Arama sonuçları: *

1. H

🔥İndirim LOGITECH G413 Mekanik Klavye 549 TL

Klavyenin kronik sorunu doğru olabilir, ben 2020 7. ayda almıştım ocak ayı sonu gibi çift basmaya başladı garantiye gönderdim anında iade ya da değişim kabul ettiler stokta kalmadığı için iade aldım tabi ben o zamanın parasıyla çok vermiştim iade parası bir işe yaramadığı için vatandan yeniden...
  2. H

Bilgisayardan ara ara garip ses geliyor

Bilgisayarı açıkken ara ara kaynağını bilmediğim bir "dığğğ" diye ses geliyor (kasadan değil windows sistem açıkken pcden) anlam veremedim kaynağını da bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi? :/
  3. H

HP Pavilion Oyun Klavyesi 800 nasıl mekanik klavye tavsiye

İkisini de değerlendiricem ama blue switch pek istemiyorum
  4. H

https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-800-oyuncu-klavyesi-5js06aa-pm-HB00000LVPM1 satıcı nasıl bilemem siz ona göre araştırın
  5. H

Mekanik klavye arıyorum mümkünse kırmızı switch olmalı daha az sesli yani max bütçe 500tl yazdığım klavye uyuyor ama türkçe değil tavsiye ya da kullanıcı deneyimi konularında yardıma ihtiyacım var
  6. H

RX5600 XT Memory Clock Hızı Sürekli Aynı

Bir değişiklik olmadı yine aynı sabit
  7. H

Nerden yapılıyor ayarlarda?
  8. H

var Onur#0188
  9. H

ASUS TUF 3 RX 5600 XT EVO GAMING OC yeni versiyonu (bios update yaptım 1500te sabitti 1750ye sabitlendi)
  10. H

ama boştayken de sabit maxında 1750de sabit ne azalıyor ne artıyor
  11. H

Ekran kartının memory clock sabit max değerde görünüyor olması normal mi yoksa sürekli değişmesi mi gerekirdi bilen yazabilir mi?
  12. H

AMD Ryzen 5 3600 Isınma Sorunu

Aynisi benim de ayni durum bende de vardi dunden beri 3.8ghz hiza sabitledim işlemciyi 73ü geçmiyor oyunlarda, bir zarari oluyor mu herhangi bir parçaya bilmiyorum tabi ama soğutucu alana kadar yapicak bir şey yok, undervoltage yapma olaylari da varmiş o da biraz farkli ama muhtemelen isiyi...
  13. H

İşlemci Frekans Sabitleme

Daha yukarida yazdigim gibi bir sorun teşkil eder mi 3.8ghzde kullansam?
  14. H

Yükte oyundayken normalde yani sabitlemediğimde 85 90 görüyordu sabitleyince 3.8e 70 dereceyi geçmedi boşta da 55 45 arası çalıştı sabitleyince diğer türlü oyunda %15 kullanıyorken 4.1ghz oluyor ve 85 90 hatta 95 gördüm sıcaklığı 1593711137 hatta sabitlemedğimde işlemci 1.45v yakın çekiyordu...
  15. H

Benim pcde ryzen 5 3600 kullanıyorum ekran kartım rx 5600xt ama abi işlemci çok ısınıyor diye işlemci ghz hızını 3.8 veya 3.9 a sabitledim bu sistem parçalarıma zarar verir mi ekran kartımı darbogaz yapar mı? bilen varsa yazabilir mi?
Top Bottom