Arama sonuçları: *

1. R3cHtPanzerTR

Abdullah Abi Donanım Arşivi Cahilmiş😂😂 R7 5800x3D 4070'e Darboğaz Yaparmış

This is elon musk. Elon is an inventor.
  2. R3cHtPanzerTR

Çözüldü✓ Vatan Bilgisayardan Aldığım Sistem Nasıl ?

Tek ram sorun olanilir onun dışında çok optimal bir sisteme benziyor 🗿
  3. R3cHtPanzerTR

Taktığım fan yüzünden anakartım yandı?

Geçmiş olsun, biosta fan voltajını manuel ayarlayabiliyorsun ben de modifiye fan yaptığımda deliler gibi çalışıyordu biraz bakınca biosta 12v olduğunu gördüm. Keşke ilk biostan sys fan 1 e kaç volt verdiğine baksaydın. Arkadaşlar sistemdeki fanlarınıza fanın üzerinde kaç volt desteklediği yazar...
  4. R3cHtPanzerTR

63000 tl toplama pc görüş

1tb az gelir
  5. R3cHtPanzerTR

ryzen mı intel mi almalıyım

Bu Intel işlemci 157w a kadar çekebiliyor amd 54 e kadar çekebiliyor. Amd 8x16 intel 14x20 cekirdek thread yapısı var. Amd 4nanometre intel bulamadım? Pil, ısı için amd performans için intel.
  6. R3cHtPanzerTR

32+8GB ram mantıklı mı

Hazır xmpleri kullanamzsın.
  7. R3cHtPanzerTR

Bu sitede ki pcler aşırı ucuz değil mi

Kredi kartı ile alırsan sistem eline ulaşmayınca bankaya gidip paranı geri alabilirsin adamlarla falan da uğraşmana gerek yok. Ama bu kanunun alt metinlerini bilmiyorum.
  8. R3cHtPanzerTR

ddr5 geçmeye değermi

Ddr4 ilk geldiğinde ddr3 e daha yakın bir ama dur ekonomi ama ben sen
  9. R3cHtPanzerTR

😱540 Hz Monitör İncelemesi😱

75hz neyinize yetmiyor? Bizim zamanımızda tüplü televizyon vardı 120hz XD
  10. R3cHtPanzerTR

Cs Seçkin almalı mıyım 400tl? Teşekkürler arkadaşlar

Csgo bütün ülkelerde 410 tl civarı satılıyor
  11. R3cHtPanzerTR

2K 165Hz mi önerirsiniz yoksa 1080p 240Hz monitör mü almalıyım?

Geniş ekran oynarken grafiklerin çok düştüğünü düşünüyorsan 2k alıp yüksek kalite 4/3 oynarsın.
  12. R3cHtPanzerTR

Rx 6700 xt kullanıp bi sorun yaşayan oldumu

Bende var ve arkadaşımın sürücülerini ben güncelliyorum kendisi nvidia kullanıyor. Şimdi; Eksiler: rx 580 den sonra çok büyük geliyor. Cs2 de rx 500 serisine göre bi tık geride kalmış rx000 serisi. O kadar. Artılar: kullanıcı dostu radeon software eğer kullanmak istersen alt r yapıp açabildiğn...
  13. R3cHtPanzerTR

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

10500tl ryzen 5 5600 b450 msi pro max 2x8 3200mhz amd radeon 6800 248gb 2.4 inç msi dan tek fanlı bir kasa ile 700W silver bir psu
  14. R3cHtPanzerTR

sistem geri yükleme noktası olmadan sistem açılmıyor

bilgisayarı açıyorum ilk girişte sıkıntı yok sonra siyah ekranda takılı kalıp no signal diyor. sonra sistem geri yükleme noktası ile geri yükleyince açılıyor ve hiç birşeyim değişmiyor. bu sorun ben torrentten skyrim indirince olmaya başladı(oyunu merak ettim ve bakmak amaçlı 5 saat falan...
  15. R3cHtPanzerTR

gün geçtikçe fps düşüyor (cs:go)

1615769794 720p
  16. R3cHtPanzerTR

gün geçtikçe fps düşüyor (cs:go)

arkadaşım laptoptan csgo oynuyor hep çok ısındığından şikayet ediyordu termal macun (mx-4) falan sürdük ama gün geçtikçe fps si düşüyor. ilk başta 60 fps güzel iken şu aralar 20 fps ye kadar düştü ama donanımları 1050ti i5-7. nesil 8gb ram donanımlarının özelliklerini bu kadar biliyorum avg...
  17. R3cHtPanzerTR

GTX 1080Ti ve Ryzen 2700x uyumu hakkında

güzel sistem
  18. R3cHtPanzerTR

5200 TL monitör dahil PC toplama

Bilgisayarı ne için kullanacaksınız? Sadece csgo içinse 27 inç önermem çünkü bütün ekrana hakim olmak zorlaşıyor onun yerine 165hz 1ms 24 inç monitör daha iyi olacaktır.
Geri