Arama sonuçları: *

1. N

Hazır sistem tavsiye 25K

Ona gore bir sistem önerir misin tam olarak peki bu oyunlar için tam bilesenlerde kararsız kaldım CS valo gibi rekabetçi oynuyordum genelde
  2. N

25 K TOPLAMA SİSTEMİ TAVSİYE

Arkadaşlar bu tedarikçi sitelerden taksitle alicam ortalama 25 K kasa sadece sistem ve 6 7 k ya kadar monitör onerrir misiniz ? CS valo Battlefield falan oynuyorum çoğunlukla ona göre önerirseniz sevinirim
  3. N

Hazır sistem tavsiye 25K

25 k bandında fp hazır sistem varsa önerir misisniz daha çok valo cs gibi rekabetcı oyunları oynuyorum taksıtle alıcam o yüzden hazır olsa daha iyi olur
  4. N

Öneri F/P laptop önerisi..

Ortalama 30 35 k bütçeyle alınabilecek hem ofis işlerin de hem de oyunlarda f/p cihazlar nelerdir ?
  5. N

Yardım Hangi internet sağlayıcısı secmeliyim

Fiber altyapi gözüküyor ikisinde de 1699463145 Superonline alt yapısı var bina da
  6. N

Yardım Hangi internet sağlayıcısı secmeliyim

Turknet ve millenicom arasında kaldım sizce hamgisi daha iyi acaba
  7. N

i5 9400f twitch yayınları açmak mümkün mü?

denemek lazım
  8. N

bence efenın dedıgı gıbı coklu cekırdek de bıraz dusk oldugu ıcın senın netın 3.5 fena degıl yanı 30 fs acabılırsın
  9. N

Yardım Bu şekilde konuşan bir satıcıdan bir şey alınır mı?

bence apu al sonra kart alırsın tabi bu benım gorusum 1602061791 aynen bız de arastıralım yakınlarından
  10. N

Yardım Bu şekilde konuşan bir satıcıdan bir şey alınır mı?

aynen testı yaptırmadan alma bence de dedıgın gıbı kötü bir süprüz beklemesın
  11. N

normal 5 ama aslında 3 cıvarına bıle 30 fs yaparsın ılerıde gelırsıresn artırısın
  12. N

Win 7 64 bit mi wim 8.1 64 mi ?

tammadır teşekür ederım
  13. N

anladım pekı son olarak wın 10 sıstemı kastırmazmı sıstem cok yuksek degıl nası olsa
  14. N

Sizce bu 2.ci el sistem alınır mı?

yani bir kaç elektrık gıtmesınde veya dalgalanma da sistem çöp olmasın
  15. N

Sizce bu 2.ci el sistem alınır mı?

sistem guzel ama bence bu sistemi daha ıyı ce güvenilir bir psu ya emanet etmen daha ıyı olur en azından ıkıncı el bulursam bulamazsan sıfırı cok pahalı degıl 80+ sertifikalı bır şey alabılırsın
  16. N

evet pekı işlemciyi core 2 quad 8400 yapsam 4 core 4 threads ve belki ssd alsam csgo da fps artısı yasar mıyım wın 8.1 de ?
  17. N

seagate 500 gb 7200 rpm hdd var
  18. N

Gençler yüzde 80 csgo oynuyorum ve ınternette gezınıyorum GA-G31M-ES2L anakrt amd hd 6510 1gb core 2 duo e8400 4 gb ddr2 ram sizce win 7 64 de mı kalayım wın 8.1 64 e mi geçeyim ?
  19. N

acil para lazım sizce kaça satılır

bende öyle gördüm galiba yakınlastırınca
  20. N

Yardım Ekrandaki yazılar bulanık

Pc yı hdmi girişinden tv ye bagladım her ne kadar ekran kartından da sistem den de kaliteye alsam yazılar bulanık görünüyor ne yapabılırım acaba ?
Geri