Arama sonuçları: *

• Users: Bruh
  • Order by date
  1. B

Orjinal iphone earpods alacağım ama...

1597923783 evet
  2. B

Orjinal iphone earpods alacağım ama...

ucuza ve düdüklenmeden nerden bulabilirim? not: kulağım sadece bu tarz olan kulaklıkları tutuyor, ucu yuvarlak silikonlu olanları önermeyin.
  3. B

O.C lanmış ram de sorunlu Cl değeri

ram zamanlaması olarak ne kullandığımın bir önemi varmı, senin önerdiğin 14-17 li mi yoksa bnm kullandığım 15-17 li olan mı
  4. B

@RevDeisDou
  5. B

@RevDeisDou https://donanimarsivi.com/forum/konu/kulaklik-ve-mikrofon-icin-farkli-kulakliklar-kullanmak.107765/ şu başlığıda ben açmıştım bu başlığı bir oku ordaki olaylar olurken ram oc liydi sadece ve burdaki zamanlamalrı vs kullanıyordum üstüne attığım posttaki mevzudan önce hiçbir sorunu...
  6. B

Kulaklık ve Mikrofon için farklı kulaklıklar kullanmak?

online olan olmayan her oyunumda crash yiyordum
  7. B

Yardım Telefon kulaklığını masaüstü bilgisayarda çalıştırma

bende iphone kulaklığı olduğu için aldığım çoklayıcıyı çalıştıramadım. oyüzden android kulaklığını(mic i var tabii ki) alıp mic kısmına taktım çoklayıcının. kulaklık kısmını boşta bırakıp kasada kulaklık kısmına kendi iphone kulaklığımı taktım.sorunsuz çalışıyor görünüyodu ama pubg oynarken crash...
  8. B

Kulaklık ve Mikrofon için farklı kulaklıklar kullanmak?

Kulaklık mikrofon çoklayıcı ile kulaklığımı bilgisayarıma bağlamaya çalıştım ancak iPhone kulaklığı olduğu için Mic kısmı çalışmadı. Bende evdeki Mic'li Android kulaklığını çoklayıcıya sokup kablonun Mic ucunu kasanın Mic girişine taktım. Kasanın kulaklık girişine kendi iPhone kulaklığımı...
  9. B

@RevDeisDou
  10. B

kendi mailimle hesap açmadığım için bildirim almıyorum. burayı tamamen unutmuşum :( yaarın tRfc yi yazarım. iyi geceler
  11. B

aklıma bikaç soru takıldı. 14-17-16-16-29 dayım 1.40 V veriyorum normal çalışıyor. zamanlamaları daha aşağıya çekmeyi düşünüyorum çünkü neden olmasın. zamanlamaları düşürürken en çok hangisini düşürmeye oynamalıyım. bir z.lamayı düşürürken nelere dikkat etmeliyim. bu konuda bazı kurallar veya...
  12. B

1)memtest e güvenemeyeceksek yaptığımız oc nin doğru çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağız 2)tRC yi elle girdim altındakileri auto da bıraktım
  13. B

@RevDeisDou
  14. B

Mikrofonlar hakkında bilgiye ihtiyacım var

Bir mikrofon satın almak istiyorum online oyunlarda takım arkadaşlarımla ilrtişim kurabilmek için. Lakin mikrofonlar hakkında hiçbir bilgim yok. Piyasada da 457837898 çeşit mikrofon var. Aradığım özellikler: Ucuz olması Sesimi karşı yeterince düzgün iletmesi Ucuz olması Kablosuz modeller varmı...
  15. B

gear down mode : auto 1.42 veya 1.43 tam hatırlayamadım V veriyorum. aida64 te bu sefer cl değeri doğru görünüyor. ama bu sefer de pc normal çalışıyor gibi görünmesine rağmen memtest86 da hatalar veriyor. Yapmam gereken şey nedir?
  16. B

kapalıyken bikaç bişey denedim olumlu sonuç alamadım. bide açıkken dener sonucları paylaşırım
  17. B

gear down u kapatarak mı deneyeyim bunu
  18. B

Öneri 8 yaşındaki laptop vs göz sağlığı

yarım saat falan civarı bir süre geçiriyormuş. geç dönüş için özür dilerim
  19. B

biraz önce onu sordum ,dönüş alınca paylaşırım
  20. B

kardeşim 11 yaşında. Bilgisayarda oyun oynamıyor. Ders için kullanıyor