Arama sonuçları: *

1. H

RX 6700 Ekran Kartı için önerilebilecek AMD işlemciler neler?

Merhaba, RX 6700 Ekran kartım var daha önce RX570 Kullanıyordum sistemimi yavaş yavaş yeniliyorum. Şuan kullandığım işlemci Ryzen 5 1600 yeni bir AMD işlemciye geçmek istiyorum. Ekran kartımla uyumlu olacak ve dar boğaz yapmayacak sistemi stabil çalıştıracak İşlemci önerilerine ihtiyacım var...
  2. H

Rampage kulaklıklar Steelseries,Corsair,Logitech gibi markalara oranla nasıldır?

SteelSeries ARCTIS 1 HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 Bunlar nasıl sence hocam
  3. H

Rampage kulaklıklar Steelseries,Corsair,Logitech gibi markalara oranla nasıldır?

Rahatlık açısından biraz bütceyi aşıp wireless da alınabilir https://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/hyperx-cloud-stinger-core-wireless-7-1-kablosuz-gaming-kulaklik-pc-hhss1c-ba-bk-g_pdp_563248532 Hoşuma gitti Kablo derdi de yyok
  4. H

250 ₺ ye 7.1 rampage kulaklık mı alınmalı yoksa Corsair,Steelseries,Logitech gibi markaların stereo kulaklıkları mı tercih edilmelidir.
Geri