Arama sonuçları: *

1. Ozan GÜNER

İşlemci kullanımı boşta %+80

Radeon Setting %35 1695399890 Syten %35 redeon settin %35 e çıkıyor ara ara *-*
  2. Ozan GÜNER

İşlemci kullanımı boşta %+80

Resimde görüldüğü gibi pc boşta hiçbir şey açık değil ama %17-19-25-81-100-17 gibi dalgalı bir şekilde değişkenlik gösteriyor ne yapmam gerek *-*
  3. Ozan GÜNER

İşlemci değerleri, ısı, voltaj ayarları

Evet dediklerinizi yapacağım. Voltaj düşürmenin bir zararı olmaz değil mi
  4. Ozan GÜNER

Peki voltaj anladığım kadarıyla ısıyı direkt etkiliyor 17 derece farketti
  5. Ozan GÜNER

Merhabalar. Ryzen 5 3600x işlemciye sahibim ve son zamanlarda cyberpunk ck3 gibi oyunlarda 80 dereceleri görmeye başladım ( eskiden 70-72 dolaşırdı) boşta 65 leri görmeye başladığında voltaj değerleriyle oynama gereği duydum (eskiden hepsi otomatikti) ve görselde ki gibi rastgele deneye deneye...
  6. Ozan GÜNER

Skyrim SE Oynayan var mı ?

Selam arkadaşlar oyun indirime girmiş almayı düşünüyorum fakat SE'de atölye olmadığı için ve steam epic dışında pc ye herhangi bir dosya indirmek istemediğim için Türkçe yaması kendi bünyesinde (atölye vb) bulunmuyorsa satın almayacağım. Oynayan veya konu hakkında bilgisi olan varmı ?
  7. Ozan GÜNER

Skyrim SE Türkçe yama hakkında

Ekstra kurmak için program vs. Gerekiyor mu ve bu internetteki kadar kaliteli bir mod mu son olarakta Steam atölye tarzı güvenilir virüssüz bir kütüphane mi
  8. Ozan GÜNER

Skyrim SE Türkçe yama hakkında

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Skyrim almayı düşünüyorum. SE versiyonunda steam'de atölyenin olmadığını fark ettim. Dışarıdan Türkçe yama yüklemeye çekiniyorum, bu yüzden normal versiyonunu satın alıp Steam atölyesinden Türkçe yama modu kurmayı düşünüyorum. Bu modu daha önce deneyimleyen var...
  9. Ozan GÜNER

The Elder Scrolls V: Skyrim steam Türkçe yama yeterli mi

İnternetteki dosyalara güvenmediğim için Steam atölyede olanı soruyorum
  10. Ozan GÜNER

İşlemcim Kaça Gider??

55 dereceyi geçmemiş olması imkansız 😂 hiç oyun oynamadın mı
  11. Ozan GÜNER

The Elder Scrolls V: Skyrim steam Türkçe yama yeterli mi

İyi günler, Skyrimi almayı düşünüyorum ama atölyede bulunan Türkçe yaması güncel ve yeterli mi ?
  12. Ozan GÜNER

Total War Rome 2 vs Attila

Türkçe dil seçeneği yok sanırım medival de
  13. Ozan GÜNER

Çok pahalıya denk gelir okadar paraya değeceğini sanmıyorum 1690132098 Sapık bir strateji oyuncusuyum 1k saat götürmeli beni 😂😂
  14. Ozan GÜNER

Arkadaşlar selam, herkese iyi günler. Başlıkta belirttiğim 2 oyundan hangisi sizce daha iyi.( Evet konu hakkında bilgiler tartışmalar mevcut ama 3-5 yıllık konular olduğu için belki yenilikler gelmiştir oyunlara) Daha önce herhangi bir TW oyunu oynamadım. Kur güncellemesi gelmeden önce 2'sini de...
  15. Ozan GÜNER

Geçerli görüntü modu 32 Bit nasıl 64 olur ?

Dostlar geçerli görüntü modun da 32 bit yazıyor bu normal mi 64 veya daha üstüne yükseltebiliyor muyuz bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim ^^ .
  16. Ozan GÜNER

Volta vb2 kendi gidiyor mu ve gaz kolu varmı

Dostum bende almayı düşünüyorum ne yaptın
  17. Ozan GÜNER

Volta VB2 vs RKS Rs 3 Pro Hangisi tercih edilmeli

Selam arkadaşlar herkese iyi geceler birkaç güç içerisinde elektrikli bir bisiklet almayı planlıyorum başlıkta belirttiğim 2 bisiklet arasında kaldım fiyat olarak birbirlerine yakınlar 12-13 bin TL civarında kullanan birileri varsa hangisini tercih etmeliyim artıları ve eksilerini yazarlarsa...
  18. Ozan GÜNER

Bu piksellenmenin sebebi nedir

Cyberpunk 2077 de grafikler ultra olmasına rağmen oyun baya kötü görünüyor bannerlord da askerler yere düştüğünde yerden toprak fışkırıyor ve bu iki oyunda güncel durumda (bannerlord da bug olabilir benden kaynaklı değildir büyük ihtimalle) ama genel olarak bir grafik bozukluğu olduğunu...
  19. Ozan GÜNER

evet nasıl tanıdın :D AMD software Adrenalin Edition üzerinde güncellemeleri yapıyorum onun haricinde bir şey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum
  20. Ozan GÜNER

Arka siyahlıktaki beyaz parçacıklar oyun içerisinde gökyüzüne baktığımda da görünüyor ve birkaç ay önce böyle bir şey yoktu
Top Bottom