Arama sonuçları: *

1. G

240 Hz monitör önerisi(fps ve hikaye modu odaklı)

Merhaba ben 240hz monitör almak istiyorum ağırlıklı olarak fps oyunları oynasam da arada hikaye yada grafiğe, renklere önem veren oyunları da oynuyorum. Aklımda araştırıp bulduğum iki adet monitör var biri aoc c27g2zu model 240hz 27" 0.5ms monitör iken diğeri Asus tuf vg279qm 27" 280hz 1ms...
  2. G

Kasadan laptop geçmek mantıklı mı?

Üniversite ve seyahat gibi durumlardan ama henüz. Net değil
  3. G

Normalde evde oturup oyun ağırlıklı kullandığım için masaüstü işime geliyor. Lakin ara sıra seyahat edip uzun süreli konaklamalarımda herhangi bir şey yapamadığım için üzüyor. Ve ilerisi için de daha çok seyahat olayı olacağını düşündüğüm için laptop biraz mantıklı geliyor. Tabi bir masaüstü...
  4. G

Msi ge75 raider 9sf 32gb ram İ7 9750h rtx 2070 nasıl alınır mı?
  5. G

Evdeyim çoğunlukla ama üniversiteye gideceğim zamandan dolayı ve ayrıca seyahat etme olaylarının olabileceğinden ötürü düşünüyorum. Ama sistemi alacak birini bulamazsam kasa devam edeceğim :) sadece monitör kasa psu değişirim beyaz ağırlıklı yaparım kasayı
  6. G

Rtx serisi pahalı geliyor eğer olursa bu kasayı satıp geçmeyi düşünüyorum yada takaslayıp. İki adet ge66 model arasında biri 2.3ghz diğeri 2.6ghz ama 2.3olanın işlemcisi diğerinden daha yeni gibi bu yüzden çekirdek ve ön bellek 2.3ghz olan 289tr modelinde daha fazla sfs 029xtr modeli pil gücü...
  7. G

Sıklıkla seyahat ediyorum 1593727066 Yazmayı unutmuşum sıvı soğutma Cooler master ml240r 1593727102 Üç modelden hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım :/
  8. G

Sistem özelliklerin şöyledir AMD ryzen 9 3900x Zotac gtx 1080ti amp extreme core edition Msi Meg x570 ace atx Patriot viper steel ddr4-3733 MHz cl17 16gb ram Samsung 970 evo 250gb ssd m2 Samsung 860 qvo 1tb ssd Cougar turret rgb 700w psulu kasa Geçmeyi düşündüğüm laptop modelleri ise Burada yer...
Top Bottom