Arama sonuçları: *

1. V

Corsair Void Elite Surround Alınır mı?

James Donkey 712 kulaklığımı 180 TL ye satıp geçmeyi planlıyorum. Aşırı sıcak bir yerde yaşıyorum ve ter sorunum var egzama hastalığımı da tetiklediği için satacağım sizce bu kulaklık alınır mı? Ortalama 600 620 tl sanırım...
  2. V

Maximum 700 TL wireless kulaklık önerisi

hocam bunu arkadaşım aldı aslında çok hoş duruyor bakacağım teşekkürler. 1619273693 bu gerçekten çok güzelmiş indirim bekleyebilir isem bunu alacağım teşekkürler.
  3. V

Maximum 700 TL wireless kulaklık önerisi

Genel olarak yazılımla uğraşırken müzik dinliyorum oyun da oynuyorum ama pek iyi oynayamadığım için ilk iş müzik ve rahatlık, var mıdır önerileriniz? Bu arada eğer gerçekten rahat ve iyi der iseniz 100 200 daha yükseltebilirim.
  4. V

350 TL'ye kadar Xbox görünüşlü gamepad önerisi

bu tür kollar hoşuma gidiyor bir yerde deneme şansım olursa bakmaya çalışıırım.
  5. V

f710 eski göründü gözüme eğer kaliteliyse alırım bakayım hemen
  6. V

bunun çokça kötü yorumu var olmasa kesinlikle bunu alacaktım. 1615359672 bakmaya çalışırım teşekkürler
  7. V

Fiyatları 680 750 tl arasında bunlardan bulsam 500 e kadar çıkarım ama maalesefki yok.
  8. V

PC için Forza GTA Rocket League gibi oyunlar için masa başında kullanmalık en fazla 350 370 TL arasında bir gamepad önerisinde bulunur iseniz çok sevinirim. Ben bir adet buldum MSI Force GC20 modelini bu model alınır mı alınmaz mı bunları da belirtir iseniz sevinirim. Wireless olsunmuş kablolu...
  9. V

Hyperx cloud stringer 7.1 kablolu kulaklık nasıldır?

Merhaba arkadaşlar, size kucuk bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. HyperX Cloud Stringer Core 7.1 kablolu kulaklık nasıldır? Bu kötü diyorsaniz veya daha iyisi var diyorsanız önerilerinizi beklerim. Ama şunu belirteyim 300 TL idi bütçem 400'e zar zor çiktim. Fazlasını önermezseniz...
  10. V

Burası Yakında Donanım Arşivi Forum Üyelerine Özel İmkanlarla Yanacak

Ooo değerlencek demek bekliyoruz hocam.
Top Bottom