Arama sonuçları: *

1. Gelewera

Ekran kartı değiştikten sonra 2. monitör sorunları

Evet. Eski, yeni her sürücüde aynı. Ekran kartı, chipset vs her şey güncel. Benimde tahminim Ekran kartı - monitör port farkı
  2. Gelewera

Ekran kartı değiştikten sonra 2. monitör sorunları

Merhaba. RX580 8GB Nitro+'tan XFX'in RX 6800XT modeline geçtim. Geçtikten sonra bilgisayarımı açınca 2. ekranım bilgisayar ile birlikte açılmamaya ve hoparlörlerden ses vermemeye başladı. Sorun ekran kartında mı yoksa Hdmi kabloda mı bir türlü çözemedim. Farklı 3 kablo ile dendim ama hala aynı...
  3. Gelewera

Mavi Ekran Sonrası PC de oluşan sorunlar.

Emülatör indirirken 2 defa sebepsiz şekilde mavi ekran yedim ( hata kodunu unuttum :/ ) Mavi ekrandan sonra kimi Web sitelerine girmemeye başladı, bilgisayar yüklü olan bir çok uygulamanın ikon görselleri yok oldu. Şu anlık bu hataları almaktayım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların...
  4. Gelewera

AMD Smart Access Memory açınca pc donuyor

denedim ancak hala aynı. Sanki anakarttan kaynaklı bir problem var gibi
  5. Gelewera

tamamdır deniyeceğim
  6. Gelewera

evet açık
  7. Gelewera

Bir arkadaşım söyledi. Bende yapılmıyor diye biliyorum, BIOS update ile yapabildiğiniz söyledi ama ben yaptığımda sorunlarla karşılaştım
  8. Gelewera

GPU: RX6800XT CPU: R5 5600X ANAKART: MSI B450M BAZOOKA Bu sistemde SAM açınca sistem donuyor ve kasmalar artıyor. Tam tersine performansın iyileşmesi gerekirken neden bu tarz sorunlar yaşıyorum ? Bu sistem hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
  9. Gelewera

XFX MERC 6800XT İçin AMD İşlemci Önerisi

İntel'e maalesef geçemem ya
  10. Gelewera

O zaman monitörden önce işlemci en mantıklısı, 5600X ya da 5700X alacağım. Sizin öneriniz ne olur ? Aradaki 1330TL fiyat farkına değer mi acaba ?
  11. Gelewera

AM5 anakarta geçmem imkansız maalesef. O yüzden 5000TL bütçe ile ne yapabilirim ona bakıyorum. 2K monitör ile işlemci almak arasında kaldım. Aslında R7 5800X3D alacaktım ancak fiyatı bütçeyi fazla zorluyor. Bende taksitle 5600X ya da 5700X-5800X gibi bir şey almayı düşünüyorum. Kullana var mı bu...
  12. Gelewera

Bütçe 5000TL diyebilir şu an @Hasan Ali Karcı
  13. Gelewera

XFX 6800XT Ekran kartı için nasıl bir işlemci önerirsiniz. Maalesef 1080P monitörüm var ve şu an değiştiremem, onun yerine şu an sistemde takılı olan R5 2600X'i söküp yeni bir AMD işlemci takacağım. Önerilerinizi bekliyorum 1668389705 Ya da işlemci almak yerine bir süre R5 2600X ile devam edip...
  14. Gelewera

XFX 6800XT HDMI ile ses sorunu

Elimde XFX' 6800XT ekran kartı var. 2. ekranıma HDMI ile bağlantı yapıyorum ancak ses gitmiyor, hatta ses aygıtlarında çıkmıyor bile. Önceki kartım RX580 de bir sorun yoktu. İnternette bir çok çözüme baktım ancak hiç bir etkili olmadı, sorunun ekran kartından olduğunu düşünmeye başladım...
  15. Satılık Tulpar T7 V20.3 17,3" -

Satılık Tulpar T7 V20.3 17,3" -

Ürün çok az kullanıldı, jelatinleri bile duruyor. Kutu içeriği, Windows 10 Key ve Çantası ile verilecektir. Daha detaylı fotoğraf ve bilgi için iletişime geçiniz. Pazarlık payı vardır. Ürünün linki (0 hali): https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3/
  16. Gelewera

Millenicom İnternet Sorunu

pc yi açıp hiç bir şey yapmadan durunca böyle oluyor, sanırım güzel bir virüs yedim...
  17. Gelewera

evet güncel
  18. Gelewera

Hızlar normal ancak linke tıklayıp sayfanın açılması 2-3 dakika sürdü... 1663624418 Keza twitter ya da bir sayfayı açmayı çalıştığımda çok uzun sürüyor ya da zaman aşımı alıyorum
  19. Gelewera

2 gündür internetim çok kötü, görev yöneticisinden baktım ve değerler çok çok düşük. Sebebi nedir ?
  20. Gelewera

Amd 6k Seri̇si̇ Ekran Karti Öneri̇ - 8-10k Bütçe

İşlemci bir kaç ay sonra değişeceğim zaten, ama önce ekran kartını halledip kafamı rahatlatmak istiyorum 1663620494 2. el ekran kartı olayına hiç girmek istemiyorum, kimin ne yaptığı belli değil.
Top Bottom