Arama sonuçları: *

1. S

Razer ISKUR XL oyuncu koltuğu alınır mı?

12-16 k arası sağlam ve kaliteli oyuncu koltuğu veya ofis koltuğu almak istiyorum. Önerebileceğiniz bir model var mı? Başlıktaki oyuncu koltuğu dikkatimi çekmişti sizce nasıl?
  2. S

Keenetic Carrier DSL Modem Kurulum Sorunu

Arkadaşlar türknet 100 mbs internet kullanmaktayım. Yeni modem aldım. Ev telefonu kullanmıyorum. Ethernet kablosu priz üzerinden geliyor. bu linkteki kurulumda yapılan şeyleri yaptığımda keenetic cihazınızı telefon hattınıza bağlayın kısmındaki ileri seçeneği açılmıyor. Bu konuda neler...
  3. S

Monitörün oyun oynarken kapanması

Aslında uzun saatler oynamiyorum . Deneyim yine de zamanlayicisini kapatmayı
  4. S

Monitörün oyun oynarken kapanması

Oyun oynarken monitörüm arada sırada kapanıyor . Driverlarıda sürekli kontrol ediyorum güncel mi diye . Kapanma sorunu ne olabilir bilen varmı?? Monitör modelim LG 22MK400H-B ekran kartım ise rx 5600 xt..
  5. S

CRYSİS 3 Windows 10 64 bit Açılmama Sorunu

Dosyalarıyla beraber attım olmuyor mu öyle 1594326798 Ona verecek param olsa orjinalini alırdım herhalde demi
  6. S

Hayır orjinal değil. İnternet cafeden flasha attım sonra evdeki pc ye aktardım . İnternet cafe de sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ama
  7. S

Arkadaşlar hevesle yüklediğim Crysis 3 oyunu windows 10 64 bit bilgisayarımda açılmıyor. Uyumluluk seçeneklerini tek tek deniyorum yine de hiçbir tepki vermiyor . Acaba sorun neyden kaynaklı olabilir ????
  8. S

MSİ RX 5600xt Mech OC 6GB, AMD Ryzen5 1600af

RX 5600xt ve Ryzen 5 1600 af bir sistem nasıl olabilir. Fikri olan var mı ?
Geri