Arama sonuçları: *

1. F

Yardım R5 3500x yükte 85derece

Peki ozaman 3fan + t6 ultrayı alıyım ön paneli çıkarırım testleri yaparım baktım olacak gibi değil kasayı değiştirir o parçaları orada da kullanırım sonuçta zararı olmaz daha iyi soğutur kasayı o parçalar, sadece elimdeki kasayı satmam gerekecek. Teşekkür ediyorum arkadaşlar yorumlarınız için...
  2. F

Aslında kasa değiştirmek mantıklı geldi siz öyle diyince. Ama 2aylık kasayıda değiştirmek pek gönlüm el vermiyor şu voltaj düşürme felan videolarına bakıyorumda kullandıgım anakartın bios arayüzünde cpu core booster felan kapatma yerinide bulamadım onuda denemek isterdim.
  3. F

Tamam hocam ön paneli de çıkarırım ayda bir temizliğini yapsam sorun olmaz herhalde tozlanmadan dolayı. Birde fan öneriniz varsa çok memnun olurum pek bilgim yokta.
  4. F

Kasanın önüne 3 altına 2tane fan yuvası bulunuyor öne 3 fan taksam t6 ultrayla yeterli olmazmı kasa değiştirmek ne biliyim zahmetli biraz.
  5. F

İlk aldığımda 70dereceyi geçmiyordu yaz sıcaklarından olsa gerek diye düşünüyorum bende biostan voltaj düşürme işleriyle felan uğraştım pc açılmadı bios pilini çıkarıp taktım bidahada uğraşmadım valla hocam 1593898776 Ön paneli çıkarmam sıkıntı olmazmı bütçe sıkıntı değil kesin çözüm olsun...
  6. F

Merhaba arkadaşlar 2ay önce hazır sistem olarak aldığım kasa da yeni gelişmekte olan işlemci sıcaklığı beni tedirgin ediyor. Boştayken 55derecelerde seyrederken yükte 85 90derece arası bi sıcaklık söz konusu. ( Stok soğutucu ile kullanıyorum.) -Kasa zalman s3 3fan takılı 2si üstte 1i egzoz fan...
Geri