Arama sonuçları: *

1. K

Da-2 Sistem--

Çok teşekkür ederim ..
  2. K

Da-2 Sistem--

Özellikle garantisinin bozulmamasını söyledim ve işlemleri birebir izledim . Ekrana görüntü gelmiyordu ramı çıkartıp soket yerini fırçayla temizledi tekrar taktı ve ekran düzeldi 5 dakikada kurulum yapıp verdi .. 1594158248 hahhahah yok düzgün bir yere götürdüm :)
  3. K

Da-2 Sistem--

Merhaba arkadaşlar ben burada 2 gündür konu açarken görüyorsunuz sürekli yardım istiyorum. Önce windows kurulurken bazı sorunlar yaşadım daha sonra ramlerden kaynaklıdır diye onları çıkarttım daha sonra ekran kartını çıkarttım taktım en sonunda ekran tamamen gitti.. Ben acemiydim internetten...
  4. K

Da2-sistem kurulum sırasında mavi ekran sorunu

çözülmedi ramlerde sorun olabilir diye çıkar tak yaptım ekran kartını falanda çıkar tak yaptım artık görüntüde alamıyorum maalesef ..
  5. K

ekran kartına takılı , tekrar kontrol ettim
  6. K

hata kodu vermiyor dümdüz mavi ekran ve bilgisayar biraz bekliyor sonra kendisini kapatıyor 1594065764 her şeyi denedim çözüm bulamıyorum yardımcı olur musunuz
  7. K

Merhaba dostlar kurulum için usb yi hazırladım her şeyi yapıyorum fakat asus yazısından sonra mavi ekran geliyor bir bekliyor daha sonra pc kendini kapatıyor. sabahtan beri uğraşıyorum sorun nedir ?
  8. K

da2 sistem bios

rufus usb kurulumu yazarken böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı? 1594046844 nasıl öğrenebiliriz güncel olup olmadığını ?
  9. K

da2 sistem bios

sitede bu yazıyor Sürüm 2006 2019/11/259.44 MBytes PRIME B450M-K BIOS 2006 Update AM4 combo PI 1.0.0.4 patch B en altta yazan 1.0.0.4 patch B olayını kendi biosumda görmedim 1594036359 bios güncel geldiğine kaanat getirdik :)
  10. K

da2 sistem bios

Merhabalar az önce kasa geldi fakat anakat biosum güncel gelip gelmediğini öğrenemedim Prime b450m-k bios ver.2006 yazıyor güncel mi?
  11. K

Da 2 sistem fan sorunumu çözdüm.

onu nerden yapabilyoruz
  12. K

bu bahsettiğiniz cbp kapatmak mı oluyor?
  13. K

bende aynı sistemi sipariş verdim beklemedeyim. işlemci sıcaklığından genel bir şikayet var sende durum nasıl?
  14. K

DA SİSTEMLERDE NEDEN BU KADAR SORUN VAR ?

çok fazla şikayet olması korkutuyor beni de , pazartesi günü bende satın aldım gelmesini bekliyorum umarım bende sorun yaşamam
  15. K

Da2 aldım acemiyim yardımcı olur musunuz?

inceledim çok faydalı olmuş teşekkür ederim
  16. K

anakart ve ekran kartı driverlarından başka bir driver yok değil mi
  17. K

ilk kurulum yapmam gerekiyor dimi? biostan ram ayarını kurulumdan sonra mı yapmalıyım? son sorum araştırmalarıma göre driverları manuel olarak sitelerinden teker teker yapmak daha faydalıymış bu driverların yapılış sıralaması var mı yoksa karışık yapsakta olur mu?
  18. K

kurulum videolarını izledim kolay gibi duruyor kurmayı deneyeceğim umarım başarabilirim.
  19. K

Teşekkür ederim , gelecek sisteme ilk anakartın driverını kurup daha sonra windows yükleyin diyorlar ama da2 windows kurulu gelmiyormuş onu nasıl yapacağım ? anakart ve ekran kartı driverı dışında bir driver kurmam gerekiyor mu?
Geri