Arama sonuçları: *

1. Yavuz Selim

55-60k laptop önerisi

55-60k oyun amaçlı kullanılacak laptop önerir misiniz?
  2. Yavuz Selim

Posta uygulaması kendi kendine açılıyor

Görev yöneticisi başlangıç kısmından bununla alakalı bir şey gözükmüyor
  3. Yavuz Selim

Posta uygulaması kendi kendine açılıyor

Pc de posta uygulaması yarım saatte bir (bazen daha erken bazen daha geç) kendi kendine açılıyor. Oyun oynarken alta alıyor. Uygulamayı silmek istemiyorum işime yarıyor. Otomatik açılmasını nasıl engellerim ?
  4. Yavuz Selim

Razer Barracuda X mi SteelSeries Arctis 7+ mı ?

fiyatının daha düşük olmasından dolayı barracuda x alacağım sanırım 1720541183 tamamdır hocam teşekkürler bugün yarın amazondan sipariş vereceğim gibi. https://www.amazon.com.tr/dp/B09X5G16ZM/ref=twister_B0CSG35742?_encoding=UTF8&psc=1
  5. Yavuz Selim

Hocam aldığınız barracuda x 2022 versiyonu mu ?
  6. Yavuz Selim

hocam dip ses var mı varsa çok hissediliyor mu ? Mikrofon kalitesi güzel mi ? Birde nerden sipariş verdiniz
  7. Yavuz Selim

4000tl bütçem var kulaklık alacağım ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? Farklı önerilere açığım bu fiyata hangisi daha iyiyse onu almak istiyorum. Çoğunlukla oyun ve müzik dinlemek için kullanacağım kablosuz olması benim için şart.
  8. Yavuz Selim

steamunlocked güvenilir mi??

Ben ordan 2 oyun indirmiştim biri cod 1 di diğerini hatırlamıyorum. Bi sıkıntı olmadı ama indirmek gerçekten uzun sürüyor forza game pass de vardı sanırım bütçe varsa oradan oynamanı öneririm.
  9. Yavuz Selim

Bu mouselerden hangisini almalıyım ?

Sağ olun hocam hepsine dikkat etmeye çalışacağım
  10. Yavuz Selim

Tercihim o olacak gibi duruyor.
  11. Yavuz Selim

VXE R1 PRO nun sensörü paw3395 iyi midir mouseler hakkında pek bir bilgim yok.
  12. Yavuz Selim

anladım hocam teşekkürler.
  13. Yavuz Selim

hocam attığım linktekiler kötü mü ? genelde bunları önerdiler ama sadece sormak istedim.
  14. Yavuz Selim

hayır kablo takıntım yok bu bütçeye ne kadar kaliteli ve sorunsuz olursa o kadar iyi olur benim için.
  15. Yavuz Selim

2.800lere çıkmam mümkün gibi gözükmüyor hocam ya
  16. Yavuz Selim

Dostlar mouse alacağım bütçem max 2400 bu mouselerden hangisi en iyi tercih olur? Başka bu fiyat dahilinde hangi mouseleri önerirsiniz, hangisi daha iyi olur ? https://www.amazon.com.tr/DeLUX-M800-Ultra-Anahtarlar%C4%B1-Edilebilir/dp/B0CJRHW572?th=1&psc=1...
  17. Yavuz Selim

1500TL Mouse Önerisi

1500TL bütçem var gaming mouse arıyorum. Şu an elimde steelseries rival 3 var ve tekerleği bozuldu. Kronik bir hatası olmayan, uzun ömürlü olan kablolu kablosuz fark etmez mouse önerilerinize açığım.
  18. Yavuz Selim

Amazon'dan mı Aliexpress'den mi almalıyım ?

hayırlı olsun sana da şimdiden
  19. Yavuz Selim

Amazon'dan mı Aliexpress'den mi almalıyım ?

başka bir forumda bir arkadaşın yorumunu gördüm ona sorunsuz gelmiş.
Top Bottom