Arama sonuçları: *

1. D

RTX 3060 Mobile 130W

Fabrika çıkışı olarak 100w. Şimdi 100w'a geri çektim kartı. Dediğim arkadaşın yaşadıkları doğrultusunda tekrar 130w'a çekerim veya 100w ile devam edeyim o halde.
  2. D

RTX 3060 Mobile 130W

Legion mesela 130w olarak sunuyor RTX 3060'ı. 80 derece bence bu havalarde pek de fena değil ve daha termal macunları da yenilemedim.
  3. D

RTX 3060 Mobile 130W

Önceki konularda belirttiğim gibi HP Omen 15 3060 ve r7 5800hlı laptopa sahibim. Laptopu daha verimli kullanmak için HP Omen diye bir discord grubundayım. Gruptaki biri custom vbios ile kendi laptopunu 100w'dan 130w'a çıkartmış. Soranlara herhangi bir sorun yaşamadığını yalnızca 5-10 derecelik...
  4. D

Laptopun üstüne telefonumu düşürdüm.

Yarın siyah oje alıp kürdanla deneyeyim olmazsa artık ellemem.
  5. D

Teşekkür ederim, bir şekilde keçeli kalemle düzeltmeye çalışacağım olmazsa da nazarlık olsun.
  6. D

Asit vs. içeren şeyleri zaten yapmam ancak düzeltebilir miyim diye merak ettim.
  7. D

Siyah keçeli kalemle üstünden geçtim ancak 5 dakika sonra uçtu boya. Takıntılı değilim, masaüstü bilgisayarım çizik doludur ancak laptop yeni olduğundan morali bozdu :/ Arabalar için kullanılan çizik gidericileri veya oje kullansam ne olur?
  8. D

Merhabalar 1 haftadır bu laptopu kullanıyorum. Sakarlığıma geldi ve telefonu düşürdüm. Allahtan telefonda herhangi bir sıkıntı yok ancak laptopun kenarı soyuldu. 1 haftalık olmasa pek takmam ancak yeni olduğu için moralimi bozdu ne yapabilirim?
  9. D

Tt Esports H200 Oyuncu Kulaklığı

Merhaba dün İtopya'dan bu kulaklığı aldım. Pc'ye takınca sağdan daha fazla ses geliyordu, realtek programından sola doğru kaydırdım düzeldi gibiydi. Müzik açınca belli başlı yerlerde ses sağdan daha fazla gelmeye başladı. Sorun nedir acaba?
  10. D

250₺ Kulaklık önerisi

TT nasıl beyler indirim bitecek bugun.
  11. D

250₺ Kulaklık önerisi

Kullandım ilk günden iade ettim kulaklarımı ağrıttı.
  12. D

250₺ Kulaklık önerisi

TT daha iyi değil mi bundan?
  13. D

250₺ Kulaklık önerisi

Merhaba, Itopya'da 257₺'ye Thermaltake H200 kulaklık mevcut. Bu fiyata bundan daha iyisi var mı? Mikrofon kalitesi benim için ön planda.
  14. D

i3 10100f mi amd 3 3100 mü

10100F
  15. D

MSI B460M-A PRO BEYAZ LED SORUNU

Merhabalar MSI 460M-A PRO anakartına 8x2 şeklinde Corsair ramler taktım. İlk açıldığında sisteme görüntü gelmedi ve DRAM ışığı beyaz yanıyordu. Ramleri tek tek denedim, slotları denedim en sonunda ramlerin 1 tanesi ile tekrar çalıştırdım yine görüntü gelmedi ancak bu sefer boot ışığı yanmaya...
  16. D

Yardım FIFA 21 DÜŞÜK FPS SORUNU

Teşekkürler
  17. D

Yardım FIFA 21 DÜŞÜK FPS SORUNU

Merhabalar, i3 4150 ve GTX 1660 sisteme sahibim. Yaklaşık bir iki haftadır oyun kasmaya başladı. Ultra ayarlarda 80-90fps alıyordum şimdi low ayarlarda 40 50fps görüyorüm sebebi ne olabilir? (Driverler güncel)
  18. D

JD 712 Rahatlık Problemi

Bu bütçeyle alabileceğim başka bir kulaklık bulamadığım için bunu almıştım.
  19. D

JD 712 Rahatlık Problemi

Geçtiğimiz günlerde Trendyol üzerinden James Donkey 712 adlı kulaklığı satın aldım. Dün elime ulaştı, taktım PC'ye ses ve mikrofon olarak hiçbir sıkıntısı yok. Ancak yaklaşık 10 dakika taktıktan sonra acayip bir şekilde kulağıma baskı yapmaya başladı, kulağım sanki cam bardak içinde gibiydi...
  20. D

Maksimum 350₺ kasa önerisi.

322₺'ye şu 351₺'ye şu Bunlar nasıl peki?
Top Bottom