Arama sonuçları: *

1. F

cs go da normalde 350 fps tarzı alırken bi anda 60 fps sabit kaldı

escnin altındaki e tuşuna basıp açılan konsola fps_max 0 yazabilirsin
  2. F

Yeterli sistemde hoi 4 kasma sorunu.

Arkadaşlar şuan sahip olduğum pc ile gta5,r6 gibi oyunları full ayarlarda oynayabiliyorum fakat hoi 4 bende kasma yapıyor bunun sebebi nedir?Zamanı 5x hızlandırdığım zaman oyunun henüz başı veya sonu olması farketmiyor direk kasmaya başlıyor + olarak bu kasma grafikler maximumdayken ve grafikler...
  3. F

da-3 sistem hoi 4 kasma sorunu.

Arkadaşlar yaklaşık 1-2 ay önce da-3 sistem almıştım.Gta 5 oyununda kasma ile karşılaşmıştım fakat bunu bir şekilde çözmeyi başardım ama malesef gta 5den sonra komik gelebilir ama hoi 4 oyununda da kasma sorunu yaşıyorum.Normalde oyun ekran kartından daha çok işlemciye yük bindiren bir oyun ve...
  4. F

DA-3 Sistem gta 5 fps sorunu.

hayır steamdan oynuyorum
  5. F

Kasadan ani ses yükselmesi.

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce DA-3 sistem aldım fakat oyun oynarken kasadan 2-3 saniyeliğine bir ses yükseliyor.Hatta bu yükselen ses masamı bile titretiyor.Sesin ekran kartından mı işlemciden mi geldiğini çözemedim fakat dediğim gibi 1-2 saniyeliğine ses yükseliyor ve sonra geri normale...
  6. F

DA-3 Sistem gta 5 fps sorunu.

Arkadaşlar sistemi aldım ve oyuna girdim.Girdiğim zaman oyun böyle 6-7 saniye bir drop yemeye başladı fps 130 fpsden birden 90a falan düşmeye başladı fakat bu olay dediğim gibi 6-7 saniyede bir gerçekleşiyor.sorun burada bitmedi oyundaki bir ayarı değiştirmek için menüye girdiğim zaman ok...
  7. F

DA 3 sistem başlangıç hatası.

Anladım kurulu geliyor denilmişti de o yüzden bu ihtimali silmiştim teşekkürler
  8. F

DA 3 sistem başlangıç hatası.

Arkadaşlar DA-3 sistem aldım ve başlangıçta ''Reebot and Select proper Boot sevince or insert Boot nefis selected Boot device and pres a key'' hatası alıyorum nedenini biliyormusunuz? Biraz araştırdım anakartın kablolarının tam yapılmama ihtimali olduğunu öğrendim böyle bir durum varmıdır...
  9. F

Sonunda da3sistem aldımmmm

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan bende aldım
  10. F

20.000 tl bütçem var yardım lazım

3000 serisi zaten 14 binden başlamıyormu? bence 2000 serileride gayet kafi yani daha sonra yükseltebilirsin ha bütçemi biraz daha üste çekicem dersen tabi olabilir ama bence gereksiz pahalı biraz düşmesini bekleyebilirsin ya da dediğim gibi 2000 serileri gayet yeterli bu arada masaüstü kurarsan...
  11. F

DA3 sisteminde windows desteği

bios güncel geliyorsa ve her gelen yeni güncellemede kendini otomatikman güncelliyorsa bilgisayarcıya yaptırmam gereken bişey olmaz zaten büyük ihtimalle
  12. F

anladığım kadarıyla windowsun deneme sürümü geliyor ve deneme sürümü bittikten sonra yeni bir key alarak veya başka türlü windowsu orjinal yapabiliyorsun
  13. F

anladım arkadaşlar çok sağolun bilgisayarcıya yaptırmam gereken ekstra bişey yok yani direk pcyi aldığım gibi oynayabiliyorum
  14. F

Arkadaşlar da3 sistemini aldım ve bilmediğimden soruyorum.da3 sistemi bana geldiğinde windowsun en son sürümü kurulu olarakmı geliyor yoksa onu ayrı bir bilgisayarcıya mı yaptırmam lazım? sadece windows değil bios ayarlarını falan kendiminizmi yapması lazım yoksa içerisinde kurulu bir şekildemi...
  15. F

Öneri 900TL Bütçem var Hyperx cloud 2 alınır mı??

pardon ben cloud alpha S e bakmışım evet düşünebilirim
  16. F

Bu arada mikrofon olarak bm-800 adlı bir mikrofonu almayı planlıyorum o yüzden mikrofon benim için önemli değil önemli olan ses önerinizi yaparken dikkate alırsanız sevinirim veya alıcağın mikrofon çok kötü onun yerine kulaklığın mikrofonunu kullan diyebilirsiniz. 1597351395 evet onada baktım...
  17. F

Arkadaşlar 900TL bütçem var ve genellikle fps oyunları oynuyorum.Herkes hyperx cloud 2 öneriyor bir yandan razerin kraken t.e diye bir kulaklığı var gerçekten çok arada kaldım ve sanırım razer t.e nin indirimi bitmek üzere hangisini almalıyım razer mi hyperx mi tecrübelerinizi ve önerilerinizi...
  18. F

Öneri 1000 TL Bütçeli oyun için kulaklık önerisi.

Maximum 1000tl bütçem var ve genellikle fps oyunları oynuyorum.Şuanki kulaklığım nerdeyse bozulmak üzere bu yüzden yeni kulaklık bakıyorum.Baktığım zaman bir yandan hyperx kulaklıkları diğer yandan razer serisi kulaklıklar diğer bir yandan ise artic serisi gözüme çarıpıyor.Önerileriniz neler...
  19. F

Öneri Steelseries Rival 600 alınır mı??

tamamdır sensei ten alıyorum o zaman teşekkürler umarım pişman olmam
Geri