Arama sonuçları: *

1. E

İşlemci 97 dereceyi gördü kendini kısıtladı sanırım

işlemciyi aldılar teste soktular bekledim 15 dakika sonra geldiği zaman onu söyledi ve değiştirdi işlemciyi bilemiyorum valla kaldım ortada sorun neyde olabilir anlamış değilim.
  2. E

AMD Ryzen 9 3900x işlemci 97 derece gördü yardım lütfen

yok öyle bişey yok işlemci soğutmasında bir problem yok performansında bir problem var .
  3. E

soğutma konusunda bir problemi yok artık. Farklı bir şey var işlemcinin maks sıcaklığı 95 dereceymiş. acaba 97yi gördü diye artık o kadar ısınmaması için hızını mı göstermiyor anlamadım gerçekten.
  4. E

tek bir uygulama değil 3-5 tane uygulama denedim hiçbirinde bir problem cıkmadı.
  5. E

tüm testleri dört dörtlük geçiyor bir problem göstermiyor. amdnin yetkili servisin sunduğu programıda denedim bir problem cıkarmadı. Ama ben farkını görebiliyorum. Anlamadım nasıl çözeceğiz bu problemi .
  6. E

furmark ile stres testine soktuğum zaman tüm çekirdekler %100 calısıyor. ama o dediğini denemedim hiç
  7. E

sıvı soğutucu aldım o günden sonra. corsair h115i platinum
  8. E

merhabalar arkadaşlar amd ryzen 9 3900x işlemcim var bu işlemci kazara 90 dereceden 97 dereceye fırladı ama hiçbir kasma donma olmadı ben ısındığı için oyunu kapattım ve beklemeye aldım soğutsun diye kendini. Daha sonra bir şey farkettim işlemci sanki kendi hızını kısıtlamış gibi gücünü tam...
  9. E

Yeni termal macun aldım ve sürdüm kalın sürdüğümü sanmıyorum. O olaydan sonra sıvı soğutucu aldım kullanıyorum
  10. E

Merhabalar arkadaşlar. Ryzen 9 3900x işlemcim vardı birden 87 dereceden 97 dereceye fırladı. İşlemcinin maks derecesi 95 dereceydi. Önceden render alırken ve oyun oynarken PUBG mobile gibi hiçbir kasma olmazdı şimdi hafiften kasmaya başladı. Özellikle render alırken önceden ortalama %80-90...
Geri