Arama sonuçları: *

1. A

Ryzen 5 5600X + RTX 3060 Ti sisteme 750 Watt PSU yeter mi?

Besler ancak Cooler Master veya Corsair alsan işini garantiye almış olursun. Sorun olmaz bence ama OC gibi bir düşüncen varsa stok soğutucun olduğu sürece deneme:) Anakartın üst düzey bir anakart işlemcini çok rahat besler hatta biraz abartılı olmuş gibi geldi anakartın:) ARGB girişi hakkında...
  2. A

5500TL Ye 3060 ın hangi modelini alabilirim

Rog Strixlerle genel olarak palitler arasından ciddi fiyat farkı oluyor. Estetik takıntın varsa Asus tatmin eder ama fiyat performans ürünü olsun RGB takıntım tok diyorsan bence palit işini görür :).
  3. A

Bilgisayarım birden kitleniyor (ÇÖZÜLDÜ)

Arkadaşlar asus anakartımda performans modunu kapatınca sorun düzeldi galiba anakartım bu yükü kaldıramadığından kitleniyormuş.
  4. A

Rampage Alpha-X Gaming Mikrofonlu Kulaklığımın Mikrofonu Bir Anda Çalışmayı Kesti?

Başlıkta belirttiğim model kulaklığımın mikrofonu bir anda çalışmayı kesti normalde mikrofon çalışınca ucundaki yeşil led yanar şu anda da yanmakta onun haricinde kulaklığımın hoparlöründen ses geliyor sadece mikrofon çalışmıyor.
  5. A

Bu arada sistemim: Asus B450m-k prime Ryzen 5 3400g Xpg 3000 mhz 8x2 gb ram WD blue 1 tb HDD 120 gb Sandisk SSD Stok Soğutucu Kasa Spec-Delta RGB
  6. A

Bilgisayarım durduk yere özellikle de oyun oynarken birden kitleniyor. Görüntü takılıyor ve ses kesiliyor. Sistemin açma kapama tuşuna basılı tuttuğum halde sistem kapanmıyor. Ayrıca reset tuşuna basılı tutsam bile çalışmıyor. Sistemi 15/03/2020 tarihinde topladım ve sistemin tozunu 2 haftada...
Top Bottom