Arama sonuçları: *

1. Mustafa_

❌İndirim Bitti! Getir Market Süt Burger Bedava

Bende stokta yok diyor direkt. Ama %50 indirim varmış 400TL ye 200. Onu da kullanmadım zaten migros da 1 alana 1 bedava yaptıydı baya topladım. Bugün abur cubur günümü ilan edildi bu ne iş :)
  2. Mustafa_

❌İndirim Bitti! Getir Market Süt Burger Bedava

Alabilen var mı alınıyorsa eve süt burgerci açacağım .d
  3. Mustafa_

En İyi CASHBACK veren (kullanışlı) Kart nedir?

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonus-dizi-film-kampanyalari özür dilerim belirttiğiniz platformlarda geçerli değilmiş oraya dikkat etmemiştim.
  4. Mustafa_

MSI MPG X870E EDGE TI Alınır mı?

Dediğim gibi sorun yok diyen sizden önce de biri vardı ben kesin sorun çıkar yazmadım hatta önceki arkadaşa verdiğim cevabı da okuyabilirsiniz ihtimal varmış sadece. Ben kendimce msi tarafını beğendim fiyat farkı olsaydı gigabyte da alabilirdim fakat indirimle birlikte msi olanı aldım. Gigabyte...
  5. Mustafa_

En İyi CASHBACK veren (kullanışlı) Kart nedir?

yapıkredi ve bonusta 300tl ye 300tl veriyordu bir kontrol edebilirsiniz bitti mi emin değilim.
  6. Mustafa_

Aynı soruyu ilk sayfada biri de sordu aynı cevabımı yapıştırıyorum. "Temiz olsun uğraşmayayım kafa rahat takılayım diyorsan msi. Gigabyte da lan reset sorunu ve m2 algılama, boot problemleri yaşayanlar varmış." Fakat bir forum üyesi onun eski sürümlerde/versiyonlarda olduğunu artık sorunun...
  7. Mustafa_

Bonus kampanyası var 500TL veriyor. Hatta size özel kısmından kampanyaları kontrol ederseniz 100tl veren bir kampanya var onunla birlikte 600TL yapıyor. 1774649243 Pişman edecek bir anakart değil içiniz rahat olsun.
  8. Mustafa_

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-x870e-edge-ti-wifi-amd-x870-soket-am5-ddr5-8400mhz-oc-m-2-anakart.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Bunu aldı.
  9. Mustafa_

Msi mag de coil whine sorunu çok oluyor forumda birkaç farklı kişinin iade ettiğini gördüm. Geçenlerde bu fiyata asus rog strıx 1000W vardı ve 1200W versiyonu da 9k ya düşmüştü doğru hatırlıyorsam.
  10. Mustafa_

Şans işi biraz da teknoloji tarafı. Ben kullanmadım okuduğuma göre varmış o yüzden belirttim. bir de ikisi de neredeyse aynı fiyatta o yüzden msi tercihim oldu.
  11. Mustafa_

Hocam anakartı çekin ekran kartı için forumu takipte kalın ben beyaz 5080 indirimi gördüğümde sizi de etiketlerim eğer sizin için uygunsa
  12. Mustafa_

500tl bonusa katılabilirsin eğer istersen anakart için.
  13. Mustafa_

5080 fiyatı fazla geldi acelen yoksa kampanya bekleyebilirsin onun için
  14. Mustafa_

Temiz olsun uğraşmayayım kafa rahat takılayım diyorsan msi. Gigabyte da lan reset sorunu ve m2 algılama, boot problemleri yaşayanlar varmış.
  15. Mustafa_

Aldım gitti. Fazla kafa yormak istemedim ne zamandır takibimdeydi. Bir de bonusta 500tl kampanya vardı hepsiburada için onunla birlikte çektim direkt.
  16. Mustafa_

Bu anakartı alacağım bilmediğim bir sorunu vs var mı merak ettim. Fiyat olarak güzel geldi siz ne düşünüyorsunuz. Bir de var mı daha iyi olup gözümden kaçan vatan indirimlerinde ...
  17. Mustafa_

Crimson Desert 2k ultrada pixel ve bulanık görüntü

Hocam düşük bir ihtimal ama oyun içi çözünürlükle monitör çözünürlüğünün aynı olup olmadığını kontrol ettiniz mi ?
  18. Mustafa_

Crimson Desert 2k ultrada pixel ve bulanık görüntü

Alan derinliği ve bulanıklıla alakalı ayar vardı onlar kapalı mı ?
  19. Mustafa_

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strix 1000G Aura Gen5 8500 tl

@loewry hocam almadıysan 1000w arıyordun diye hatırlıyorum
  20. Mustafa_

Öneri Nzxt c850 v3 vs c1000 v3

Hocam sen geçen gün bana asus rog strix 1200w aldırmadın mı 10k ya en mantıklısı oydu işte :) 1000W daha mantıklı olur diye düşünüyorum sizin de belirttiğiniz sebeble aynı nedenden ötürü. Ama bu geçenki indirim gibi bir indirim denk gelirse 1000w fiyatına 1200w çok daha temiz oluyor. Bir de...
Geri