Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Laptop için soğutucu

İşe yaramayan boş beleş şeyler. Normal metal sağlam ayaklık al laptop biraz havada dursun hem göz hizana da gelir daha rahat edersin. Onun haricinde ya işlemciye verdiğin voltajı düşüreceksin ya da en azından watt sınırı koyacaksın. Oyunlarda 60 65 watt civarlarında tutarsan fanlar temiz, macun...
  2. T

Çözüldü✓ Yazılım için laptop önerisi

asus zenbook oled mac dışında en mantıklısı
  3. T

100k civarı bütçeye laptop önerisi

hp omen maxlerde aynı ekran kartı ama 275hx işlemci gelir. aralarında fena olmayan bir fark var. yok illa asus rog olsun dersen güzel bilgisayar alabilirsin.
  4. T

Yardım HP Omen Max 5080 - Game Garaj Slayer R9T3D

Omen max 5070 kullanıyorum da sen arada 20 bin lira fark olan iki model arasında nasıl kaldın onu anlamadım. 120 bin vereceksen tabii ki Omen max alacaksın dünya çapında marka sürücüler ek programlar kasa kalitesi ekran kartı vs hepsinde üstün. Ha dersen ki Omen 5070ti 5070 mi yoksa gamegaraj mi...
  5. T

Battlefield 6 için herkes bana 5 dolar steam key gönderse...

git metrobüs duraklarında dilen madem.
  6. T

TLOU2 ile dizinin 2. sezonu aynı hikayeye mi sahip?

Dostum senin fikirlerine de saygı duyuyorum lakin bu bir senaryo. Haklı haksız diye bir şey yok. O yüzden azınlık çoğunluk kararı diye de bir şey yok. Kişisel fikir var ve gündemi takip ettiğin zaman çoğunluğun beğenmediğini görebilirsin. Sen azınlıksın diye haklı değilsin onlar çoğunluk diye de...
  7. T

yok kötü karakter demedim de şöyle düşün yani ilk olarak abby'den nefret ederek ve öldüreceğimiz anı hayal ederek saatlerce oynuyoruz. ondan sonra biz abby oluyoruz. ndog bunu bildiği için başlıyor abby'i flashbackler ile iyi biri olduğunu göstermeye. gözüne soka soka abby iyi biri diyip...
  8. T

bi ikimizi mi gördün? kanka bütün dünya duygusal bağ kurulmamış karakterle 10 saat oynattığı için duygusal bağ kurulmuş bir karakteri 1. saatte canice öldürtüp diğer karakteri de oyun boyu itici gösterdiği için oyunu eleştiri yağmuruna tuttu ama sen bilirsin. hiç mi haber forum vs. bir şeyler...
  9. T

2. oyunu 2. sezonda bitirmicekler o kesin. zaten çok fazla uzun 2. oyun. abby kısmına gelmeden ikinci sezon biter üçüncü sezon abby olur.
  10. T

dizi yeni başladı kanka ne bilelim aynı mı değil mi. sorma bu abby işi berbat ya. ben de nefret ettim zorla oynadım. hele sonlara doğru ellie'ye karşı oynayacaksın haberin olsun :D
  11. T

Tizleri kısıp bassı ve vokali arttırmak istiyorum

kardeşim gemini söylemiş sana zaten düşük frekanslar bass sesler yüksek frekanslar tiz sesleri kontrol eder fakat unutmaki her sesin içinde diğeri de vardır. yani bass'ı arttırdığın zaman vokalin bassı artar tizi kıstığın zaman vokalin tizi kısılır bu sefer vokal tamamen boğuklaşır, bass...
  12. T

Bu ekran kartı bu fiyata alınır mı rtx 4060 ti 16 gb

Sana şöyle söyleyeyim, 12 bin TL'ye biraz da şansa garantili 4060 TI gigabyte windfore aldım 2 hafta önce. 2 fanlı soğutması dandik bir model ama 69 derecenin üstüne çıkmıyor. sen 24 bin TL verip benim ikinci el kartımla aynı fps'leri alacaksın. asla değmez kısacası. 4060ti alacaksan git...
  13. T

Yardım Yeni aldigim mönütör de sikinti var

monitörle alakası yok. sen bilgisayarın tuşuna bastığın anda durmadan del tuşuna bas sürekli. bios açılana kadar bas. yine de bios açılmazsa o zaman bir sorun var demektir. fastboot da kapalıysa ilginç ama bence açılır dene bi.
  14. T

Amd ryzen 5 5600 ve rtx 4060 lı sistem nasıl?

7500f çöz ya da 8400. Ramler daha pahalı olacak ama ddr5 sistem olmuş olur. Ayrıca nzxt 750w'i ne yapacaksın? 550w bile rahat yeter.
  15. T

Yardım İşlemci ısınmasına ne yapmalıyım

Baban almazsa biz ne yapalım kardeşim adam öneri yapıyor demesi kolay diyorsun tuhaf mısın nesin.
  16. T

Mikrofon Sorunu (umarım çözümünü bulurum)

Ses ayarlarından giriş ve çıkışlarını doğru seç.
  17. T

Amazon'dan telefon alınır mı

Ben genel olarak Amazon ve Hepsiburada'dan bir şey alırken kendi sattıkları şeyi alırım başka dükkanlardan almam. Eğer öyleyse gözünü kapat ne alıyorsan al Amazon'dan. İşin içine 3. parti dükkanlar girince nasıl olur onu bilemem.
  18. T

Yardım Bluethoot kulaklıkta neden gecikme olur ?

Kulaklıktan kulaklığa değişir. Hepsi gecikme yapar diye bir şey yok.
  19. T

Fiyat farkına değermi

Ben ram konusunda hep Hyper X kullandım. Seviyorum bu markayı. Bütçen kıtı kıtınaysa ucuzunu al geç sorun olmaz.
  20. T

144hz 27 inç en fp monitör

https://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/monitor/acer-27-xv270p-1920x1080-1ms-165hz-hdmi-dp-freesync-hdr10-ips-usb-3-0-oyuncu-monitor.html DP bağlayıp ayarlardan 165 hz çekebiliyorsun. Gayet memnunum. Bu fiyata oldukça iyi ve ips panel. Işık sızması konusunda şanslı olursan mis gibi olur..
Geri