Arama sonuçları: *

1. Kenneth Omeruo

Halı Sahaya Kaleci Lazım

İstanbulda Yenibosnada büyük sahada maçımız var kaleci lazım gelebilecek var mı? 22.30da
  2. Kenneth Omeruo

Monster Abra A5 Alınır mı?

12 ay vade farksız taksit var ya ondan sordum fiyatlar hakkında çok bilgim yok
  3. Kenneth Omeruo

Monster Abra A5 Alınır mı?

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v21-4-2/ 12 ay taksitle vade farksız alınır mı fazla oyun oynamam fc25 fm25 csgo vs.
  4. Kenneth Omeruo

SEIKO 5 7009 3000TL ALINIR MI?

peki hocam bi tane ikinci el seiko bi tane de sıfır casio almayı düşünüyorum https://ty.gl/oobpvdscumvvv alınır mı? (ucuz olması önemli)
  5. Kenneth Omeruo

SEIKO 5 7009 3000TL ALINIR MI?

ikinci el saat param güvende ile alacağım sizce fiyatı uygun mu?
  6. Kenneth Omeruo

Fitnessa Başlıyorum Önerileriniz Nedir?

normal günlük öğünlerime devam ediyorum üzerine ekstra idmandan sonra tavuk pilav ve kahvaltıda yumurta ekledim
  7. Kenneth Omeruo

zaten amacım kilo almak ama bunu yaparken göbek büyüterek yağlanarak yapmaktansa daha sağlıklı ve estetik duracak şekilde yapmak istiyorum 75-80 kilo arasında kalsam normal olur di mi
  8. Kenneth Omeruo

kaç gün çalışıp kaç gün dinleneyim ben 6 diye düşünüyorum fazla mı
  9. Kenneth Omeruo

18 yaşındayım daha önce amatör futbol oynuyordum geçen sene bıraktım. 180 60 kiloyum fitnesa başlayacağım amacım normal bir vücuda sahip olmak aşırı kütle kazanma veya çok estetik bir vücut hedefim yok. Yeni başlayan birisi için bu dediklerimi dikkate alarak önerileriniz nelerdir?
  10. Kenneth Omeruo

Direksiyon Sınavını Geçtikten Sonraki Süreç

bu para internetten de ödenmiyor mu kuveyt türk uygulamasında vardı benim görmüştüm
  11. Kenneth Omeruo

hayır sertifika elimde olduğu an gidip geçici ehliyetimi alabilirim yani önemli olan sertifika ve başvuru yapmak
  12. Kenneth Omeruo

yani sertifikayı aldığım gibi gidip geçici ehliyet alabiliyorum
  13. Kenneth Omeruo

şehirden şehire değişir mi bu işlem ben istanbulda yaşıyorum gümüşhanedeki nüfus müdürlüğüne gitsem daha erken olur mu? 1722329033 yazılı değil direksiyon sınavı?
  14. Kenneth Omeruo

Direksiyon sınavım 3 ağustosta bu sınavı geçtikten sonra ehliyeti almam ne kadar sürer? ehliyet gelmeden yasal olarak araç sürebilir miyim? ehliyet alma süreci şehirden şehire değişir mi?
  15. Kenneth Omeruo

Bahçelievlerde 12-1 halısaha var rakip lazım

bulduk kral çok fena halısaha oldu kemik sesiyse kemik sesi jeneriklik goller moller güzeldi valla
  16. Kenneth Omeruo

istanbul 1721843706 hala lazım
  17. Kenneth Omeruo

Bahçelievlerde halısahamız var rakip son dalika büyük bir şerefsizlik yaptı gelmiyor 7 kişilik ayağı top tutan bir rakip arıyoruz
  18. Kenneth Omeruo

Vatan pc alınırmï 18.000₺ye

anakart neden kötü bilmediğimden soruyorum
  19. Kenneth Omeruo

BU 3 BİLGİSAYARDAN HANGİSİNİ ALAYIM?

attığın sistemi 5500 3050 şeklinde alsam kötü mü olur?
  20. Kenneth Omeruo

BU 3 BİLGİSAYARDAN HANGİSİNİ ALAYIM?

vatandakini alıcam gibi görünüyp psuya güvenicem ya da alınca değiştiririm
Top Bottom