Arama sonuçları: *

1. P

Yardım rx570 valorant crash

arkadaşlar merhaba 2-3 gündür bilgisayarımda bi sıkıntı var normalde cs oynarken oyunumunda hiçbirşey yoktu 2 gün önce oyunu tekrar yükleyip giridğimde ise her alt tab attığımda mouse taklıyıyor ve oyuna geç dönüyor valorantta ise oyun bir anda donup crash hatası veriyor ve amd radeon software a...
  2. P

h310 s2v i3 9100f uyumlu olurmu

beyler pc topladım ve parçaları tek tek aldım fakat şimdi farkettim işlemcim i39100f 9.nesil anakartımda gigabyte h310m s2v https://www.hepsiburada.com/gigabyte-h310m-s2v-socket-1151-ddr4-2666mhz-usb-3-1-gen1-dvi-vga-matx-anakart-p-HBV00000JF3EO bu anakartın fotoğrafında 8.nesil işlemci yazısı...
  3. P

Zotac GeForce GTX1650 AMP 4G bu ekran kartı nasıl

fps benchmark testine baktığımda r3 1200 ve af den daha yi fps veriyor ve fazla ısınmıyor
  4. P

Zotac GeForce GTX1650 AMP 4G bu ekran kartı nasıl

sistem almayı düşünüyorum ve bu ekran kartını almayı düşünüyorum sizce nasıl bu ekran kartı işlemci (i3 9100f)
  5. P

bu mouse takılma yapar mı

selam arkadaşlar benim steelseries medium mouse padim var ve uyumlu olsun diye steelseries 300s almıştım ama cs go oynarken aniden döndürdüğümde takılma yapıyor ve logitech g203 almayı düşünüyorum bu mouse bu mouse padde takılma yapar mı
  6. P

steelseries takılma sorunu

merhabalar yeni bir mouse aldım steelseries 300S modeli ve steelseriesin mouse padi var uyumlu olsun diye aldım fakat mousu dndürdüğümde takıla takıla gidiyor ve mouse padsiz kullandığımda sorunsuz çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim
  7. P

darboğaz yapar mı

hayır
  8. P

darboğaz yapar mı

ryzen 3 1200 gigabyte a320 gigabyte rx 570 8 gb adata 120 gb ssd powerboost 500w güç kaynağı sorun olurmu
Geri