Arama sonuçları: *

1. M

Öneri Bluetooth Kulaklık önerebilir misiniz ? Bütçe 300-400 TL

Gayet açıklayıcı anlatmışsınız teşekkür ederim T13 almaya karar verdim bende.
  2. M

Cevaplarınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. :)
  3. M

Genellikle müzik ağırlıklı kullanacağım ama hazır almışken mikrofonu da iyi olsun ses kalitesi olarak bariz bir fark yoksa t13 tercih edebilirim. Kalite farkı var diyorsanız T17yi tercih edeceğim ozaman.
  4. M

ikisi arasında hangisini önerirsiniz peki?
  5. M

Başlıkta da belirttiğim gibi telefona bluetooth kulaklık arıyorum bütçem 350 lira civarı öneride bulunabilir misiniz? Teşekkürler... :) Qcy T13 çok görüyorum marka hakkında çok bir bilgim yok arada kaldım o yüzden.
  6. M

Xiaomi Redmi Note 11 vs Samsung Galaxy M23 5G

Biraz sıkıntılı bütçem vardı ama biraz aşıp bende note 10s almaya karar verdim.
  7. M

Xiaomi Redmi Note 11 vs Samsung Galaxy M23 5G

Merhaba, iki telefon arasında kararsız kaldım. Siz hangisini önerirsiniz?
  8. M

NetAdapter repair wifi silindi

Merhabalar netadapter repair programını kullandıktan sonra laptopda wifi silindi tekrardan driverını falan yüklemem rağmen wifi hala yok şuanda format atmak istemiyorum. Yardımcı olurmusunuz yoksa çare formatmı. Teşekkürler
  9. M

Mikrofondan sesim gitmiyor ?

Kankam aynı şey bugün benim başıma geldi farklı bir kulaklıkla çözümünü bulabildinmi acaba?
  10. M

acil yardım mikrofon çalışmıyor ses geliyor

Kankam bugün aynı şey benim başıma geldi çözümünü bulabildinmi acaba?
  11. M

Mikrofon Ses algılamıyor

Merhabalar, Corsair HS35 kulaklığını kullanıyorum dün herhangi bir sorun yokken bugün bir anda mikrofondan ses alınmadığını fark ettim ses giriş çıkışlarını falan kontrol ettim onlarda sıkıntı yok mikrofonun bozulduğunu da düşünmüyorum discord da ses gitmiyor hiçbir şekilde...
  12. M

Sizce hangi kasa?

Zalman aldım teşşekürler
  13. M

Sizce hangi kasa?

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-g3605b-rgb-usb-30-mid-tower-kasa/...
  14. M

Öneri Linkini bıraktığım Kasa+PSU nasıl?

baktım hocam sorduğum o değil bilmediğimden soruyorum 8 pinlik güç kablosu mevcut demi bunda
  15. M

anakartım b450 s2h bu arada
  16. M

kasa bu ozaman. PSU içinde yardımcı olun lütfen anakrtımda 8 pinlik güç girişi var hangisi daha iyi olur
  17. M

600 üstü çıkamam hocam önerebilceğiniz başka kasa varmı 1594929469 https://www.incehesap.com/zalman-n2-gaming-kasa-fiyati-42410/ bu nasıl birde
  18. M

Birde bilmediğimden soruyorum normalde kasa ve psu almıcaktım ama eski psu'm (baya eski :D) 4 pinli güç kablosu vardı bunlar 4+4 değilmi
  19. M

arasında fiyat farkı yok sizce hangisi?
  20. M

https://www.trendyol.com/fsp/500w-aktif-pfc-guc-kaynagi-p-2052766/yorumlar?boutiqueId=411304&merchantId=109239&gads=true&gclid=Cj0KCQjw9b_4BRCMARIsADMUIypKD1GAlqf-QvEJvIR60XIrmlciR5Su9-7c5xf5VFi3JpGsb6Hr41AaAihqEALw_wcB yotumlarda güç kablosu yok diyolar
Top Bottom