yükseldi.)
  4. Vartex

Teşekkürler. Ama döndüğüm pek belli değil.

Teşekkürler. Ama döndüğüm pek belli değil.
  5. Vartex

Elektrik Elektronik Dersinde Hangi Dalı Seçmeliyim

Merhabalar seneye 11. sınıfa gideceğim ve bir elektrik dalı seçmem lazım. Bu dallar arasından hangisini seçmem daha iyi olur? Bilen kişiler yardım ederse sevinirim. Endüstriyel bakım onarım. Elektrik tesisatçılığı ve pano montörlüğü. Elektrikli ev aletleri. Görüntü ve ses sistemleri. Güvenlik...
  6. Vartex

şaka yapmıyom yav

şaka yapmıyom yav
  7. Vartex

Forum'u bırakıyorum. Son zamanlarda zaten çok aktif biri değilim. Görüşmek üzere. [ISPOILER]...

Forum'u bırakıyorum. Son zamanlarda zaten çok aktif biri değilim. Görüşmek üzere.
  8. Vartex

hadi bana müsade.

hadi bana müsade.
  9. Vartex

[ATTACH] sanırım güle güle bana

sanırım güle güle bana
  10. Vartex

Klasik müzik dinleyip elit gözükmek isteyenler buyursun (!)

Bu listede 6 müzik hariç nerdeyse hepsini biliyorum. Garip?
  11. Vartex

bu nasıl?

bu nasıl?
  12. Vartex

gold vartex ;)

gold vartex ;)
  13. Vartex

Bir şey yüzünden dertlenmiştim. Sonra derdimi unuttum. Şuan'da derdimi unuttuğum için...

Bir şey yüzünden dertlenmiştim. Sonra derdimi unuttum. Şuan'da derdimi unuttuğum için dertlendim. Kısır döngüye girdim.
  14. Vartex

Forumda toplamda kaç konu açtınız?

405 😎 😎
  15. Vartex

20 YAŞ ALTI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VARMI ?

https://www.hurriyet.com.tr/galeri-20-yas-alti-sokaga-cikma-yasagi-olan-iller-hangileri-iste-20-yas-alti-sokaga-cikma-yasagi-saatleri-41780408 Burada yazan haber'e göre yüksek ve çok yüksek illerde yasak var. 65 yaş ve üzeri 10.00-14.00 saatleri arasında, 20 yaş altı ise 14.00-18.00 saatleri...
  16. Vartex

no

no
  17. Vartex

Format lazım [ISPOILER]

Format lazım
  18. Vartex

Kasadan ince bir ses geliyordu. Temperli cama tokat atınca düzeldi sıkıntı olur mu?

Kasadan ince bir ses geliyordu. Temperli cama tokat atınca düzeldi sıkıntı olur mu?
  19. Vartex

Arkadaşım İle Oynayabileceğim Oyun Önerisi

Forest indirime girdiği zaman alacağız.
Geri