Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Yurtdışından para nasıl alınır?

Payooner sistemini araştırmanızı öneririm
  2. E

Mavi Ekran SSD de yavaşlamaların ardından gelen mavi ekran sorunu

Geçenlerde kardeşim oyun oynarken sistem kendini 3 kere kilitledi. Bundan önce zaten sistem eskisi gibi hızlı değildi hala da öyle. Örneğin oyun güncellemesi yaparken sürekli okuma yazma hızı düşüp çıkıyor, özellikle valorant güncellemesinde en az 20 dk bekletiyor beni. Disk sorunundan ötürü...
  3. E

ANİDEN MAVİ EKRAN SORUNU

Dediğim gibi Warzone oynarken birden oyun dondu ve sistem mavi ekran verdi. 3 sn süren bir yüzde dolmasıyla sistem yeniden başladı. Açılırken ağır açıldı sistem. Şu anda masaüstündeyim. Minidump dosyasını ekte paylaşıyorum. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Umarım ciddi bir şey...
  4. E

Ana Konu DA-FORUM Sistem Çıktı 🔥

2 senedir foruma üyeyim ancak aktif olarak mesaj yazmıyorum. Ama sonuöta 2 senedir bu foruma üyeyim. Sistem de forum üyelerine özel olacağına göre bence biz de alabiliriz. 1 aydır sistemi bekliyorum. Böyle bir olay olursa üzülürüm
  5. E

Ana Konu DA-FORUM Sistem Çıktı 🔥

Uzun zamandır bu sistemi bekliyorum. Böyle bir şey varsa üzülürüm açıkçası. Bilgisi olan arkadaşlarımız varsa aydınlatırsa çok sevinirim
  6. E

Donanim Arşi̇vi̇ Ne Zaman Si̇stem Çikarir?

Dolar 13,88 😭
  7. E

WİNDOWS 10 DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar sisteme temiz kurulum yaptım elimdeki flash disk ile ve hala aynı hata ile karşılaşıyorum. Çıldıracağım en sonunda şu Windows Update hata ile karşılaşıldı sorununa yardım edecek hiç mi kimse yok? Bu sefer 0x80070643 hata kodu bulunuyor. Lütfen yardım edin!
  8. E

WİNDOWS 10 DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR

Yaklaşık 3 haftadır Windows Update yaparken hatayla karşılaşıldı hatası alıyorum (0x8000FFff) bunu düzeltemedim bir türlü. Sfc/scannow kodunu başlatamıyorum aynı zamanda Windows resource protection could not perform the requested operation hatası alıyorum. Bugün de görev çubuğunda neye basarsam...
  9. E

Windows Update güncelleştirme yapmıyor

Bu sorun bayağıdır var yaklaiık 3 hafta oldu. Pek dikkate almadım ama kafamı kurcalamaya başladı. Sistem güncelleme yaparken bana sürekli güncelleştirmenin başarısız olduğuna dair bildirim atıyor. Windows Update ekranına girdiğimde güncelleştirme başarısız oldu ibaresi ile karşılaşıyorum. Lütfen...
  10. E

Format sonrası ekran kartı hataları

Hocam ddu ile kaldırdım ve imzalı sürücüyü yükledim.Şu an sorun yok ama bir sorum olacaktı.İmzalı olarak yüklediğim sürücü 2020 nin 11. ayına ait oyun optimizasyonlarında veya oyun oynarken vesaire herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? FPS kaybı olur mu
  11. E

TG4 KASA FANLARININ LEDİNİ NASIL BAĞLAYACAĞIM

Fotoğrafını atarsan yardımcı olabilirim.
  12. E

Hacım ne anlattın öyle beynim yandı :D adım adım anlatsan keşke
  13. E

Ekran kartı takılı iken onboard görüntü veriyor

Taşırken ekran kartına hasar verme ihtimaliniz var mı? Çıkarıp yeniden takın
  14. E

Beyler pc yi yeni aldım ram ayarları böyle mi yapılıyo bakarmısınız

Monitörünün çözünürlüğü ne dostum?
  15. E

Sistemim sağlıklı çalışıyor mu

Sana tek tek yazayım dostum, Sıcaklık değerlerini kontrol etmek için MSI AFTERNURNER kullanabilirsin.Burada FPS değerlerini işlemci,ekran kartı kullanımı ram kullanımı sıcaklık değerleri vesaire kontrol edebilirsin. Ekran kartını stres testine sokmak için FurMark kullanabilirsin. Burada önemli...
  16. E

En son çıkan driverları yükledim.Kontrol ettiğimde en son sürüm gözüküyor.
  17. E

Bilgisayara bir sorun yüzünden format attım. Her seferinde unutup aynı yanlış şeyi yapmam nedeniyle aklısızlığım yüzünden PC'ye 6 7 kez format attım bir günde. En sonunda sorunu düzelttim ancak format sonrası bilgisayardan bir türlü memnun olamadım. Sadece bu oyunda mı bilmiyorum ama Warzone...
  18. E

MİKROFON KULAKLIKTAKİ SESİ DE ALIYOR

HyperX Cloud Stinger Core kulaklık kullanıyorum. Bir süre önce bu sorun olmuştu nasıl çözdüm hatırlamıyorum ama kulaklık ve mikrofonu ön porta taktığım zaman kulaklıktaki ses doğrudan mikrofona da yansıyor dolayısıyla arkadaşlarımla oyun oynarken yankı yapıyor. Bunun çözümü nedir acaba? Arka...
  19. E

BİLGİSAYARDAKİ SES SORUNU

yardımcı olacaksan ol olmayacaksan işine bak kardeşim sorun var diyoruz
  20. E

BİLGİSAYARDAKİ SES SORUNU

dalga geçmeyi kes.
Geri