Arama sonuçları: *

1. Cotanak1998

1080P vs 2K Monitör Konusunda Tavsiye

Geleceği düşünüp 2k 240 hz almanızı öneririm
  2. Cotanak1998

20.000 TL ' ye kadar telefon önerisi

Hocam Poco X7 Pro alacağız ön sipariş alıyorlarmış sanırsam. Ürünü de beğendi hoşuna gitti. Herkesin önerisi için de teşekkür ederim.
  3. Cotanak1998

20.000 TL ' ye kadar telefon önerisi

Dostlar iyi forumlar. Babama telefon alacağız. Ben çok anlamıyorum telefon işlerinden. Kamerası iyi olan , video izlerken sıkıntı çıkarmayacak 3-4 yıl problemsiz götürebilecek bir telefon öneriniz var mı ? Huawei Nova 12S 256 GB 8 GB Ram modelini beğenmiş. Bir de peşin fiyatına 6 taksit vs...
  4. Cotanak1998

❌İndirim Bitti! VATAN BİLGİSAYAR YILIN SON İNDİRİMLİ HAZIR SİSTEMİ 40 K

Kaça satıyorlardı bu sistemi stok bitmiş fiyatı göremedim ?
  5. Cotanak1998

🔥İndirim Kaspersky %35 İNDİRİM 🧨

181 TL ye aldım
  6. Cotanak1998

Yeni aldığım bilgisayar hakkında

Ekran resminde gördüğünüz bilgisayarı 6 gündür kullanıyorum. 4-5 gündür gerek youtube de video izlerken gerek oyun oynarken günde bir veya iki kez kasmalar oluyordu. Bilgisayarın bütün parçalarını gerekli programlarda test ettiğimde bir problem göremedim. Sonrasında RAM ve Ekran kartını çıkartıp...
  7. Cotanak1998

4070 Super yada 4070 Ti Super sistem önerisi

Daha 3 gün önce peşin fiyatına 6 taksit fırsatından 46 küsür civarına 4070 super ryzen 5 7600x li sistem aldım. Problem yaşamadım.
  8. Cotanak1998

Anakart VGA ışığı hakkında

Sistemi açtığımda VGA ışığı yanmıyor fakat bilgisayarı '' YENİDEN BAŞLAT '' yaptığımda VGA ışığı yanıyor. Bunun sebebi yeniden başlattığında bios kısmına girmemesinden mi yoksa pc hakkında bir problem olmasından mı ? Bilgisayarı yeni aldım. Kurulumlarını yaptım ve 1 gündür kullanıyorum. Ekran...
  9. Cotanak1998

Peşin fiyatına 6 taksit ile almayı düşündüğüm pc sizce nasıl ?

Hocam artık satın aldım dediğiniz gibi işlemciler arasında %10-12 fark oynasa da almışken alayım dedim. Ram için de aynı şekilde CL 32 6400 Mhz çok tatlı ramler sağlam iş yapacağını düşünüyorum. Paliti de inanın sırf RGB için aldım soğutma farkına baktım 7-8 derecelerde oynuyor. Zaten yıllık...
  10. Cotanak1998

Aldım artık iyisiyle kötüsüyle kullanacağız. Peşin 6 taksit olmasa zaten bu fiyatlara çıkmam mümkün değildi. Ryzen 5 7500F + 4070 li sisteme 42-43 k civarı para istiyorlar hemen hemen her sitede 32 gb ram 1 tb ssd + soğutma eklediğinde. En azından faiz ödemeden peşin fiyatına bu pc yi alabildim...
  11. Cotanak1998

25.000tl-30.000tl arası bütçem var bulduğum eniyi hazır sistem bu tavsiye lütfen

Ramleri 2x16 yapmayı unutmayın. Bütçe uygunsa 1 TB m2 ssd almakta fayda var.
  12. Cotanak1998

4070 super r9 7900x li sistemim uyumulu

Hocam bütçe olarak bu kadar fazla verebiliyorsanız 4070 SUPER almamanızı öneririm. İşin ehli arkadaşlara bir sorun isterseniz. Yine bu bütçeye 1TB M2 SSD az kalmış.
  13. Cotanak1998

Çok teşekkür ediyorum kontrol edeceğim gün içinde.
  14. Cotanak1998

Bütün önerilere açığım hocam. Aylık 6 taksit ile 8600 TL olacak şekilde bütün önerilerinize açığım lakin tek tek toplayamam birleştirmeyi hem bilmiyorum hem de başka yerlere gidip yaptırmak istemiyorum. Hazır bulabilirsek çok mutlu olurum.
  15. Cotanak1998

Şuan elimde 1080p var fakat 2k monitör gelecek. Bu yüzden böyle bir sistem almak istedim.
  16. Cotanak1998

Evet hocam oyun için düşünüyorum. Bütçe olarak şöyle hocam aylık 8600 TL ödeyebilecek gücüm var ( 6 ay olması koşuluyla )
  17. Cotanak1998

Evet evet dediğiniz gibi nakit verebilecek olsam bakacağım da vadesiz 43 , 44 olan sistemler vade farkıyla hem 55-56 civarına çıkıyor hem de şuan baktığım sistemdeki gibi ( diğerlerine kıyasla ) kaliteli ve değer bakımından iyi değiller. Teşekkür ederim yorumun için.
  18. Cotanak1998

Peşin fiyatına 6 taksit ile 52.000 TL ' ye geliyor. Aylık ödemesi 8600 TL. Diğer sitelerde bu fiyata (taksit seçenekleri dahil) başka ürün bulamadım açıkçası. Yıl sonu geldiği içinde elimi çabuk tutmam lazım 2 haftadır sistem bakmaktan yoruldum artık. Düşüncelerinizi , fikirlerinizi lütfen...
  19. Cotanak1998

İncehesap R5 7500F RTX 4070 Ti Süper Sistem Alınır mı?

Şu sisteme R5 7500F + stok fan koymuşlar. Yani ne diyebilirim ki çok komik geldi bana :kekw:
  20. Cotanak1998

Itopya Kuark Thunder V2 Sistem Alınır Mı Sizce?

DDR4 almamanı öneririm. Eğer bütçeni aşıyorsa yapabilecek bir şey yok.
Top Bottom