Arama sonuçları: *

1. B

DA Forum itiraf ediyor!

Ortaokulda sınıf başkanıydım , sınıf 2 kişi fazlaydı 2 kişinin sınıfını hoca değiştirecekti , kavga ettiğim kişileri boş boş sebeplerden hocaya bildiriyordum , şikayet ettiklerimin sınıfı harbi değişince sınıftaki herkes benden çekinmeye başlamıştı mafya gibi :D
  2. B

Windows tuşu geç açılma sorunu.

Banada oluyor up
  3. B

Windows Tuşuna Basınca 1 Saniye Görüntü Gidiyor

Daha önce olmuyordu fakat güncel sürüm kullanıyordum , bugün olmaya başladı emin mısın Mehmet hocam?
  4. B

Windows Tuşuna Basınca 1 Saniye Görüntü Gidiyor

Bilgisayarda herhangi bir sıkıntı yok , klavyede windows tuşuna basınca ekran kararıyor , yardım için şimdiden sağolun
  5. B

f/p SSD Tavsiyesi

İyi bir dost :D
  6. B

f/p SSD Tavsiyesi

480 GB - 512 GB bir SSD arıyorum önerileriniz varsa sevinirim bütçe dostu :D
  7. B

1660 TL - AOC 24G2U monitör fiyatını hak ediyor mu? Daha iyisi var mı?

144 fps sabitlemen lazım ben da sistem 2 aldım 135 fps olursa Tearing oluyor ( freesync İnput Lag arttırıyor o yüzden açmamak daha iyi ) 1596633420 Ayarları az kıstim 144 alıyorum sabit
  8. B

En iyi 5700xt hangisi?

Sıvı soğutma yaparsan liquid devil
  9. B

1660 TL - AOC 24G2U monitör fiyatını hak ediyor mu? Daha iyisi var mı?

1500 e aldım bayram İndiriminde iyi gibi
  10. B

Monitör 1 Ms Ayarlama

Dostlar Aoc 24g2u aldım monitörü 1 Ms' ye ayarlamak için yapmam gereken bir şey var mı ? Yoksa hazır halde 1 Ms mi ?
  11. B

PSU kablosu oynadı ve performans düştü

Ekran kartınin 6+4 connectorlu ise 4 pinli olan connectorlu tak çıkar bazı ekran kartları 6+4 olmasına rağmen sadece 6 takılı ise bile çalışır ama tam performans vermez 4 pinli olan çıkmış olabilir
  12. B

150000 TL rekor sistem !!!

Kaskosu Var Mı?
  13. B

Screen Tearing Sorunu

Dostlar Yeni Monitörüm Gelene Kadar 60 Hz TV De Kullanıyorum Bilgisayarı , Valorant , cs , apex vs Tearing çok olmuyor ama Fortnite'de Aşırı var . V Sync Açtım ama İnput Lag Çok Fazla V Sync açmadan Tearing olayından kurtulmanın Yolu Yokmu ( 60 fps sabitleme çok işe yaramadı )
  14. B

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Eyvallah Oldu @keremcnsz24 hocam Office içinde bir yöntemin var mı :D
  15. B

Radeon Adrenalin Programını Kaybettim :D

Tıklanmiyor hocam :D
  16. B

Tam yerini buluyor musunuz hocam ? 1595965298 Kurdum eminim 1595965314 Hayır ama driverler güncel gözüküyor 1595965387 Programlarda AMD software olarak gözüküyor
  17. B

Programlar arasında yüklü ama arama çubuğuna çıkmıyor ve ana ekrana atılmıyor , freesync vs kullanamıyorum yardım
  18. B

İtopya Bayram indirimi

Ben aldım
Geri