Arama sonuçları: *

1. R

3000 Euro butceyle pc toplama

Benim bütçemde yaklaşık o civarda anakart Z490 Asus egaming veya Maximus heroyu işlemcide 10850 K düşünüyorum ve tavsiye ediyorum
  2. R

Asusz370 chipset Maximus x code

sağol birader cevab verdiğin için peki 3080 darboğaz yaparım? 1599153696 Bu arada aslında gönlümden geçen 10700 K şimdi yeni anakart al ve 9700k 10700 K arasında çok fazla performans farkı olacağını zannetmiyorum.
  3. R

Asusz370 chipset Maximus x code

Merhaba arkadaşlar elime Asus Maximus X Code Z370 geçti(Kullanılmamış) intel 9700k ve yeni çıkan 3070 veya 3080 i beraber kullanırsam sıkıntı yaşarmıyım teşekkürler.
  4. R

Bilgisayarıma görüntü gelmiyor

Hdd veya ssd varsa sorun yapabilir sata bağlantısını tek tek söküp denemeni tavdiye ederim
  5. R

Üst Seviye Sistem Toplama

Bekleyelim bakalım teşekkürler
  6. R

Yılsonuna kadar bekleyebilirim yeni gpu çıkacaksa
  7. R

Hollanda
  8. R

Yurtdışında yaşıyorum yaklaşık 3000 euro
  9. R

Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam iyi akşamlar
  10. R

Öcelikle önerileriniz şçin teşekkürler gskill göze hoş geliyor o yüzden almak istiyorum(altın renginde) sıkıntı yok değiştiririm palit markası çok iyi diye biliyorum o yüzden seçtim ekran seçimim 4 k çünkü 4 k film arşivim var 2 k sıkıntı ekran sıkıntı olmazmı?
  11. R

Merhaba arkadaşlar yurtdışında yaşıyorum yaklaşık 5 senede bir sistem topluyorum. Topladığım sistemde bütçe sorun değil benim için önemli olan parçaların uyumu.önerileriniz benim için önemli. Teşekkürler... Anakart: asus z490 maximus hero Videokaart: palit rtx 2080 süper Hafıza: Gskill trident...
  12. R

4 k oyun sistem

Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra yeni bir sistem toplamaya karar verdim sistemi oyun render fhotoshop ve 4 k film arşivi için kullanacam. İki çeşit amd ve intel sistem topladım. Açıkçası bundan önce topladığım 3 sistem inteldi. Görüşleriniz benim için önemli teşekkürler. İntel Sistem İ7...
Top Bottom