Arama sonuçları: *

1. zumzum misali

Vücut Görünüşümden Memnun Değilim

dostum kardiyo, ağırlık antrenmanı sonrası yapılması gereken bir şey. üstelik 30 dk vs yapmana gerek yok 10dk'de hiit kardiyoyu haftada 2 defa yapman yeterli. sağlam bi karın antrenmanı yaptıktan sonra düşük tempolu 5-10 dk'lik koşu karın yağlarının erimesinde büyük rol oynar. discord...
  2. zumzum misali

Erzurum Oyunu 1 TL'ye Alınır mı?

Hayır dostum başka sorun var mı? Yoksa o paraya çubuk kraker al
  3. zumzum misali

Gündelik ve basketbol için ayakkabı önerisi

Dostlar selam, bütçem 2K civarı ve gündelikte kullanacağım bir ayakkabı arıyorum. Bir ayakkabıyı en az 3 yıl giydiğim için bu bütçeye çıktım kızmayın. Tercihim siyah, boğazlı olmasından yana. Basketbol yazdığına bakmayın hiç oynamıyorum.
  4. zumzum misali

11.Sınıf Sözel ögrencisi için ne tavsiye edersiniz ?

12. sınıf sözel öğrencisi olarak şunu söyleyebilirim, eğer sözelden derece yapmak istiyorsan ezberin kuvvetli olmak zorunda. çok fazla paragraf çözüp kafanı bulandırma 2 gün aralıkla 15-20 dakika baksan yeterli. düzenli kitap okumak zaten bu işin ehli. hazır 11. sınıf olmuşken TYT kasmaya başla...
  5. zumzum misali

Witcher 3 Bitti SPOİLER İÇERİR

Witcher 3'ün olayı zaten yan görevleri ve kontratlarında. Nerdeyse bütün yan görevler özenle düşünülmüş ve güzel karakterler eklenmiş. Ben de aşağı yukarı 32-33 levelde bitirdim ama ben 90 saatte bitirdim. Witcher 3'ün 2 tane DLC'si var Hearts of Stone ve Blood and Wine diye. İkisi de en az ana...
  6. zumzum misali

RTX 2070 Ryzen 3600 Battlefield 5 Darboğaz

Çözünürlük kaynaklı mı o zaman?
  7. zumzum misali

Olmaması gerekiyor 2070S bile besliyor halbuki
  8. zumzum misali

3600 2070'i besler demişlerdi zamanında ondan almıştım. diğer oyunlarda böyle bi durum yok pek 1630361456 Maksimum yük altında 69 dereceye çıkıyor. Oyun içi bakmadım ama.
  9. zumzum misali

Arkadaşlar Battlefield 5 Online oynarken darboğaz yiyorum ekran kartı kullanımım maksimum 70 civarı oluyor. Oyun SSD'ye kurulu sebebi nedir? -Ekran Kartı: RTX 2070 -İşlemci: Ryzen 5 3600 -SSD: Samsung 860 Evo
  10. zumzum misali

2600TL koltuk önerisi

ya böyle logo falan beni cezbetti bir de kumaş ya ama bi arkadaş çok sert diyor kumaşına. acaba ucuz ofis koltuğu mu alsam
  11. zumzum misali

2600TL koltuk önerisi

tasarımsal olarak da farklar var hocam konuyu biraz okursanız asldhas
  12. zumzum misali

2600TL koltuk önerisi

@Selman Karaa hocam siz ne düşünüyorsunuz?
  13. zumzum misali

2600TL koltuk önerisi

Hocam Zio alsam önüne ve arkasına ücretsiz logo koyabiliyorum ekstradan nick yazdırıp kol destek pedini ücretsiz gönderiyorlar. Ama işte kumaş sert deniyor ondan korkuyorum. Yoksa Zio baya şey veriyor.
  14. zumzum misali

2600TL koltuk önerisi

Hocam ben ebat olarak sizden baya büyüğüm 1.85 107 kiloyum :D
  15. zumzum misali

2600TL koltuk önerisi

Hocam terletiyor mu peki? Bir de bel yastığı lastikli sabitlenmediği için rahatsızlık veriyor mu? Genel olarak düşüncelerin neler? Boyun ve kilon kaç?
  16. zumzum misali

2600TL koltuk önerisi

dostum niye böyle davranıyorsun ki alt tarafı bir şey sormuştum.
  17. zumzum misali

2600TL koltuk önerisi

ofis koltuklarının daha rahat olduğunu biliyorum ama almışken şık gözüksün diye bunları tercih ediyorum.
  18. zumzum misali

2600TL koltuk önerisi

videoyu biliyorum bi süre sonra zio oğuz sasi'ye sponsor oldu şimdi ise öneriyor. :Dd
  19. zumzum misali

2600TL koltuk önerisi

halihazırda ofis koltuğu kullanıyorum evet rahat ama menteşeleri gevşedi ve çok gıcırdıyor param varken iyisini alayım diye şey etmiştim.
  20. zumzum misali

2600TL koltuk önerisi

Neden bu biraz açar mısınız?
Geri