Arama sonuçları: *

1. N

DNS değiştirerek Discord uygulamasına girmek

nerden yapcaz onu kanka bulamadım
  2. N

DNS değiştirerek Discord uygulamasına girmek

Yandex'in dns'i ile tarayıcıda discordu sorunsuz kullanabiliyorum 100mbps indirme hızını da alıyorum buraya kadar okay ama masaüstü uygulamasını kullanamıyorum.Fikri olan var mı ?
  3. N

CLOUDFLARE WARP DISCORD SORUNU

kanka oldu eyvallah da dns değiştirerek girdiğimde de sıkıntısız girebiliyorum 77.88.8.8 / 77.88.8.1 yaptığımda tarayıcı üzerinden şak diye açılıyor internet hızımda da sıkıntı olmuyor tek problem sadece tarayıcıda açılması, masaüstü uygulamasında giriş yapamıyorum şuna bi çözüm bulsak vpnlere...
  4. N

CLOUDFLARE WARP DISCORD SORUNU

Eskiden bir sorun yoktu ama artık discord'a girince mesajlar yüklenemedi hatası alıyorum silip tekrar yükledim güncellemeleri denetledim ama sorun hala aynı +18 sitelere giriyor ama discroda gelince çalışmıyor sorun ne olabilir ? Bu arada proton vpn ile girince hiçbir sorun olmuyor ama proton...
  5. N

6700xt wattman sorunu devam ediyor mu? 2024

https://forum.donanimarsivi.com/konu/video-kayit-yaparken-kalite-cok-dusuyor.1013190/ kanka burda yazmıştım kısaca özetleyim ekran kaydı yaparken ekran kartını çok kullanan bir sitede kalite kaybı yaşıyorum bu sorun sadece bende mi var merak ediyorum, mümkünse müsait olduğun bir zaman...
  6. N

Yardım Rx 6700xt için monitör önerisi (2k)

kanka bende de 6700xt var ve kartla iligi çözemediğim bir sorun var yardımcı olabilir misin
  7. N

6700xt wattman sorunu devam ediyor mu? 2024

kanka bende de 6700xt var ve kartla iligi çözemediğim bir sorun var yardımcı olabilir misin
  8. N

RX 6700xt pixelleşme sorunu

9. N

2024 Yılında 6700XT Almak

10. N

Video kayıt yaparken kalite çok düşüyor

Çıldırma noktasına geldim sorunumu hızlıca anlatayım tradingview sitesinde grafiğe bakarken mumlar inanılmaz kaliteli gözüküyor ss alıyorum kalite aynı ama video kayıt alıp aynı yerin ss ini aldığımda kalite düşüyor bu bir tek bu siteye özel mesela X e girip bir yerin ss ini alıyorum kalite aynı...
  11. N

AMD 24.6.1 Hatalı mı?

24.5.1 pardon
  12. N

AMD 24.6.1 Hatalı mı?

yeni driverda sıçtılar dostum o güncellemeden sonra bilgisayarım 10 yıllık gibi oldu oyunlarda fps drop giriyordu ışık hızında 26.5.1 e döndüm fıstık gibi oldu
  13. N

Amd 24.6.1 yazılımı hatalı mı ?

dostum 24.6.1 sürümü sıkıntılı globalde çoğu kişi tepki gösterdi bende de seninki gibi ekranlar geldi oyunlar çok kasıyordu fps drop vardı ışık hızında 26.5.1'e döndüm sorun çözüldü bu arada benim ekran kartı da 6700xt acaba 4060ti almamakla hata mı ettim diye düşünüyorum :/
  14. N

EGZOZ FANIM DURUP ÇALIŞIYOR

Egzoz fanım bilgisayarı açtığımda çalışmaya başlıyor 10 saniye sonra duruyor ama oyuna girince tekrar çalışmaya başlıyor sürekli çalışmasını nasıl sağlayabilirim ?
  15. N

FAN HIZINI NASIL DÜŞÜREBİLİRİM ?

AG400 model bir fanım var rdr 2 oynarken uçak kalkar gibi ses çıkardığı için bios ayarlarından manuel ayar yaptım olmadı sonra denemek için hepsini en aşağı indirdim %30 civarına yine olmadı yardımcı olabilecek var mı kafayı yiyeceğim artık.
  16. N

Yardım Hesabım Çalındı mı? RDR 2 Açılmıyor - Social Club Hatası

Hocam bende benzer bir durum yaşıyorum yardım edebilirseniz sevinirim.Olayı kısaca özetleyim ben epic games üzerinden rdr 2 alıyorum oyuna giriyorum fakat kardeşim de benden habersiz oyunu almış ve benim kullandığım rockstar hesabına bağlamış buraya kadar sıkıntı yok bende diyorum ki aynı oyunu...
  17. N

USB 5G NEDİR ? KLAVYE KABLOSUNU NEREYE TAKMALIYIM

Klavye mouse kablolarını 5G yazana mı 2.0 yazana mı taksam daha iyi olur ? Ve bu 5G nedir ?
  18. N

RX 6700 XT EKRAN KARTI GÜÇ KABLOSU KASAYA SIĞMIYOR

1700777062 Ben mi yanlış takıyorum kasa mı çok küçük kaldı anlamadım camı kapatınca güç kabloları bükülüyor acaba zarar verir mi ?
  19. N

Ryzen 5 7500F Sicaklik Undervolt - Voltage yardim

soğutucu ve kasa modelinizi yazabilir misiniz ? Ben de almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.
  20. N

Ryzen 5 7500f için soğutucu önerisi

hocam soğutucu modeliniz nedir ? Bende de aynı işlemci var hangi soğutucuyu alacağıma karar veremedim.Ve hangi oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor ? Sıvı soğutmalar bile 65 derece olduğunu söylüyorlar.
Geri