Arama sonuçları: *

1. Y

2024 Tyt 2 Yıllık Üni Hazırlık

Matematikteki mantık soruları verilenler arasında bağlantı kurabilme ve bunları temel anlamda ,basit denkleme dokmektir ve bunu öğrenmek için aşırı bir altyapiya ihtiyacın yok . Tanıdığın matematik hocasına bile sorsan ( anlamdigin yeri ) gösterebilir çünkü türev integral çözmüyorsun ...
  2. Y

Yardım EKRAN KARTİ 1 UZUN 2 KISA BİP

1 uzun bip 2 kısa bip : Ekran kartı DİP switch arızası Az önce bilgisayarım sorunsuz çalışıyordu ardından guc kablosu yanlisikla çıkti ve monitöre görüntü gelmemeye başladı. Monitör çalışıyor DisplayPort kablosu çalışıyor . Ancak ekran kartı fanı dönmeye başladıktan birkaç saniye sonra gücü...
  3. Y

2024 Tyt 2 Yıllık Üni Hazırlık

Aga bak sana nasıl Eşit ağırlık 330 puan yerleştirme ile 360 aldığımı soyliyeyim soyliyeyim . Paragrafı çok iyi bilmen lazım , soru tarzlarına bakıp kendini alistirirsan . Edebiyatta güzel bir net yaparsın , ayriyaten tarih ve din de paragrafta ki " okudugunu anlamayı kullanıyor " ve...
  4. Y

Yardım Happy Evk Evonline alınır mı ?

Nakit para çıkarmak benim için zor , bu yüzden taksiye yonelmeye bakıyorum . Acaba alacağım bu oyuncu koltuğu değeri var mıdır . Yoksa fıs mı ? https://www.evkur.com.tr/evk-large-gamer-3d-siyahkirmizi-oyuncu-koltugu
  5. Y

Çözüldü✓ Evk Evonline oyuncu koltuğu alınır mı ?

Evk Evonline Large Luxury Gamer 3D Siyah/Kırmızı Oyuncu Koltuğu Keş para çıkarmak benim için zor , bu yüzden taksiye yonelmeye bakıyorum . Acaba alacağım bu oyuncu koltuğu değeri var mıdır . Yoksa fıs mı ? https://www.evkur.com.tr/evk-large-gamer-3d-siyahkirmizi-oyuncu-koltugu
  6. Y

Öneri Kasım İndirimlerinde Oyuncu koltuğu önerisi

Kasım indirimlerinde hiç oyuncu koltuğu düşüren var mı ? Ne kadar bir indirim buldunuz ? Not : Kırık sandalyede oturmaktan kambur oldum
  7. Y

Öneri 1200 ₺ 7.1 kulaklık önerisi

1200 ₺ 7.1 kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  8. Y

Yardım Telefonumun desteklediği ses çözünürlük seviyesini nasıl anlayabilirim

Soundpeats in h2 modelini sipariş ettim ancak telefonum (hiking a26) teknik yönden zayıf bir telefon acaba bu kulaklıktan tam ses kalitesi almama engeller mi ?
  9. Y

Öneri 1500 TL ye ses kalitesi odaklı kulaklık

Samsung Galaxy buds 2 Pro hakkında ne düşünüyorsun ?
  10. Y

Hiç farketmez performansı daha iyi olanı alırim ama terden dolayı sporda kayarsa kırarım o kulaklığı
  11. Y

1.5K bütçem var ve daha önceden soundpeats true Air 2 modelini kullandım ses kalitesi idare eder idi ve ses şiddeti gayet tatmin ediciydi Yeni alacagim kulaklığı sporda kullanicam hem tere dayanıklı olmasını istiyorum hemde güzel bir ses şiddeti ve ses kalitesi istiyorum .
  12. Y

Öneri 6000 TL ye Telefon önerisi

Bütçe 7000 tl ye de çıkabilir ancak istediğim tek şey ekranı güzel olsun yani bir video izlerken akıcı bir şekilde izlemek istiyorum . bir de 5G de olursa çok iyi olur .
  13. Y

Öneri 1000 TL ye kulaklık önerisi

Valorant için kulaklık alıcam 7.1 olsun ve sesi net versin yeter.
  14. Y

ACİL! Bluetoothlu kulaklığımı PC ye bağlayamıyorum

Bu bilgisayarımı bt ye açık hale mi getirir ?
  15. Y

ACİL! Bluetoothlu kulaklığımı PC ye bağlayamıyorum

Selamlar. Asus VG248QG ( https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qg-1ms-full-hd-165hz-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html ) monitörüne sahibim . Bt ye sahip bir kulaklığım var ancak pc de bluetooth açma sekmesinde aktif edeceğim bir bluetooth simgesi yok bu benim bilgisayarımda bluetooth...
  16. Y

Bilgisayar hoparlör onerisi

Masaüstü bilgisayarima haporlor almayı düşünüyorum ve kaliteli olmasını istiyorum Nasıl bir bütçem olmalı Ayrıca tecrübeniz varsa yazarsaniz güzel olur Not: Müzik için ve günlük kullanım için oyun için DEĞİL
  17. Y

Kaliteli haporlor onerisi

Masaüstü bilgisayarima haporlor almayı düşünüyorum ve kaliteli olmasını istiyorum Nasıl bir bütçem olmalı Ayrıca tecrübeniz varsa yazarsaniz güzel olur Not: Müzik için ve günlük kullanım için oyun için DEĞİL
  18. Y

200-300tl arasi Mouse onerileri

Aklımda logitech g300s almak var en zorlayabilecegim fiyat 300 tl dur Lol veCsgo için kullanicam
  19. Y

ACİL!! Rampage kb-rx7 alpor pro yazılımı hangisi nereden indirebilirim?

TUŞLARA farklı renkler atamak istiyorum vs. ama driver hangisi bilmiyorum
  20. Y

yardım tableti telefona baglayamiyorum

ARKADASLAR SELAM . Benim bir tabletim var samsung tab a7 lite ve telefonum var a02s tabletimde başka cihazlardan arama yapma mesaj atma var ama aynı özellik telefonumda yok bu yüzden o özelliği kullanamıyorum ve dışarı çıktığımda sadece elimde İnternetsiz, iletişimsiz bir tablet kalıyor. Bu...
Geri