Arama sonuçları: *

1. Ö

Yardım 400 500 arası işlemci soğutucu

amd r5 2600x var çok fazla sorunu yok stock fandan cıtır cıtır sesler geliiyor yeni ne öneririsiniz ya da bunu düzeltmenin bir yöntemi varmı
  2. Ö

ucuz termal macun önerisi

knka bu pek inandırıcı gelmedi denemekten zarar gelirmi yakmayıalım işlemciyi
  3. Ö

ucuz termal macun önerisi

konu halihazırda var ama 50 tlyi geçmicek şekilde varsa yardımcı olur musunuz
  4. Ö

ekran kartı tam yükte çalışmıyor ama fps te düşük

r5 2600x rx570 8gb ram win 10 sistem kullanıyorum 1 hafta önce 220 230 arası aldığım fps şuan 150 160larda geziyor radeon softwarede baktığımda ekran kartı %50 bile çalışmıyor yaşayan varsa yada bilen biri varsa cevap verirse sevinirim iyi forumlar w
  5. Ö

Yardım Philips Monitör tamiri

Philips 221V8A/01 monitörüme bu sabah kullanıcı hatası olarak darbe aldı maalesef kaskonun geçen ay bittiğini farkettim Garanti kapsamı dışında olduğu belirtiliyor şuan dış ekran Kart ve diğer parçaların çalıştığını düşünüyorum sadece iç ekran çatlamış Philips in yetkili servisine götürme...
  6. Ö

msi anakartta sanallaştırma menüsü kayıp

çözdüm allahtan biosta arama yeri var ayarın ismini biliyordum svm mode yazdım çıktı direk
  7. Ö

msi anakartta sanallaştırma menüsü kayıp

anlamadığın bir şekilde köyden geldiğimde bluestack sanallaştırma hatası verdi biosa girdim menü kayıp ne yapabilirim?
  8. Ö

Öneri 16GB önerebileceğiniz bir ram

ah kusura bakmayın onu unutmuşum anakartım MSI b450 m2 pro 4133mhz hız destekliyor
  9. Ö

Öneri 16GB önerebileceğiniz bir ram

Millet bilgisayarımda şuan takılı corsair vengange 8gb 3000mhz lpx ram var Ryzen 5 2600x işlemcim rx570 ekran kartım var Önerebileceğiniz 2x8 f/p bir ram varmıdır çok fazla param yok çok zorlamak istemiyorum 1 hafta önce konu açtığımda elimdeki ramin çok iyi olmadığı söylendi sizce satıp yeni...
  10. Ö

Öneri Corsair Ram fiyatları

Millet bu haftalarda oyunlara güncellemeler geldikçe ram'imin yetmediğini bilgisayarımın takılma yaptığını farkettim kasamda 1 adet Corsair vengange 8gb 3000mhz ram var fotoğrafta da gördüğünüz gibi saçma bir fiyata çıkmış durumda şuan ram'de farkı marka ve modeller almak performans acisinda...
  11. Ö

Yardım Gigabyte rx570 ısınma sorunu

Ekran kartı
  12. Ö

Yardım Gigabyte rx570 ısınma sorunu

Normalde boşta 25 35 derece arası olan valorant oynarken 60 75 arası olan ekran kartım bugün açıp valorant a girdim 10 dakika içerisinde önce takılmalar başladı gecikme aldığımı farkettim oyunu kapatıp sıcaklığına baktığımda 98 derece gözüküyordu oyunu kapattım 15 20 dakika randumanda yani boşta...
  13. Ö

Miui 11 şarj sorunu

Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm Son 4 5 aydır yani miui 11e geçince şarj aşırı şekilde kayıp vermeye başladı Telefon boşta iken bile şarj yemekte telefonla ilgili demeyin genel sorun bu Önerbileceginiz şeyler varsa ise şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar
Top Bottom