Arama sonuçları: *

1. A

Nier Automata düşük fps sorunu

imzamdaki sistem ile 1440p de oynuyorum yüksek ayarlarda 60 fps göremiyorum bu normal mi dünyaya iniş yaptım açık alanda 60 fps alamıyom
  2. A

Steamden Hangi Oyunu Almalıyım

https://steamcommunity.com/profiles/76561198279943166/ rdr cp uncarted ac ler fllan epicde var
  3. A

rdr epicde var 1767570413 o kadar olmasda bende de 450 saat var witcher 3
  4. A

hepsi var
  5. A

13 dolar civarı para var steam de aklımda nier automata dead space remake ve hellblade 2 var hellblade 1 almıştım çok önceden oynamadım ama hangisini almamı önerirsiniz en son silent hill 2 remake oynamıştım çok sevmiştim
  6. A

2000TL GAMEPAD ÖNERİSİ

tetik tuşları ve dpad tuşları çok iyi memnunum ya şarjıda uzun gidiyor zaten pil derdi yok pile para vermiyon boş yere kablosuyla şarj ediyorsun
  7. A

2000TL GAMEPAD ÖNERİSİ

8 bitdo ultimate 2 c öneririm 5 6 aydır kullanıyorum gayet de memnunum
  8. A

Silent Hill F alınır mı?

arkadaşlar şuan silent hill 2 remake oynuyorum ve 3 4 saatlik bir kısmı kaldı oyuna bayıldım o gerilimi atmosferi bundan dolayı silent hill serisinin diğer oyunu f almayı düşünüyorum ne dersiniz değer mi şuan steamde 22 dolar civarı fiyata sahip indirimde
  9. A

Steamde 30 dolar bütçeye oyun önerisi

kingdom come 2 aldım arkadaşlar teşekkürler 7 8 dolar civarı bir şey kaldı onada nier automata almayı düşünüyorum biraz ekleyip
  10. A

re serisinin hepsi var
  11. A

last of us part 1 almıştım epicden
  12. A

hikayeli oyun arıyorum tek başıma oynıyabileceğim
  13. A

https://steamcommunity.com/profiles/76561198279943166/ steam hesabım bu arkadaşlar oyunlar kısmına girip sahip olduğum oyunlara bakabilirsiniz bunlar dışında var mı önerileriniz last of us uncharted cyberpunk rdr gibi oyunlar epic hesabımda var
  14. A

Resident Evil 4 DLC Alınır mı

https://store.steampowered.com/app/2109300/Resident_Evil_4__Separate_Ways/ bu dlc yi almayı düşünüyorum 8 10 saat hikayesi varmış ne diyorsunuz
  15. A

Assasins Creed Shadows alınır mı

ac valhalla mirage odyseyi her birini en az 50 60 saat oynadım ve japonya teması olduğu için ekstra almayı düşünüyorum alınır mı sizce
  16. A

Steam Kış İndirimleri Oyun Önerisi

oda var oynadım güzel oyun 1766102485 assasins creed shadows düşünüyordum ama bilemedim ac serisinde valhalla odysey ve mirage her birini en az 50 saat oynadım shadowsda japonya teması hoşuma gider diye düşünüyorum
  17. A

last of us da var onu yazmayı unutmuşum silent hill 2 de çok bulmaca varmış sanırsam biraz bayar gibi geliyor bana
  18. A

30 dolarım var şuan steamde hangi oyunu önerirsiniz hikayeli elden ring rdr2 uncharted gow ve gow ragnarok banishers resident evil 2 3 4 ve village days gone star wars fallen order ve survivor witcher oyunları lies of p a plague tale serisi cp 2077 dying ligth 1 ve 2 filan var kütüphanemde...
  19. A

İki Oyun Arasında Kaldım

ilk kingdom come oyununu oynamadan oynasam olur mu yt dan hikayesine baksam
  20. A

İki Oyun Arasında Kaldım

Kingdom Come 2 ve assasins creed shadows arasında kaldım hangisini alayım sizce kingdom come 1 oynamadım ama epicde var
Geri